Peris

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Cezar Bibu
Puncte: 0

Peris

Mesaj de Cezar Bibu »

Am fost in weekend la Peris . Rezultate cam prostute, pestele a cam intrat in bataie, desi am fost asigurat ca de-abia luni incepe, adica nu duminica, nu marti .. :lol: :lol: Cu aceasta ocazie am aflat o stire bomba :lol: ,pe care v-o impartasesc si voua !!! Deci...

Informatie strict confidentiala :wink: : In balta mare, in care se pescuieste la liber, sa zicem, exista sigur crap de peste 40 KG, daca nu chiar de 45 !!! :lol: :lol: Cine-l prinde , are 1000 de euro !! Aviz amatorilor !! :lol: :lol:

Andrei I
pescar de competitie

Re: Peris

Mesaj de Andrei I »

WOOOW ... sper sa nu-l prinda nimeni ca sa nu-l streseze si sa-si pastreze ritmul de crestere :)

La ritmul de crestere al crapului de Peris sigur la anu ajunge la 60 sau chiar 65 :)))
Milionar excentric

Sharky

Mesaj de Sharky »

Cum il cheama? :wink:
Dan Petre aka Sharky

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Nevazutul :D
Milionar excentric

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Mai baieti, dl.Albastroiu n-a glumit : 1000 de euro pentru capturarea lui !!!

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

dau eu 1100 ca tot e criza :lol: si nu glumesc, numai ca il vreau viu :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cezar Bibu scrie:

Informatie strict confidentiala :wink: : In balta mare, in care se pescuieste la liber, sa zicem, exista sigur crap de peste 40 KG, daca nu chiar de 45 !!! :lol: :lol: Cine-l prinde , are 1000 de euro !! Aviz amatorilor !! :lol: :lol:
Cezarica tata ,cred ca ai gresit topicul .
Muta-l la ''ca pe vremuri''sau ''vanzari -cumparari orice in afara de pescuit '' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

eu cred ca trebuie pus la bancuri :)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Cezar Bibu scrie:

Cred ca sunt mai multe sanse sa ma trezesc maine dimineata citind intr-un ziar in limba chineza '' CA ELODIA CANDIDEAZA LA PRESEDENTIE''si ca este casatorita cu REGINA ANGLIEI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

pai daca nu v-ati prins pana acum unde se afla Elodia.... e in burta crapului ala de 40 de kg, joaca ascunselea cu icrele, ca apropo crapu e defapt crapoaica... de unde se naste tot crapu din Peris :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”