ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Nu e cazul ..aici la Baile Olanesti ... trece vremea greu ... prin sindicat , nu ai prins ca esti tinar ...
alt exemplu de infatuare, valerica...de data asta mascata nostalgic :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

cornelserbu scrie:
Val scrie:Nu e cazul ..aici la Baile Olanesti ... trece vremea greu ... prin sindicat , nu ai prins ca esti tinar ...
Refolmulati..."pacatul trufiei" raportat celor "simpatici". :D
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Dar de ce Cornele ? Daca scriam Baile Grivitza crezi ca eram mai popular lui Oana ? Sau altor anonimi , care scriu de pe 5-6 nume ... Chiar crezi ca eu vreau sa fiu popular ? Si nu e infatuare , e doar alt gen de educatie ...

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

hai ca pana la urma popescu & co se vor eroi nationali si martiri ai sistemului corupt si marsav format din pescarii de competitie condus de agvps pe care , culmea , pana mai acum ceva timp in urma i-l slujeau , propovaduiau si aparau cu vehementa
:D :D

si ca tot se aduce vorba de inscrisuri ramase ca marturie , pai exista adresele trimise de popescu prin care refuza participarea tripartita dupa ce intelegerea a fost facuta , deasemenea , exista adresa trimisa de federatie catre cips in martie 2014 prin care ameninta aceasta institutie in cazul organizarii CM in Romania , asta dupa ce cips revenise asupra deciziei de relocare o data . mai exista si zecile de postari ale lui popescu din care oricine deduce atitudinea tendentioasa si distructiva fata de organizarea CM

in acelasi registru se afla si amenintarile cu adresa personala si generala adresate de popescu PERSONAL loturilor de spining si stationar cautand sa impiedice participarea acestora la circuitele competitionale la care Romania are traditie , neoferind in schimb o alternativa organizatorica , aceasta stare de fapt fiind generata si intretinuta de popescu si anul trecut

si la fel de bine pastrate sunt si afirmatiile incriminatoare scrise fata de situatia financiara a domnului Florin Carstocea , chiar cu afirmatii despre deturnari de fonduri si despre catushe

dar pana la urma , asta este treaba avocatiilor care deocamdata pun hartiile cap la cap , asa ca pentru un usor warm-up , l-au paradit pe popescu in doua procese pentru care federalul are de platit banuti buni

chestia asta cu " vreti nu vreti " .. sa o lasam in seama lui Lapusneanu , intre timp oamenii au mai deschis ochii
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Cristi

Nu vrei deloc sa intelegi ... pacat .
Pina la un moment dat , fara a fi eroi nationali si atit cat am putut , IAR TU STI ASTA , si pot pune aici discutile de pe Facebook cu tine ..in care ne consultam si ai fost permanent in legatura cu noi ... am facut ca decizia anularii CM-ulu sa fie facuta prin aprilie ... Cind nu s-a mai vrut de catre nici-o parte nici un compromis !!! Din ianuarie si pina in aprilie am muncit si chiar daca iti place sa recunosti sau nu ... ai fost informat mereu de culisele acestei povesti ... Nu te da acum lebada , ca ai injurat cel mai tare pe public , in spatele ecranului stiai povestea ....
In mod normal , daca stateam cuminti , era gata in ianuarie .... si poate era mai bine ....ca nu iesea valva asta .
Daca ai tarie de caracter recunoaste macar atit ! Pe Forum injurai pe Popescu , dar erai informat de mine si Andrei de fiecare pas pe care il faceam , ca pas cu pas sa tinem CM-ul in viata , influentind si presind pe Popescu sa semneze ce dorea unul si altul . Tot sa iasa si sa se faca , cu compromisurile de rigoare .... Noi am facut compromisuri , altii nu au mai vrut la un moment dat ...si am sa explic cind va fi cazul de ce ...

Nu are rost sa negi ... sunt salvate discutiile ...cind ajung acasa le pun aici , daca chiar iti doresti . Le scanez si nu am nici o remuscare sa le pun ..
Eu vorbesc de CM-ul de crap ...restul recunosc ca nu m-au interesat niciodata ..si nici acum nu e treaba mea .

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Daca ai tarie de caracter recunoaste macar atit ! Pe Forum injurai pe Popescu , dar erai informat de mine si Andrei de fiecare pas pe care il faceam , ca pas cu pas sa tinem CM-ul in viata , influentind si presind pe Popescu sa semneze ce dorea unul si altul .

nu am negat niciodata faptul ca am fost informat de voi despre documentele federatiei la care contribuiai , recunosc ca neavand intentia directa de a distruge acest CM ...dar tot tu , chiar si andrei mi-ati spus la un moment dat despre faptul ca este aproape imposibil de colaborat cu nebunul si despre faptul ca s-a sucit in ceea ce priveste intelegerea cu agvps si cu Florin Carstocea , deasemenea , mi-ai impartasit indignarea fata de adresa amenintatoare trimisa de popescu catre cips care a dus la anularea definitiva a CM din Romania

DECI !!! este sau nu de vina popescu pentru aceasta stare de fapt ????? si daca da , ei bine , asta este cel pe care l-ati sustinut !!!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: DECI !!! este sau nu de vina popescu pentru aceasta stare de fapt ????? si daca da , ei bine , asta este cel pe care l-ati sustinut !!!
ne-ai dovedit!

in ce ordine sa venim cu fruntea in buricu-ti?

:oops:
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

inca ceva si cu asta inchei

nu va pare curios faptul ca un intreg sistem format din zeci daca nu chiar sute de pescari , poate nu toti lipsiti de caracter ca mine i-l injura si blameaza pe popescu si va condamna atitudinea de sustinere , nu a federatiei ci a mincinosului cu intentii dovedit meschine si strict mercantile ??

nu va pare nefiresc ca in viziunea lui popescu , toti cei care nu-i impartasesc ideile marsave sunt " neica-nimeni " sau alte zeci de epitete atribuite de federal unor oameni care au adus rezultate si au facut sacrificii pentru a le obtine , multi dintre ei ( chiar si eu ) nefiind interesati cine este de fapt forul conducator ci doar sa-si faca treaba in stand ?

nu va pare nefiresc ca din acei cativa care au pus botul timid la minciunile si promisiunile facute de popescu nu a mai ramas nimeni cu el ?

oare nu crezi ca prezenta voastra ca sustinatori i-au dat o gura de aer si energie distructiva lui popescu ??

aceste intrebari isi vor gasi rapuns doar daca faci apel la un pic de obiectivitate

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: in ce ordine sa venim cu fruntea in buricu-ti?
in ordinea in care a-ti inceput tavalugul EXACT in ziua cand a fost anuntat faptul ca sunt numit capitanul echipei nationale cu intentia clara si exprimata de a-mi face rau

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

valeriiiiicaaaa, vrei nu vrei, din orice punct de vedere vrei tu, federatia exista doar pe hartie...restul e can-can, ca tot e la moda exprimarea.
si pentru cei cu memoria in piuneze...prima cupa a ligii romane de crap, am castigat-o eu in echipa cu tica filimon, cu nada "carping"...scrie pe sit-ul lor !
Ultima oară modificat Joi Iul 31, 2014 17:20 de către cornelserbu, modificat de 2 ori în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”