Salutare, intentionez sa fac o partida de 24 h in luna iunie pe moara vlasiei 2, si nu stiu ce stand/ponton sa aleg. Precizez ca pescuiesc lansat undeva la maxim 120-130 m . Nu am inteles de ce trebuie facuta rezervare pentru ponton la dl petcu iar pentru stand-uri se poate face la administratia baltii. Sa inteleg ca pontoanele ca sunt mai productive??
Ceva detalii suplimentare despre anumite locuri care ofera mai mult peste, sau legat de nada, fire,carlige....
salutare , eu iti recomand ponton 17 (ultimul din padure) chiar daca este zona cu apa mai mica decat zona din fata (primele 7 pontoane ) , pontonul 17 este foarte productiv indiferent de vreme si poti avea surprize f placute ,eu am pescuit la feeder pe acest ponton si pot sa iti spun ca am facut senzatie , aveam trsaturi la 5 min dupa ce se nadise zona de pescuit , un alt avataj il reprezinta zona mare de pescuit si nu risti sa te agati cu alt coleg de stand , ca si momeala iti recomand bila tare(16,20) am prins bine atat cu squid si belachean de la cpk cat si cu bilele z si x de la bucovina.
daca te hotarasti la ponton 17 si pescuiesti LANSAT intreaba pe dl Victor daca a rezolvat cu cablul de iluminat care trece de la ponton 17 la 16 , trece fix pe deasupra pontonului si este dificil de lansat , daca pantezi nu este problema.
daca nu orice ponton de la 1-7 sunt destul de productive
Balta are apa mai mare spre digul de la intrare cel cu drumul de acces, in zona pontoanelor 1-5....si scade, nu f mult catre padure, implicit catre ultimele pontoane.
Tocmai ce am avut o partida scurta de 24 de h, aruncat din mana, nadit doar din cobra, exclusiv boiles- ponton 7.
Vreme- seara+noapte - rece 7 grade pe noapte + ploaie si vant, innourat si soare dupa pranz a doua zi.
Rezultate 7 crapi intre 13-17 kg + 2 over 20+ (poze atasate doar cu cei 2)
Pescuitul de succes, are mai multi factori (locul de pe balta, scule, monturi, nada, vreme, perioada anului, densitatea baltii experienta si mult .....noroc).
Balta MV2 ramane de ani de zile - eu pescuiesc acolo (si pe altele) de peste 20 ani, un bazin cu densitate de pesti mari, care iti poate oferi experente si amintiri placute.
De tarife, conditii si alte aspecte- este clar ca exista balti care ii sunt superoare, dar si multe altele inferioare . Eu nu vreau sa fac reclama sau sa conving pe cineva- ramane la alegerea fiecaruia pe ce balta vrea sa dea si sa revina.
Fişiere ataşate
2.jpg (143.2 KiB) Vizualizat de 526 ori
11.jpg (341 KiB) Vizualizat de 526 ori
4.jpg (101.28 KiB) Vizualizat de 526 ori
3.jpg (342.46 KiB) Vizualizat de 526 ori
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg