ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Iti zic o singura treaba ...unde voi fi eu ...tu nu vei fi ...
ramane de vazut

in rest , mi-am atins scopul in seara asta , nu aveam purgatie si nu voiam sa ma culc necacat , am schimbat cateva replici cu tine si gata , m-a luat , ma duc sa depun boasca si sa ma culc

merci , m-ai scutit de un purgativ :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@ Cristi ...

in nesimtirea ta iti bati joc de toti punind un link ... renuntza frate ca te-ai citit lumea !!!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Iti zic o singura treaba ...unde voi fi eu ...tu nu vei fi ...
ramane de vazut

in rest , mi-am atins scopul in seara asta , nu aveam purgatie si nu voiam sa ma culc necacat , am schimbat cateva replici cu tine si gata , m-a luat , ma duc sa depun boasca si sa ma culc

merci , m-ai scutit de un purgativ :lol: :lol: :lol: :lol:
Eheeee...daca ar fi doar un purgativ ...te-am scutit de atit de multe incat inclin sa cred ca ai fost dezamagirea vietii mele ...Nici nu stiu cum sa iti zic ...un prieten care m-a dezamagit ...e prea putin ...pentru ca se presupune ca acel prieten exista ....si e faptic ...tu esti doar o umbra ...
Stai cuminte ca o sa te caci pe tine la nesfarsit .... nici nu o sa te stergi si sa o sa iti vina iara alta purgatie .... sa stai numai pe WC ....toata viatza ...
Asa era regula ...
Cum o sa te caci cu motz ceva v afi nasol ..si revii la diareie !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Stai cuminte ca o sa te caci pe tine la nesfarsit .... nici nu o sa te stergi si sa o sa iti vina iara alta purgatie .... sa stai numai pe WC ....toata viatza ...
Asa era regula ...
nu mai sta la iesirea mea din spate cu atata grija ca s-ar putea sa te stropesti

si la fecale esti expert :lol: :lol: :lol: :lol:

esti ca un zeu excelenta :lol: :lol: :lol: :lol:

si sincer sa fiu , ma cam doare-n pu..a de dezamagirile tale ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Stai cuminte ca o sa te caci pe tine la nesfarsit .... nici nu o sa te stergi si sa o sa iti vina iara alta purgatie .... sa stai numai pe WC ....toata viatza ...
Asa era regula ...
nu mai sta la iesirea mea din spate cu atata grija ca s-ar putea sa te stropesti

si la fecale esti expert :lol: :lol: :lol: :lol:

esti ca un zeu excelenta :lol: :lol: :lol: :lol:
Esti baiat in spatele a 50 litere ... Stai cuminte ca penru tine l-am facut canal public ... Asa ceva nu s-a intimplat in istorie ... ca de obicei vrei tu sa faci istorie ... asa va fi ! Si nu sti ce putere au fecalele astea improscate invers ! Dar continua ...ca poate nu le sti pe toate !
O sa iti para rau si ai sa joci rolul gospodinei cuminte ......asa cum faci e obicei ..din pacate e tarziu ..
Ultima oară modificat Dum Aug 03, 2014 0:12 de către Val, modificat 1 dată în total.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Esti baiat in spatele a 50 litere
sunt baiat orunde si fata de oricine , in price caz , eu nu am stat cu paznici platiti dupa mine asa cum ai facut tu de frica ca manaci bataie ... asta tot din cauza emulatiilor tale bahice
Val scrie:Stai cuminte ca penru tine l-am facut canal public .
stai si tu la fel de cuminte ca sunt facute deja publice , asta ca sa nu te crezi in continuare miezul din dodoasca , si sunt facute de la inceput , chiar si cu ce ai sters tu cand ti-au trecut aburii carmolului

ati declarat si tu si ucenica-tu vladeanu ca vreti razbunare , pai duceti-o cu cohones , daca vreti sa plangeti la fusta mamei , o facem si acolo

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Esti baiat in spatele a 50 litere
sunt baiat orunde si fata de oricine , in price caz , eu nu am stat cu paznici platiti dupa mine asa cum ai facut tu de frica ca manaci bataie ... asta tot din cauza emulatiilor tale bahice
Val scrie:Stai cuminte ca penru tine l-am facut canal public .
stai si tu la fel de cuminte ca sunt facute deja publice , asta ca sa nu te crezi in continuare miezul din dodoasca , si sunt facute de la inceput , chiar si cu ce ai sters tu cand ti-au trecut aburii carmolului

ati declarat si tu si ucenica-tu vladeanu ca vreti razbunare , pai duceti-o cu cohones , daca vreti sa plangeti la fusta mamei , o facem si acolo
Multumesc de postare . Se aduna ..

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Io nu mai vreau nimic, gata.
Mi-e mila de el...
:(
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:decat sa ne certam/ mai bine un cantec vesel sa cantam :)

eu va propun asa:
facem CUPA REIMPACARII
Cornel Serbu in echipa cu maestrul Victor Oana
vs
subsemnatul cu VALERIA PANANGIN
PS Ce zici d-le Oana? Slefuiesc?
Nu cred ca pot accepta asa ceva stiind ca pleci din start cu handicap venind cu AMANTA ,DACA VENEAI CU UNA DIN CELE DOUA CARE AU CASTIGAT WORLDCARPCLASSIC MAI ZICEAM ,CU TOATE CA SI ALEA SUNT LESBIENE .........dar asa sa zici la sfarsit ca nu ai putut pescui din cauza limbilor pe care le-ai primit .......... :idea: zau andrei nu pot sa-i fac nume cuiva care doar se viseaza ca pescuieste :!:
te rog sa te mai gandesti.
ar fi un concurs frumos, cu audienta pe forum, mai cu seama daca ne ajuta George.
si o ocazie de reconciliere...

ti-am mai zis, arata-ti generozitatea, toleranta si caracterul bun.
The One Team

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Valericaaaaa,
Lasa-le dreaq de QD si SP, este ca si cum ti-ai lua "sticle" US OPTICS sau Zenith si tu pui "piedica" doar la arici... :lol: :lol:
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”