ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Val
Pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie:
@mateianu

cum e bine Vlade ? Juraminte nu a facut nimeni ... doar observatii .. Spune tu cum iti convine ....si asa facem ... ))))))))) Si cum dracu am ramas singuri ??? ... cind am facut aproape 100 pagini de topic .... ???????? Ne cauta lumea ca ursul mierea ...pesemne ca avem si ceva de spus ...
nu te imbata cu apa chioara. faptul ca il susti pe andrei nu inseamna si ca ai lucruri interesante de spus....
Asta asa este ....ca la ce spun eu tu nu poti mental ajunge ... e prea fin si iti trebuie si ceva carte la baza ...... si nu rafer la alea de joc ...
Dar de ce nu imi dai un ban ????
Ca vad ca te deranjeaza persoana mea .... mai mult decit Popescu ? Fi barbat ! Ia fa tu un tur de fortza si arata cine e seful pe Forum ... si cine e stapinul inelelor ..
Vezi ca ti-a dat exemplu Cristi cum se face ...nu sunteti departe unul de altul ..Baga !
Ultima oară modificat Dum Aug 03, 2014 17:10 de către Val, modificat de 2 ori în total.

bogdan5
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de bogdan5 »

@Oana

ma ierti ? )))))))))))))))))
:lol: :lol:
:idea: N-ai si tu un popa cu blat(Victor il invoca pe D-zeu)...
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bogdan5 scrie:
@Oana

ma ierti ? )))))))))))))))))
:lol: :lol:
:idea: N-ai si tu un popa cu blat(Victor il invoca pe D-zeu)...
Popa de etnie nu cunosc .... pesemne de asta nu ma iarta .... dar l-am cunoscut pe Jean Constantin ....crezi ca se pune ? Si pe Titi Bebecica din Crangasi .... ta-su vopsitor de haine de piele in pta Matache ... am fost coleg de banca in generala cu el ....fara mishto ..
Ultima oară modificat Dum Aug 03, 2014 17:13 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:nu te imbata cu apa chioara
nici o grija Vladut , oracolul de militari baga pentru amorsare carmol nu apa chioara :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
nici o grija Vladut , oracolul de militari baga pentru amorsare carmol nu apa chioara :lol: :lol: :lol: :lol:
Alooo Sir .... nu va deranjati dupa amiaza .. vine five o clock tea ....nu te mai apasa pe noi , saracii si fecalii de aici ...
Uite ce simpatic esti ....cind stai pe ceai ....Ai uitat si gustul la apa .... :P :P :P
Fişiere ataşate
1167437_243523605836568_8932541047928693326_o.jpg
1167437_243523605836568_8932541047928693326_o.jpg (14.89 KiB) Vizualizat de 638 ori
Ultima oară modificat Dum Aug 03, 2014 17:20 de către Val, modificat 1 dată în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:
Asta asa este ....ca la ce spun eu tu nu poti mental ajunge ... e prea fin si iti trebuie si ceva carte la baza ...... si nu rafer la alea de joc ...
Ca vad ca te deranjeaza persoana mea .... mai mult decit Popescu ? Fi barbat ! Ia fa tu un tur de fortza si arata cine e seful pe Forum ... si cine e stapinul inelelor ..
Vezi ca ti-a dat exemplu Cristi cum se face ...nu sunteti departe unul de altul ..Baga !
:D Ma refeream strict la pescuit. Ti-am mai spus in nenumarate randuri, tu esti ultimul care sa-si dea cu parerea despre pescuit....trecutul nu te recomanda ! :D Si asta nu este o constatare proprie, ci realitatea pe care nu o accepti . Cu bani iti cumperi ce vrei tu, inclusiv "prieteni" , dar talentul se dobandeste, nu se poate cumpara din fericire... :wink:

PS Cornel Serbu are concursuri castigate cat nu ai tu concursuri in picioare....iar tu il tratezi cu dispret si la misto... oare asa face un om care se considera "cu studii" si mult peste cei din jur dpdv al performantelor intelectuale ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Cristi Y scrie:
nu-l enerva ca suna imediat dupa sprijin .... :D
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie:
:D Ma refeream strict la pescuit. Ti-am mai spus in nenumarate randuri, tu esti ultimul care sa-si dea cu parerea despre pescuit....trecutul nu te recomanda ! :D Si asta nu este o constatare proprie, ci realitatea pe care nu o accepti . Cu bani iti cumperi ce vrei tu, inclusiv "prieteni" , dar talentul se dobandeste, nu se poate cumpara din fericire... :wink:

PS Cornel Serbu are concursuri castigate cat nu ai tu concursuri in picioare....iar tu il tratezi cu dispret si la misto... oare asa face un om care se considera "cu studii" si mult peste cei din jur dpdv al performantelor intelectuale ? :roll:
Da asa face un om ....cu studii superioare ... si cu ceva cupe si medalii la viata lui ... Nu ca ale tale ... alea vechi ca de 5 -6 ani nu mai iei nimic ..Nu vezi ca de cind nu mai esti cu varul nu mai iei nimic ...???? Uite Andrei a mai prins si 2012 .... tu esti varza ..
Trecutul ma recomanda pe organizatoric .... de nu ai tu minte in cap sa pricepi ... si nu numai trecutul ....culmea este ca si actualitatea ... Cum dracu fac ....ca ma suna lumea ... !! Cum ma sunai si tu cind era greu .... si nu mai vindeai ....din magazin ...
Asta e stupizenia ta din cap .... ca cel mai bun manager este ala care prinde 3000 kg de peste in 20 ore ....
Lasa ca sunt pescari buni Selaru , Oliviu, Oana , Bentu si altii ca el ... De pe litoral ai cerut CV-ul pescaresc ?
Pina si tu te-ai prapadit ... nu mai ai ce arata ... de ceva vreme ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Val scrie:
Vladut Mateianu scrie:

Da asa face un om ....cu studii superioare ... si cu ceva cupe si medalii la viata lui ... Nu ca ale tale ... alea vechi ca de 5 -6 ani nu mai iei nimic ..Nu vezi ca de cind nu mai esti cu varul nu mai iei nimic ...???? Uite Andrei a mai prins si 2012 .... tu esti varza ..
Trecutul ma recomanda pe organizatoric .... de nu ai tu minte in cap sa pricepi ... si nu numai trecutul ....culmea este ca si actualitatea ... Cum dracu fac ....ca ma suna lumea ... !!
Asta e stupizenia ta din cap .... ca cel mai bun manager este ala care prinde 3000 kg de peste in 20 ore ....
Lasa ca sunt pescari buni Selaru , Oliviu, Oana , Bentu si altii ca el ... Pina si tu te-ai prapadit ... nu mai ai ce arata ... de ceva vreme ...
Cupele castigate de mine de-a lungul timpului nu incap nici macar in masina ta de lux...... in 2002 castigat prima cupa la Tancabesti, pe vremea aia probabil ca studiai fizica cuantica prin facultate, ca nu imi aduc aminte sa te fi vazut prin lumea noastra....de fapt iti aduci tu aminte cine te-a facut pescar de competitie.... :D

Ia r ca organizare, am peste 100 de concursuri organizate si tot nu ma bag sa dau sfaturi publice celor care vor sa se apuce....

Nu uita un lucru, ca tot veni vorba de minte, eu am refuzat sa fiu acolo unde esti tu acum, prefer sa vad meciurile de la peluza, nu de la loja.... :wink:

PS Te cam plictisesti, este ? :D
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie:
Vladut Mateianu scrie:

Trecutul ma recomanda pe organizatoric .... de nu ai tu minte in cap sa pricepi ... si nu numai trecutul ....culmea este ca si actualitatea ... Cum dracu fac ....ca ma suna lumea ... !!
Lasa ca sunt pescari buni Selaru , Oliviu, Oana , Bentu si altii ca el ... Pina si tu te-ai prapadit ... nu mai ai ce arata ... de ceva vreme ...
Cupele castigate de mine de-a lungul timpului nu incap nici macar in masina ta de lux...... in 2002 castigat prima cupa la Tancabesti, pe vremea aia probabil ca studiai fizica cuantica prin facultate, ca nu imi aduc aminte sa te fi vazut prin lumea noastra....de fapt iti aduci tu aminte cine te-a facut pescar de competitie.... :D

Ia r ca organizare, am peste 100 de concursuri organizate si tot nu ma bag sa dau sfaturi publice celor care vor sa se apuce....

Nu uita un lucru, ca tot veni vorba de minte, eu am refuzat sa fiu acolo unde esti tu acum, prefer sa vad meciurile de la peluza, nu de la loja.... :wink:

PS Te cam plictisesti, este ? :D
Dragul meu ...unde am fost eu ...tu nici nu visezi .... si am plecat cu demisie pusa la Selaru pe masa ... pentru ca etapa organizata de tine pe herastrau ...a iesit fiasco ... Si nu m-am pus eu ...asa au crezut pescarii ...
Nu tin de nici o functie ...tu faci concursuri .... eu faceam altceva ... dar mintea cind e nuca ...ce sa ii ceri ?
Masina mea de lux nu mi-ai dat-o tu si nimeni din acest fenomen .... Da , recunosc , am muncit ca un nebun toata viata si am banutzi ... dar unde e problema voastra ? Ca nu v-am luat din buzunar nimic ... am muncit pentru ei ... si nu v-am cautat pe niciunul dintre voi sa imi dati macar 2 bani ... :evil:
Eu am bagat bani in acest fenomen ...atunci cind am vrut si unde am vrut ....pesemne ca de asta iti are rau ca pe tine nu te-am sensibilizat niciodata ....cu cash .
Si mai uita-te pe la tine in curte si vezi ce mare manager esti ...cu firma de nada si putere ...de 5 ani sa nu iei NIMIC la CN ...e o problema mare ....
Eu acolo unde am putut faceam treaba ....si nu ma multumeam cu mizerii ...
Daca vrei te consiliez ...si poate la anul reusesti ...ca eu am pus bani numai la sigur ....Garantia succesului ! :lol: :lol: :lol: :lol: Dar nu cu oameni ca tine ! Macar la oameni ma pricep cu exceptia lordului din UK ...
Ultima oară modificat Dum Aug 03, 2014 17:52 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”