ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

Din scrisoarea dumneavoastră din data de 5 februarie 2014 pe care am primit-o, în urma înțelegerii dintre cele trei părți interesate de organizarea acestui eveniment sportiv oficial, am reținut că dreptul de organizare al Campionatului Mondial de Crap 2014 a fost atribuit României, nu AGVPSR.

Intelegem si suntem de acord ca astazi la data prezentei , AGVPSR figurează ca reprezentanta a Romaniei la FIPS/CIPS si ca este practic singura institutie cu care puteti colabora cf. Statutelor federatiei internationale pe care o conduceti , in vederea organizarii CM 2014 .

Pe de alta parte nu dorim sa intelegem ca solicitarea Dvs este o ante pronuntare personala la o viitoare decizie a Congresului CIPS din 5 aprilie 2014, dată la care Congresul CIPS va decide, în baza documentelor oficiale emise de Guvernul Romaniei , acte pe care vi le-am comunicat, dacă AGVPSR mai are sau nu calitatea de reprezentant al României, în condițiile în care în propria sa țară și-a pierdut dreptul de reprezentare al pescuitului sportiv. Este o decizie viitoare , de maxima importanta , care are dreptul sa fie judecata corect si legal , conform Statutului FIPS .

Pina la aceasta decizie a Congresului nu dorim sub nici o forma sa ne interferam in relatia Dvs statutara cu AGVPSR . Ajutorul oferit de noi este necesar cf. legilor romane si este oferit neconditionat , strict in baza intersului national , pe care intelegem sa ni-l asumam ca buni patrioti .

De aceea , in dorinta noastra de a nu afecta sub nici o forma organizarea acestui CM 2014 in Romania s-a semnat Protocolul triparit pe care l-au semnat FRPS , AGVPS si Rig Service . In acesta se prevede si este acceptat si asumat de catre toate cele 3 parti ( inclusiv AGVPSR ) ca fiecare institutie isi va aduce contributia conform legilor , statutelor si atributiilor lor legale in organizarea acestui eveniment international de o asa mare amploare .

In acest sens FRPS a încheiat Intelegerea cu AGVPSR și RIG SERVICE pentru a putea autoriza si pe plan national , conform legilor romane , organizarea acestui eveniment international care a fost apreciat în urmă cu 2 ani de toți participanții, pentru calitatea serviciilor. Practic , respectind Protocolul si avind abilitatea legala de a o face , am facut deja primul demers spre legalitatea interna a competitiei , obtinind autorizarea MTS pentru CM 2014 , fara a cere nimic altceva decit un minim respect din partea partenerilor nostri si o maxima impartialitate a Dvs in relatia noastra actuala si posibil viitoare cu FIPS .

In concluzie, suntem dispusi sa respectam ad literam Protocolul Tripartit si in mod amiabil si in deplina cooperare cu celelalte doua institutii implicate , in Romania sa se organizeze un CM 2014 de exceptie , atit organizatoric cat si pe plan sportiv .

CVM Logistic International SRL

depozit Romania - str Pictor G.D. Mirea nr 14 sector 1 Bucuresti

0040 720 331122 (RO)

Asta asa ca prim semnal ca majoritatea discutiilor dintre mine si Cristi exista salvate ..... Da ...asta e schimb de mesaje , prin care il consultam pe Cristi daca aceasta forma de raspuns ii va conveni FIPS si AGVPS si ma angajam sa il conving pe POpescu sa o semneze ......
Un pic de barbatie ....nu strica ! Si de coloana vertebrala draga Cristi !
Ultima oară modificat Joi Iul 31, 2014 17:21 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: (...) oameni care au adus rezultate si au facut sacrificii pentru a le obtine , multi dintre ei ( chiar si eu ) nefiind interesati cine este de fapt forul conducator ci doar sa-si faca treaba in stand ?
vezi tu, asta-i problema ta, dragul meu...

cand te-a apucat interesu' ai apelat la bibliografia de forum...

:(
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

te rog sa postezi ceea ce doresti si unde doresti fara sa-mi faci publice date personale de contact
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Daca ai tarie de caracter recunoaste macar atit ! Pe Forum injurai pe Popescu , dar erai informat de mine si Andrei de fiecare pas pe care il faceam , ca pas cu pas sa tinem CM-ul in viata , influentind si presind pe Popescu sa semneze ce dorea unul si altul .

nu am negat niciodata faptul ca am fost informat de voi despre documentele federatiei la care contribuiai , recunosc ca neavand intentia directa de a distruge acest CM ...dar tot tu , chiar si andrei mi-ati spus la un moment dat despre faptul ca este aproape imposibil de colaborat cu nebunul si despre faptul ca s-a sucit in ceea ce priveste intelegerea cu agvps si cu Florin Carstocea , deasemenea , mi-ai impartasit indignarea fata de adresa amenintatoare trimisa de popescu catre cips care a dus la anularea definitiva a CM din Romania

DECI !!! este sau nu de vina popescu pentru aceasta stare de fapt ????? si daca da , ei bine , asta este cel pe care l-ati sustinut !!!
Cum nu ai negat Cristi ????????
Pai din lipitori si melci si nevertebrate nu ne-ai scos ...plus altele ....
Stiai si tu de ce facem si cum incercam sa ajutam ...erai informat ... si in afara de a injura pe Popescu care iti oferea statutul de idol al gloatei ...cind a fost refuzul CM-ului , ne-I DAT PRIMUL LA LEI .
Pai hai sa fim 3 atunci .... ca de stiut stiai ... !!

Si nu a sarit nimeni la tine ...pur si simplu era prea mult de suportat , moral si etic ...
Uite eu pun documente , discutii cu tine in care ne luam acordul unul la altul , daca e bine sau nu ..samd ... si am acasa de astea pagini intregi ....
Pai cum facem dragul meu ...raminem noi doi ....sau vii si tu cu noi , la lei ?

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie: in ce ordine sa venim cu fruntea in buricu-ti?
in ordinea in care a-ti inceput tavalugul EXACT in ziua cand a fost anuntat faptul ca sunt numit capitanul echipei nationale cu intentia clara si exprimata de a-mi face rau
intentia era de a-ti face bine,
dovada clara este ca ai schimbat discursul.
bravo, felicitari! asa-i sade bine unui capitan de lot national.
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:te rog sa postezi ceea ce doresti si unde doresti fara sa-mi faci publice date personale de contact
Scuze , am modificat ..

andrei vladeanu
Veteran

bai, eu nu am vazut in viata mea un catar mai mare decat capitanul...
ma jur.

eu daca ma declar sluga lui popescu si-l intreb de ce trebuie sa-mi dea el trambitza pe tema asta si sa ma jigneasca un an intreg

el raspunde

pentru ca acum o saptamana am sarit cu pangica el.

pff...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:valeriiiiicaaaa, vrei nu vrei, din orice punct de vedere vrei tu, federatia exista doar pe hartie...restul e can-can, ca tot e la moda exprimarea.
si pentru cei cu memoria in piuneze...prima cupa a ligii romane de crap, am castigat-o eu in echipa cu tica filimon, cu nada "carping"...scrie pe sit-ul lor !
Felicitari Cornele ..O tempora ... ! )))

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Uite eu pun documente , discutii cu tine in care ne luam acordul unul la altul , daca e bine sau nu ..samd ... si am acasa de astea pagini intregi ....
chiar te rog sa le postezi , pe toate , acum daca faci afirmatiile astea documenteza-le ca sa se traga concluziile corecte daca eu am sustinut vreodata actiuniile federatiei , repet , este adevarat ca ma informai asupra faptului ca i-i redactezi documentel si ca popescu a avut o perioada cand se sfatuia cu tine in hotararile pe care le lua , exista persoane care pot confirma ca la ora respectiva le-am adus la cunostinta acest lucru deci nu am avut de ascuns ca sunt instiintat

mi-ai trimis pe mail doua dintre adresele pe care tu le-ai redactat pentru el , prima adresa pe care a trimis-o la cips si la care tu ai adus adaugiri si corecturi

unde si cand nu am recunoscut acest lucru sau unde l-am negat ??

ce relevanta are asta ???? , va puteam eu impiedica sa-i faceti PR lui popescu ???? fiind o anumita conjunctura si pentru a evita discutiile contradictorii am conchis sa nu mai deschidem in particular sau in publ;ic subiectul popescu impreuna pentru ca in ceea ce-l priveste avem obtiuni total diferite

exista scris
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Uite eu pun documente , discutii cu tine in care ne luam acordul unul la altul , daca e bine sau nu ..samd ... si am acasa de astea pagini intregi ....
chiar te rog sa le postezi , pe toate , acum daca faci afirmatiile astea documenteza-le ca sa se traga concluziile corecte daca eu am sustinut vreodata actiuniile federatiei , repet , este adevarat ca ma informai asupra faptului ca i-i redactezi documentel si ca popescu a avut o perioada cand se sfatuia cu tine in hotararile pe care le lua , exista persoane care pot confirma ca la ora respectiva le-am adus la cunostinta acest lucru deci nu am avut de ascuns ca sunt instiintat

mi-ai trimis pe mail doua dintre adresele pe care tu le-ai redactat pentru el , prima adresa pe care a trimis-o la cips si la care tu ai adus adaugiri si corecturi

unde si cand nu am recunoscut acest lucru sau unde l-am negat ??

ce relevanta are asta ???? , va puteam eu impiedica sa-i faceti PR lui popescu ???? fiind o anumita conjunctura si pentru a evita discutiile contradictorii am conchis sa nu mai deschidem in particular sau in publ;ic subiectul popescu impreuna pentru ca in ceea ce-l priveste avem obtiuni total diferite

exista scris
Ok , deci suntem 3 ... asta vroiam sa recunosti .
Ca indiferent de optiunea politica ( FRPS noi vs tu si AGVPS ) de TOT ceea ce am editat noi pentru Popescu , ai stiut si tu , in scris .
Prin urmare .... QED .
Restul asa cum spuneam , face parte din alt episod .... si nimeni dintre noi nu avea ce sa faca acolo ...
E bine sa nu te mai simti singur ! Si stai ca mai avem un coleg ..il cheama Oliviu Orhei . Revin si cu el ...
Ca si acolo e documente )))))))))))))))
Ultima oară modificat Joi Iul 31, 2014 17:37 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”