e bine de vazut ca de cand se vorbeste despre pescuit si nu de organizare, lumea e mai interesatapetre iulian scrie:va rog sa scrieti mai incet ca nu am timp sa citesc ...

Moderator: gor965
e bine de vazut ca de cand se vorbeste despre pescuit si nu de organizare, lumea e mai interesatapetre iulian scrie:va rog sa scrieti mai incet ca nu am timp sa citesc ...
Val scrie:Basia o ai de ceva vreme ...ca pina sa pleci in UK ai incercat sa vinzi alte mulinete ... Cum mi-ai vindut mie pe 300 lei toate mosmoandele de crap ( marfa buna ! )
bai, valerica, pe toate le stii...pe bune...apropo, stii ce-ngroapa pisica ???Val scrie:O dai de gard draga ...6 Century SP model vechi cu care ai pescuit toata viata isi au proprietar pe cineva care in 3 ani vede lumina soarelui .Ajuns in UK .. eu ti-am zis ca ai probleme mari de comportament si nu ne legam acu de 6 betze ... Dar e pacat ! Ca iti par strugurii acrii ...Si nu iti mai da datele personale ... draga fost prieten
O cam dai de gard ...Cristi Y scrie:Val scrie:Basia o ai de ceva vreme ...ca pina sa pleci in UK ai incercat sa vinzi alte mulinete ... Cum mi-ai vindut mie pe 300 lei toate mosmoandele de crap ( marfa buna ! )
pe vremea cand am vandut cele 12 BBRLC-uri nu se inventase Basia QDX![]()
iti trimit si factura pt ele , le-am luat la pret f bun , 1200 gbp noi in conditiile in care este 750 GBP una in magazin
acareturile de care-mi vorbesti , le-am vandut la ora aia unui prieten , de aia ti le-am vandut simbolic , dar am refacut aceea trusa aproape la fel de la Laslies of Luton cam cu 600 GBP
fire mi-a dat ( vandut ) Vladut acum 2 saptamani
Iti ingropa tie cupele ......cornelserbu scrie:bai, valerica, pe toate le stii...pe bune...apropo, stii ce-ngroapa pisica ???Val scrie:O dai de gard draga ...6 Century SP model vechi cu care ai pescuit toata viata isi au proprietar pe cineva care in 3 ani vede lumina soarelui .Ajuns in UK .. eu ti-am zis ca ai probleme mari de comportament si nu ne legam acu de 6 betze ... Dar e pacat ! Ca iti par strugurii acrii ...Si nu iti mai da datele personale ... draga fost prieten![]()
![]()
![]()
Val scrie:O dai de gard draga
Val scrie: Century SP model vechi cu care ai pescuit toata viata isi au proprietar pe cineva care in 3 ani vede lumina soarelui
nu-ti aluneca alcoolul pe gat fara sa-mi porti de grija ??Val scrie:Ajuns in UK .. eu ti-am zis ca ai probleme mari de comportament si nu ne legam acu de 6 betze ...
care cupe ???Val scrie:Iti ingropa tie cupele ......
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Daiwa-Tou ... 5d3afcab15Val scrie:O basia merge intre 400 - 450 GBP ...de oriunde ai lua-o noua in UK
Val scrie:. Nu uita ca te-am invataztat sa faci comert pe acolo ! Personal ! Si mi-am prapadit mult timp cu tine ...degeaba !
si eu la felVal scrie:! Si mi-am prapadit mult timp cu tine ...degeaba !
Dragul meu , te dezamagesc ...nimic din comportamentul altor oameni normali nu mi se datoreaza ...Cristi Y scrie:Val scrie:O dai de gard draga
expresia draga foloseste-o cu vladeanu , eu nu am veleitati de cocota
Val scrie: Century SP model vechi cu care ai pescuit toata viata isi au proprietar pe cineva care in 3 ani vede lumina soarelui
esti dezinformat cu toate ca te vr4ei asa cum am zis miezul din dodoasca , intreaba-l pe Razvan Ulmeanu pe cine pomeneste cand pescuieste cu SP![]()
![]()
nu-ti aluneca alcoolul pe gat fara sa-mi porti de grija ??Val scrie:Ajuns in UK .. eu ti-am zis ca ai probleme mari de comportament si nu ne legam acu de 6 betze ...![]()
![]()
![]()
pai mai devreme faceai referire daca mai am sau nu scule de pescuit si daca mai stiu pescuit![]()
![]()
![]()
![]()
tot ca miezul din dodoasca ce te crezi , faceai aprecieri mai deunazi la valoarea sportiva a Violetei Beclea comparandu-i rezultatele cu ale lui Vladeanu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si acum 3 saptamani te gaseai tu in masura sa o faci praf pe Simona Halep
apropos , gatul ala tatuat cu AV e al tau ?![]()
![]()
![]()
![]()
Cristi Y scrie:apropos , gatul ala tatuat cu AV e al tau ?![]()
![]()
![]()
![]()