Cristi Y scrie:Cornele , nu mai da curs provocarii acestor looseri , unul care abia se taraste si altul care se crede miezul piz.ii ca are bani ... sau scule de pescuit
daca vrei sa pescuim impreuna , oricand cu placere , chiar si in UK , cu sculele mele
pe 9 septembrie vin 2 pescari consacrati din Romania cu care merg la un concurs pe Cutton lake , eu asigur echipamentul pentru 2 echipe ( eu cu Cosma Laurentiu o echipa si ei doi )
sper sa mai stiu " joaca " ... ce expresie de magazioner provincial
nu pot, cristi, cand e vorba de pescuit nu ma dau in laturi de la nicio provocare, ciar daca vine de la doi fosti prieteni !
cand mai vii in tara, baga o sarma sa facem o partida de pescuit dipuita cu ceva numai din malt
andrei vladeanu scrie:decat sa ne certam/ mai bine un cantec vesel sa cantam
eu va propun asa:
facem CUPA REIMPACARII
Cornel Serbu in echipa cu maestrul Victor Oana
vs
subsemnatul cu VALERIA PANANGIN
PS Ce zici d-le Oana? Slefuiesc?
Nu cred ca pot accepta asa ceva stiind ca pleci din start cu handicap venind cu AMANTA ,DACA VENEAI CU UNA DIN CELE DOUA CARE AU CASTIGAT WORLDCARPCLASSIC MAI ZICEAM ,CU TOATE CA SI ALEA SUNT LESBIENE .........dar asa sa zici la sfarsit ca nu ai putut pescui din cauza limbilor pe care le-ai primit .......... zau andrei nu pot sa-i fac nume cuiva care doar se viseaza ca pescuieste
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Digital scrie:Concursul este cu circuit inchis ?
Stima
nu, dar nici nu-l putem tine pe stadion
pai pe stadion nu aveti nici o sansa cu mine ... sa nu uite Oana ca l-a pus necuratul acu ceva vreme sa faca concurs de lansare la distanta ...si uite asa am luat si eu 500 EUR ( bani multi pe vremea aia .... ) ca i-am dat 2 aruncari castigatoare ... Ehe....scurta minte aveti !
Si nu banii m-au bucurat ..doar ideea sa vezi un negru ..transformindu-se in verde ...imparat ...Ciuda ....Atac de fiere ...
I-am dat la pescari ... ca sa se stie ... Sponsor Cornel Aqua !
Digital scrie:Concursul este cu circuit inchis ?
Stima
nu, dar nici nu-l putem tine pe stadion
pai pe stadion nu aveti nici o sansa cu mine ... sa nu uite Oana ca l-a pus necuratul acu ceva vreme sa faca concurs de lansare la distanta ...si uite asa am luat si eu 500 EUR ( bani multi pe vremea aia .... ) ca i-am dat 2 aruncari castigatoare ... Ehe....scurta minte aveti !
Si nu banii m-au bucurat ..doar ideea sa vezi un negru ..transformindu-se in verde ...imparat ...Ciuda ....Atac de fiere ...
I-am dat la pescari ... ca sa se stie ... Sponsor Cornel Aqua !
pe balta, valerica, pe balta ca suntem pescari de crap nu de plumbi
andrei vladeanu scrie:decat sa ne certam/ mai bine un cantec vesel sa cantam
eu va propun asa:
facem CUPA REIMPACARII
Cornel Serbu in echipa cu maestrul Victor Oana
vs
subsemnatul cu VALERIA PANANGIN
PS Ce zici d-le Oana? Slefuiesc?
Nu cred ca pot accepta asa ceva stiind ca pleci din start cu handicap venind cu AMANTA ,DACA VENEAI CU UNA DIN CELE DOUA CARE AU CASTIGAT WORLDCARPCLASSIC MAI ZICEAM ,CU TOATE CA SI ALEA SUNT LESBIENE .........dar asa sa zici la sfarsit ca nu ai putut pescui din cauza limbilor pe care le-ai primit .......... zau andrei nu pot sa-i fac nume cuiva care doar se viseaza ca pescuieste
Sa ma bata mama ...a dat-o defavorizatul pe minoritati ! Stai linistit draga Victore .... nu e cazul . Intreb inca o data ce pot face sa ma ierti ? Ca vocea din stabor e puternica in Romania . Ma gandeam sa fac o arogantya ..sa te propun la Ministerul Culturii ...ca si asa ce conteaza ...o unguruioaca sau un defavorizat ... tot aia e ! Incepeti sa ne reprezentati si ma doare !
Cristi Y scrie:NG-ul nu-l desconsideram ci nu-l consideram pentru Romania , cand spun Romania ma refer la balti precum Sarulesti , Tancabesti , etc
dar tu care castigi concursuri la popesti leordeni nu ai cum sa intelegi
O dai de gard draga ...6 Century SP model vechi cu care ai pescuit toata viata isi au proprietar pe cineva care in 3 ani vede lumina soarelui .Ajuns in UK .. eu ti-am zis ca ai probleme mari de comportament si nu ne legam acu de 6 betze ... Dar e pacat ! Ca iti par strugurii acrii ...Si nu iti mai da datele personale ... draga fost prieten
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 23:19 de către Val, modificat de 2 ori în total.