Sfat ponton /stand MV2

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

liviustefan89
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Feb 16, 2019 21:13

Sfat ponton /stand MV2

Mesaj de liviustefan89 »

Salutare, intentionez sa fac o partida de 24 h in luna iunie pe moara vlasiei 2, si nu stiu ce stand/ponton sa aleg. Precizez ca pescuiesc lansat undeva la maxim 120-130 m . Nu am inteles de ce trebuie facuta rezervare pentru ponton la dl petcu iar pentru stand-uri se poate face la administratia baltii. :( Sa inteleg ca pontoanele ca sunt mai productive??
Ceva detalii suplimentare despre anumite locuri care ofera mai mult peste, sau legat de nada, fire,carlige....

Avatar utilizator
elefantul
Mesaje: 178
Membru din: Mar Aug 28, 2012 10:21
Puncte: 0
Localitate: chitila Ilfov

Re: Sfat ponton /stand MV2

Mesaj de elefantul »

salutare , eu iti recomand ponton 17 (ultimul din padure) chiar daca este zona cu apa mai mica decat zona din fata (primele 7 pontoane ) , pontonul 17 este foarte productiv indiferent de vreme si poti avea surprize f placute ,eu am pescuit la feeder pe acest ponton si pot sa iti spun ca am facut senzatie , aveam trsaturi la 5 min dupa ce se nadise zona de pescuit , un alt avataj il reprezinta zona mare de pescuit si nu risti sa te agati cu alt coleg de stand , ca si momeala iti recomand bila tare(16,20) am prins bine atat cu squid si belachean de la cpk cat si cu bilele z si x de la bucovina.
daca te hotarasti la ponton 17 si pescuiesti LANSAT intreaba pe dl Victor daca a rezolvat cu cablul de iluminat care trece de la ponton 17 la 16 , trece fix pe deasupra pontonului si este dificil de lansat , daca pantezi nu este problema.
daca nu orice ponton de la 1-7 sunt destul de productive

senzor planet

Înapoi la “Balti de Crap”