ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de cornelserbu »

petre iulian scrie:va rog sa scrieti mai incet ca nu am timp sa citesc ... :D
e bine de vazut ca de cand se vorbeste despre pescuit si nu de organizare, lumea e mai interesata :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Basia o ai de ceva vreme ...ca pina sa pleci in UK ai incercat sa vinzi alte mulinete ... Cum mi-ai vindut mie pe 300 lei toate mosmoandele de crap ( marfa buna ! )

pe vremea cand am vandut cele 12 BBRLC-uri nu se inventase Basia QDX :wink:

iti trimit si factura pt ele , le-am luat la pret f bun , 1200 gbp noi in conditiile in care este 750 GBP una in magazin

acareturile de care-mi vorbesti , le-am vandut la ora aia unui prieten , de aia ti le-am vandut simbolic , dar am refacut aceea trusa aproape la fel de la Laslies of Luton cam cu 600 GBP

fire mi-a dat ( vandut ) Vladut acum 2 saptamani
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:O dai de gard draga ...6 Century SP model vechi cu care ai pescuit toata viata isi au proprietar pe cineva care in 3 ani vede lumina soarelui .Ajuns in UK .. eu ti-am zis ca ai probleme mari de comportament si nu ne legam acu de 6 betze ... Dar e pacat ! Ca iti par strugurii acrii ...Si nu iti mai da datele personale ... draga fost prieten
bai, valerica, pe toate le stii...pe bune...apropo, stii ce-ngroapa pisica ??? :D :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Basia o ai de ceva vreme ...ca pina sa pleci in UK ai incercat sa vinzi alte mulinete ... Cum mi-ai vindut mie pe 300 lei toate mosmoandele de crap ( marfa buna ! )

pe vremea cand am vandut cele 12 BBRLC-uri nu se inventase Basia QDX :wink:

iti trimit si factura pt ele , le-am luat la pret f bun , 1200 gbp noi in conditiile in care este 750 GBP una in magazin

acareturile de care-mi vorbesti , le-am vandut la ora aia unui prieten , de aia ti le-am vandut simbolic , dar am refacut aceea trusa aproape la fel de la Laslies of Luton cam cu 600 GBP

fire mi-a dat ( vandut ) Vladut acum 2 saptamani
O cam dai de gard ...
Scuze drag british friend ...
O basia merge intre 400 - 450 GBP ...de oriunde ai lua-o noua in UK . Nu uita ca te-am invataztat sa faci comert pe acolo ! Personal ! Si mi-am prapadit mult timp cu tine ...degeaba !
Ca ai luat tu acolo cu 1200 /4 bucati insesamna ca sunt Ok )))))))))))) Nu le pune la vinzare pe crapmania .....ca sunt stifturi !
Acareturile pe care le-ai vindut ca si multe altele fac parte din altceva ....si asta o respect !
Dar tu esti prea mandru sa recunosti !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

cornelserbu scrie:
Val scrie:O dai de gard draga ...6 Century SP model vechi cu care ai pescuit toata viata isi au proprietar pe cineva care in 3 ani vede lumina soarelui .Ajuns in UK .. eu ti-am zis ca ai probleme mari de comportament si nu ne legam acu de 6 betze ... Dar e pacat ! Ca iti par strugurii acrii ...Si nu iti mai da datele personale ... draga fost prieten
bai, valerica, pe toate le stii...pe bune...apropo, stii ce-ngroapa pisica ??? :D :D :D :D
Iti ingropa tie cupele ......

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:O dai de gard draga

expresia draga foloseste-o cu vladeanu , eu nu am veleitati de cocota

Val scrie: Century SP model vechi cu care ai pescuit toata viata isi au proprietar pe cineva care in 3 ani vede lumina soarelui

esti dezinformat cu toate ca te vr4ei asa cum am zis miezul din dodoasca , intreaba-l pe Razvan Ulmeanu pe cine pomeneste cand pescuieste cu SP :lol: :lol: :lol:

Val scrie:Ajuns in UK .. eu ti-am zis ca ai probleme mari de comportament si nu ne legam acu de 6 betze ...
nu-ti aluneca alcoolul pe gat fara sa-mi porti de grija ?? :D :D :D

pai mai devreme faceai referire daca mai am sau nu scule de pescuit si daca mai stiu pescuit :lol: :lol: :lol: :lol:

tot ca miezul din dodoasca ce te crezi , faceai aprecieri mai deunazi la valoarea sportiva a Violetei Beclea comparandu-i rezultatele cu ale lui Vladeanu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si acum 3 saptamani te gaseai tu in masura sa o faci praf pe Simona Halep

apropos , gatul ala tatuat cu AV e al tau ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:Iti ingropa tie cupele ......
care cupe ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:O basia merge intre 400 - 450 GBP ...de oriunde ai lua-o noua in UK
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Daiwa-Tou ... 5d3afcab15

ca de obicei , miezul din dodoasca le stie pe toate :lol: :lol: :lol:

Val scrie:. Nu uita ca te-am invataztat sa faci comert pe acolo ! Personal ! Si mi-am prapadit mult timp cu tine ...degeaba !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uite ca nu am fost ascultator , ti-am ignorat lectiile si acum fac incasari civilizate

Val scrie:! Si mi-am prapadit mult timp cu tine ...degeaba !
si eu la fel

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:O dai de gard draga

expresia draga foloseste-o cu vladeanu , eu nu am veleitati de cocota

Val scrie: Century SP model vechi cu care ai pescuit toata viata isi au proprietar pe cineva care in 3 ani vede lumina soarelui

esti dezinformat cu toate ca te vr4ei asa cum am zis miezul din dodoasca , intreaba-l pe Razvan Ulmeanu pe cine pomeneste cand pescuieste cu SP :lol: :lol: :lol:

Val scrie:Ajuns in UK .. eu ti-am zis ca ai probleme mari de comportament si nu ne legam acu de 6 betze ...
nu-ti aluneca alcoolul pe gat fara sa-mi porti de grija ?? :D :D :D

pai mai devreme faceai referire daca mai am sau nu scule de pescuit si daca mai stiu pescuit :lol: :lol: :lol: :lol:

tot ca miezul din dodoasca ce te crezi , faceai aprecieri mai deunazi la valoarea sportiva a Violetei Beclea comparandu-i rezultatele cu ale lui Vladeanu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si acum 3 saptamani te gaseai tu in masura sa o faci praf pe Simona Halep

apropos , gatul ala tatuat cu AV e al tau ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragul meu , te dezamagesc ...nimic din comportamentul altor oameni normali nu mi se datoreaza ...
Dar cu tine am o poveste veche ... si nu ma las pina nu o rezolv ....ca asa si uscat in gura si nepatat ....nu merge ...
Oricum pe pescuit la crap s-a lamurit lumea ca esti doar vocal ..fara exercitziu ...nu mai ai scule de 5 ani
Iti zic o singura treaba ...unde voi fi eu ...tu nu vei fi ...
Orice s-ar intimpla !
Esti prea ciudat ! La modul sincer ....! Te-ai dovedit maxima mea dezamagire .. si nu ma pune sa dezvolt aici cat si ce am facut pentru tine ...De alcoolul asta sa ai tu parte ...
Ultima oară modificat Sâm Aug 02, 2014 23:40 de către Val, modificat de 3 ori în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cristi Y scrie:apropos , gatul ala tatuat cu AV e al tau ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”