Moderator: gor965
Mari, la noi nu au distrus nimic! Chiar pot spune ca ne-a unit. Daca pana acum auzisem persoane ce discutau de reorganizare, diviziune, federatii, etc, acum pe marea majoritate ii vad ca au inteles inutilitatea acestei forme de organizare si inregimentare legislativa, fara avantaje.Marian Constantin scrie:Din pacate dl popescu este doar un "inaintas" ....
toata " gruparea federala " este de vina pentru distrugerea carpfishingului din Romania precum si la stationar , spining etc ...
P.S.- Va simtiti bine domnilor federali pentru toata distrugerea pe care ati reusit sa o realizati ?
Din pacate a fost gresit informat la fel ca multi altii .........Vali Vesa scrie:Am un prieten care-mi spunea ieri ca dl Popescu asteapta telefon de la cei implicati in organizarea CM si ca e gata sa faca orice ca sa nu pierdem organizarea.
Se pare ca a fost gresit informat.
Aa e dl Popescu? Asta le spuneti membrilor afiliati care va tin in viata?
Așa zic și eu. Dar cel care o administrează se pare că nu este de aceeași părere. I-am trimis vreo 4 adrese pentru a documenta cererea de autorizare și s-a făcut că plouă. Am așteptat și în acest ultim ceas un semn de viață, dar a preferat să discute doar cu reprezentantul federației din Constanța. Las la o parte faptul că fondul discuției a fost doar afacerea în sine, nu legalitatea desfășurării competiției.bogdanpesc scrie:Amin!...pacat de pista de la Corbu...mare pacat...un lucru am facut si noi bine si nu e pus in valoare