Moderator: gor965
Cica nu vrea sa faca cu tine nici o braila ca esti de moda veche(tii lansetele cu varful spre cer)...cornelserbu scrie:mai sunt 7 pagini si facem suta...chiar nu mai da valerica nimic din casa ?
pe dreacu...tremura-n chiloti !bogdan5 scrie:Cica nu vrea sa faca cu tine nici o braila ca esti de moda veche(tii lansetele cu varful spre cer)...cornelserbu scrie:mai sunt 7 pagini si facem suta...chiar nu mai da valerica nimic din casa ?![]()
Dar umilinta, regrete si cerut iertare maestrului Oana pentru a ma reprimi si pe mine in randul pescarilor adevarati nu ai vazut?!? Numai "talente emanate" ai vazut?!?Vladut Mateianu scrie:Iar am fost plecat si am pierdut circul....Cred ca ar trebui schimbat titlul topicului in " Andrei si a acolitul impotriva restului pescarilor ! "....
Zau, chiar nu vedeti cat de singuri ati ramas ? V-ati certat chiar si cu bossu' sefcaruia ii jurati credinta acum 3 luni....
Nu ma bagam, zau, dar cand vad ce talente emana "unii" ....
andrei vladeanu scrie:Dar umilinta, regrete si cerut iertare maestrului Oana pentru a ma reprimi si pe mine in randul pescarilor adevarati nu ai vazut?!? Numai "talente emanate" ai vazut?!?
Nici nu indraznesc sa te intreb unde ai observat juramintele de credinta acum 3 luni. Nu merit un asemenea raspuns, asta e clar...
Indurare...
Te juri pe "apsalba" ?...cornelserbu scrie:andrei vladeanu scrie:Dar umilinta, regrete si cerut iertare maestrului Oana pentru a ma reprimi si pe mine in randul pescarilor adevarati nu ai vazut?!? Numai "talente emanate" ai vazut?!?
Nici nu indraznesc sa te intreb unde ai observat juramintele de credinta acum 3 luni. Nu merit un asemenea raspuns, asta e clar...
Indurare...![]()
![]()
![]()
![]()
ce scoala...de corectie ai in tine !
3 luni nu ai mai postat nimic, apoi, brusc, zeci de postari zilnic ! plus atac direct la fatalaul de alba !andrei vladeanu scrie:
Dar umilinta, regrete si cerut iertare maestrului Oana pentru a ma reprimi si pe mine in randul pescarilor adevarati nu ai vazut?!? Numai "talente emanate" ai vazut?!?
Indurare...
nu te imbata cu apa chioara. faptul ca il susti pe andrei nu inseamna si ca ai lucruri interesante de spus....Val scrie:
@mateianu
cum e bine Vlade ? Juraminte nu a facut nimeni ... doar observatii .. Spune tu cum iti convine ....si asa facem ... ))))))))) Si cum dracu am ramas singuri ??? ... cind am facut aproape 100 pagini de topic .... ???????? Ne cauta lumea ca ursul mierea ...pesemne ca avem si ceva de spus ...