Moderator: gor965
vezi tu, asta-i problema ta, dragul meu...Cristi Y scrie: (...) oameni care au adus rezultate si au facut sacrificii pentru a le obtine , multi dintre ei ( chiar si eu ) nefiind interesati cine este de fapt forul conducator ci doar sa-si faca treaba in stand ?
Cum nu ai negat Cristi ????????Cristi Y scrie:Val scrie:Daca ai tarie de caracter recunoaste macar atit ! Pe Forum injurai pe Popescu , dar erai informat de mine si Andrei de fiecare pas pe care il faceam , ca pas cu pas sa tinem CM-ul in viata , influentind si presind pe Popescu sa semneze ce dorea unul si altul .
nu am negat niciodata faptul ca am fost informat de voi despre documentele federatiei la care contribuiai , recunosc ca neavand intentia directa de a distruge acest CM ...dar tot tu , chiar si andrei mi-ati spus la un moment dat despre faptul ca este aproape imposibil de colaborat cu nebunul si despre faptul ca s-a sucit in ceea ce priveste intelegerea cu agvps si cu Florin Carstocea , deasemenea , mi-ai impartasit indignarea fata de adresa amenintatoare trimisa de popescu catre cips care a dus la anularea definitiva a CM din Romania
DECI !!! este sau nu de vina popescu pentru aceasta stare de fapt ????? si daca da , ei bine , asta este cel pe care l-ati sustinut !!!
intentia era de a-ti face bine,Cristi Y scrie:in ordinea in care a-ti inceput tavalugul EXACT in ziua cand a fost anuntat faptul ca sunt numit capitanul echipei nationale cu intentia clara si exprimata de a-mi face rauandrei vladeanu scrie: in ce ordine sa venim cu fruntea in buricu-ti?
Scuze , am modificat ..Cristi Y scrie:te rog sa postezi ceea ce doresti si unde doresti fara sa-mi faci publice date personale de contact
Felicitari Cornele ..O tempora ... ! )))cornelserbu scrie:valeriiiiicaaaa, vrei nu vrei, din orice punct de vedere vrei tu, federatia exista doar pe hartie...restul e can-can, ca tot e la moda exprimarea.
si pentru cei cu memoria in piuneze...prima cupa a ligii romane de crap, am castigat-o eu in echipa cu tica filimon, cu nada "carping"...scrie pe sit-ul lor !
chiar te rog sa le postezi , pe toate , acum daca faci afirmatiile astea documenteza-le ca sa se traga concluziile corecte daca eu am sustinut vreodata actiuniile federatiei , repet , este adevarat ca ma informai asupra faptului ca i-i redactezi documentel si ca popescu a avut o perioada cand se sfatuia cu tine in hotararile pe care le lua , exista persoane care pot confirma ca la ora respectiva le-am adus la cunostinta acest lucru deci nu am avut de ascuns ca sunt instiintatVal scrie:Uite eu pun documente , discutii cu tine in care ne luam acordul unul la altul , daca e bine sau nu ..samd ... si am acasa de astea pagini intregi ....
Ok , deci suntem 3 ... asta vroiam sa recunosti .Cristi Y scrie:chiar te rog sa le postezi , pe toate , acum daca faci afirmatiile astea documenteza-le ca sa se traga concluziile corecte daca eu am sustinut vreodata actiuniile federatiei , repet , este adevarat ca ma informai asupra faptului ca i-i redactezi documentel si ca popescu a avut o perioada cand se sfatuia cu tine in hotararile pe care le lua , exista persoane care pot confirma ca la ora respectiva le-am adus la cunostinta acest lucru deci nu am avut de ascuns ca sunt instiintatVal scrie:Uite eu pun documente , discutii cu tine in care ne luam acordul unul la altul , daca e bine sau nu ..samd ... si am acasa de astea pagini intregi ....
mi-ai trimis pe mail doua dintre adresele pe care tu le-ai redactat pentru el , prima adresa pe care a trimis-o la cips si la care tu ai adus adaugiri si corecturi
unde si cand nu am recunoscut acest lucru sau unde l-am negat ??
ce relevanta are asta ???? , va puteam eu impiedica sa-i faceti PR lui popescu ???? fiind o anumita conjunctura si pentru a evita discutiile contradictorii am conchis sa nu mai deschidem in particular sau in publ;ic subiectul popescu impreuna pentru ca in ceea ce-l priveste avem obtiuni total diferite
exista scris