Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
venom scrie:la ce magazine si cat este kg?toto `U`C scrie:De vineri 16.07.2010 se vor gasi la parteneri Meet Carp Company din craiova boilesurile care au facut legea in ultima luna pe Bulzesti si in varianta solubila.
Fir intins
Vladut Mateianu scrie:Sunt Planet Vali Bonto si le distribuie Meet Carp !!!!!!!
se pare ca doar seamanatoto `U`C scrie:Se numesc Bloodworm de la Sticky Baits . Cu 2 kg de Bloodworm sau prins 250kg la Bulzesti in 48 h.
Se aude nea Antonicafox_1 scrie:Ce se mai aude(prinde) pe Bulzesti?
ESTI TARE,M-AI SPART CU RASPUNSUL,DACA TE INTALNESC PE BALTA MARE CINSTE ITI FAC.MAI SPUNETI SI VOI CAND MERGETI SA VIN SI EU.venom scrie:Se aude nea Antonicafox_1 scrie:Ce se mai aude(prinde) pe Bulzesti?![]()
![]()
Iar de prins eu am luat 4 crapi intre 3,5 si 6,5 kg si un somn noaptea de 5,5 kg
Merci eu nu prea beau alcool,dar daca e gratis........bcgcraiova scrie:ESTI TARE,M-AI SPART CU RASPUNSUL,DACA TE INTALNESC PE BALTA MARE CINSTE ITI FAC.MAI SPUNETI SI VOI CAND MERGETI SA VIN SI EU.venom scrie:Se aude nea Antonicafox_1 scrie:Ce se mai aude(prinde) pe Bulzesti?![]()
![]()
Iar de prins eu am luat 4 crapi intre 3,5 si 6,5 kg si un somn noaptea de 5,5 kg