DA!AVEM.PE 11 SEPTEMBRIE IN BULZESTI ESTE NUNTA MARE IN COMUNA.CICA S-AR LUA UNII DIN SAT.ovideli scrie:informatii recente de pe bulzesti are cineva??

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
DA!AVEM.PE 11 SEPTEMBRIE IN BULZESTI ESTE NUNTA MARE IN COMUNA.CICA S-AR LUA UNII DIN SAT.ovideli scrie:informatii recente de pe bulzesti are cineva??
Asta era cumva?ovideli scrie:s-a prins duminica dimineata de 11 kg, eu am avut 3 buc pana in 3kg si unul scapat duminica dimineata
Eu vorbesc de crap ,nu de vreme ,nici de pomi ,nici de Cosmin.ovideli scrie:nu, nu e ala, si apoi poza e veche primavara sau toamna (pomi sunt neinfrunziti), eu vorbesc de duminica pe 5.09.2010 prins de cosmin
ovideli scrie:ce te face sa crezi ca e ala
Kg in plus sau in minus nu-l da nici cantarul nici sala de fittnes ci disponibilitatea de a exagera a pescarului de drept comun.N-avea tu grija ca cele 11 kg a le crapului de duminica o sa ajunga ba 14 kg,ba 11,9kg,ba 12,5 kg.Oricum sa prins duminica crapul "Valica",mai era unul "Dumitrel" de care se spune ca a fost furat intr-o noapte de unii pe care Sorin ii respecta mai mult decat pe cei corecti.ovideli scrie:daca voi ziceti ca ala e, atunci ala sa fie,eu nu l-am vazut pe cel de 12kg.da intreb si eu de ce o fi slabit 1kg pestele a auzit ca vrea Sorin sa faca "sala de fitnes" si s-a pus pe antrenament in balta???![]()
![]()
![]()