Peris

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Vlad_Colceriu

Re: Peris

Mesaj de Vlad_Colceriu »

Nu cred ca iese fum fara un pic de foc (21). Iar eu nu prea fac foc pe balta...
Bambina baaaaahhhhhhhhhh!!!!!
www.youtube.com\huiopus

marin laurentiu
Puncte: 0

Mesaj de marin laurentiu »

Cezar Bibu scrie: Ne plingem de taxe mari . Corect. Dar oare de ce a devenit iar prohibitiv pescuitul pe Sarulesti pentru pescarii romani? :evil: A inebunit Robert Raduta, sau din cauza unor pescari de genul asta ? Think about it !
taxele prohibitive nu cred ca reprezinta solutia cea mai buna ptr eradicarea acestui "fenomen"...parerea mea...sa-ti spun si de ce: prin natura meseriei pe care o practic( cam de 18 ani) am contact permanent cu foarte multi clienti...multi dintre ei sant printre altele si pescari...nestiind cu cine stau de vorba,se "sparg" involuntar cand vine vorba despre "aptitudinile " lor de mari pescari...astfel aud frecvent istorioare cu crapi mari "plecati" din diverse balti precum si descrierea cu lux de amanunte a "procedurilor" de inselare a vigilentei administratorilor...revenind la sarulesti,zilele trecute am aflat cum inca 2 crapi,unul de 14 si unul de 16 kg au plecat din balta in week-end-ul trecut...asa ca ...aviz administratorilor...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

Unde au fost prinsi ? In zona de caras ?
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

marin laurentiu
Puncte: 0

Mesaj de marin laurentiu »

da
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”