ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:eu daca ma declar sluga lui popescu si-l intreb de ce trebuie sa-mi dea el trambitza pe tema asta si sa ma jigneasca un an intreg
asta se rezolvase si nu mai existau discutii

andrei vladeanu scrie:el raspunde

pentru ca acum o saptamana am sarit cu pangica el.
asa s-a intamplat , atacul fiind asa cum am mai spus declansat de anuntul cu numirea mea ca si capitan de echipa , deci atac direct , in echipa ( barbateste ) , asta la o zi dupa ce se faceau referiri la conduite , etici , etc. ... pai acele etici promoveaza atacul in gasca ? :lol: razbunarea ? conceptul de dinte pentru dinte ?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de bogdan5 »

Din pacate popescu & camarila nu au gasit un tip suficient de inteligent care sa convinga "prostimea" de bunele lor intentii...
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:eu daca ma declar sluga lui popescu si-l intreb de ce trebuie sa-mi dea el trambitza pe tema asta si sa ma jigneasca un an intreg

andrei vladeanu scrie:el raspunde

pentru ca acum o saptamana am sarit cu pangica el.
asa s-a intamplat , atacul fiind asa cum am mai spus declansat de anuntul cu numirea mea ca si capitan de echipa , deci atac direct , in echipa ( barbateste ) , asta la o zi dupa ce se faceau referiri la conduite , etici , etc. ... pai acele etici promoveaza atacul in gasca ? :lol: razbunarea ? conceptul de dinte pentru dinte ?
Nu vorbi de etici ca iti spargi ceasul ... zau asa )))))))))))))) . Pai sti cum e vorba aia , hotzul striga hotzul )))))))))))) hai mai Cristi ca nu doare asa rau sa recunosti ca ne-ai injurat degeaba ..
Ultima oară modificat Joi Iul 31, 2014 17:40 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:

no!

ai luat o iar pe aratura cu antrenorii federali nevertebrati.

asa se rezolvase, dragul meu?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Ok , deci suntem 3 ... asta vroiam sa recunosti .
se pare ca pana la urma sunt cantitate neglijabila , pe mine nu ma blameaz nimeni ca am pactizat cu popescu sau cu federatia , ba din contra

uite cateva din mesajele unor nume mari din acest fenomen :

@ razvan m ( avocatul care l-a prapadit pe popescu la bara )

Fir intins in Italia si succes cu echipa nationala de crap ! :respekt:

PS Am vazut ca unor "oficiali sportivi" federali, printre care si selectionerul 'nea Pitzi, le-a cazut tare greu alegerea ta ca si capitan al echipei nationale. :lol:

@ gyorg

Cristi,

Va doresc fire intine la maxim si felicitari ptr ca ajuti echipa nationala de crap.

o parte dintre cei cativa " neica-nimeni "

o seara buna !

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

e a 2 a oara pe ziua de azi cand citezi de pe rapitori.ro

dar e bine ca macar ai inceput sa-i citezi pe altii, prima oara te-ai citat pe tine :D

domnu' avocat s-a prins. nu mai pot de invidie... :oops:
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ma bucura mesajele primite de tine ... din pacate lumea de abia incepe sa afle adevarul ...pentru ca din respect fata de tine si Oliviu , am tacut . Cum reciproca nu a fost valabila ...hai sa mergem cu totii unde stam eu si Andrei , la circul cu lei .
Pe mine unul ma doare undeva de ce crede lumea ..... nu am vrut sa am fani niciodata , ca nu ma intereseaza si nici nu am timp sa le raspund la felicitarile trimise . Am putini prieteni , sunt o fire mai selectiva .... si mai greu de suportat .

Dar si asta va umple galeata , breaking news !! ...am sa postez si mesaje de multumire ale d-lui Bentu , pentru sustinerea de care am dat dovada intr-un caz de rugaciune legat de Popescu .

Repet - traiti in alta lume ! Popescu exista si e viu ! Cu pangica si vladeanu sau fara , el exista si face ce crede el ca ii reprezinta interesele mai bine ! Cind ii explicam noi interesele se mai apropiau de cele ale comunitatii , acum face de capul lui . Si de asta mi-e frica !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Nu vorbi de etici ca iti spargi ceasul ... zau asa

ce sa fac si eu , daca ai avut argumente de a aplatiza valoarea unor personaje ca Violeta Beclea ( ai umblat o luna cu paznici dupa tine sa nu-ti rupa Szekely capul ) sau mai nou Simona Halep , ce pretentii sa am eu , un biet muritor de rand :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristi Y scrie:Am vazut ca unor "oficiali sportivi" federali, printre care si selectionerul 'nea Pitzi, le-a cazut tare greu alegerea ta ca si capitan al echipei nationale. :lol:
buna asta cu 'nea Pitzi ! :D
din pacate, unii nu vor sa inteleaga ca asa cum tot sportul romanesc e la pamant de cand a intrat in vigoare saracia aia de lege 69 (nu-mi spuneti de halep, ca aia-i exact ca pescuitul, isi vede singura de treaba) asa se va duce de rapa si pescuitul sportiv daca, Doamne fereste, ar invia federatia :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:pentru ca din respect fata de tine si Oliviu , am tacut

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

excelenta sunt magulit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”