Stefan Popescu scrie:
Păi nu ai observat că membri din asociația ta au urmat cursurile de arbitri organizate de federație? Ce le-o fi venit?
PS Îmi dau seama că ești prea prost să înțelegi ce înseamnă pescuitul sportiv din România. Dar mai ai timp să înțelegi.
"Deșteptule",
în primul rând nu este asociația mea.
În al doilea rând, membrii asociației sunt persoane fizice, care trăiesc într-o țară liberă, drept pentru care fac ce vor.
Dar pentru cultura ta generală, i-a de aici: colegii mei care zici tu că au urmat cursuri, în fapt au depus niște hârtii, și au făcut-o cu gândul de a da o mână de ajutor la arbitrarea CM pe care TU ȘI ACOLIȚII TĂI tocmai l-ați alungat din România. Și au facut-o prin prisma protocolului federatia de rahat - AGVPS - Rig. Sunt oameni cu experiență, oameni care au multe ore de arbitraj, cu rezultate deosebite, drept pentru care, întotdeauna, au fost și vor fi apreciați de organizatori. Nu te împăuna cu gândul că au trimis niște hârtii. Nu o să-i vezi prea curînd la concursurile federației pentru simplul motiv că nu ești în stare să le organizezi.
În al treilea rând, a mai fost o "campanie" de "facut" arbitrii federali. Ai vrut numai persoane fizice. Nu ai vrut să discuți cu asociații: APS sau Club 21. După ce te-ai vazut cu sacii în căruță te bateai cu cărămida în piept ca APS e lângă tine.
Deci ești un mincinos ordinar, un individ cu un caracter de cea mai joasă speță.
Oi fi eu prost, dar un prost poate deveni un deștept.
Tu ești un mincinos, un om de doi bani și nu ai nicio șansă sa devii altceva (în mai bine).
Poate ca eu nu știu ce înseamnă pescuitul sportiv, dar CU SIGURANȚĂ, tu NU ȘTII CE ÎNSEAMNĂ PESCUITUL.
Nu știi ce însemnă să conduci vreo entitate, de orice fel, nu ai vreo treaba cu ideea e a sta de vorbă cu oamenii, de a realiza ceva în viață.
Ești un gălăgios, un papagal (pentru ca repeți într-una citate din legi ... copy / paste), un nesimțit, un profitor etc.
Ia uite ...

... ca se poate spune si câte ceva despre tine ...