ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: ANULARE CAMPIONATUL MONDIAL DIN ROMANIA 2

Mesaj de oanavictor »

Din pacate informatiile sunt cat se poate de oficiale ,daca pana diseara nu se elibereaza acea hartie CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT LA CRAP IN ROMANIA 2014 VA DEVENI ISTORIE .
Sa incercat tot ce era posibil si omeneste atat de catre Bentu cat si de catre domnul Carstocea dar sau izbit de o incapatanare fara margini si fara rost de parca lumea se termina maine si nu trebuie sa supravietuiasca decat domnul popescu ......sa vanda ziare !!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Am un prieten care-mi spunea ieri ca dl Popescu asteapta telefon de la cei implicati in organizarea CM si ca e gata sa faca orice ca sa nu pierdem organizarea.

Se pare ca a fost gresit informat. :cry:

Aa e dl Popescu? Asta le spuneti membrilor afiliati care va tin in viata?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Din pacate dl popescu este doar un "inaintas" ....

toata " gruparea federala " este de vina pentru distrugerea carpfishingului din Romania precum si la stationar , spining etc ...

P.S.- Va simtiti bine domnilor federali pentru toata distrugerea pe care ati reusit sa o realizati ?
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

In ultimul moment incercati sa deblocati situatia , altfel veti ramane stigmatizati si nu stiu daca vreun pescar o sa vrea sa isi asemuiasca numele cu ale dvs ..
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

RAUL DE ABIA A INCEPUT , BATAIA DE JOC CONTINUA PE PLAN NATIONAL , CATE CRDETI CA SE VOR REALIZA DIN CE ESTE MAI JOS ???

AICI PE FORUM DEGEABA NE LAMENTAM , SCRIETI FIECARE CATE 5 RANDURI CATRE petitii@mts.ro , eu deja am inceput , cate una pe zi , nu costa nimic

CN Rapitori Etapa I 2 days Fri 5/2/14 Sun 5/4/14 Manjesti
Semifinala B1 CN FRPS Feeder 3 days Thu 5/8/14 Mon 5/12/14 Lugoj
CN Crap Etapa I 3 days Thu 6/5/14 Sun 6/8/14 Doripesco
Finala CN FRPS Feeder 3 days Thu 6/12/14 Sun 6/15/14 Sarulesti
Semifinala CN FRPS Stationar 3 days Thu 6/19/14 Sun 6/22/14 Targu Jiu
CN Musca Etapa I 3 days Thu 6/26/14 Sun 6/29/14 Tarnava Mare
Finale Copii 2 days Fri 6/27/14 Sun 6/29/14 Lacul Mori
Finala Femei 2 days Fri 6/27/14 Sun 6/29/14 Lacul Mori
Finala CN FRPS Stationar 3 days Thu 7/10/14 Sun 7/13/14 Avrig
CN Musca Etapa I 2 days Fri 7/18/14 Sun 7/20/14 Bistrita Aurie
CN Crap Etapa II 2 days Fri 7/18/14 Sun 7/20/14 Sarulesti
CN Rapitori Etapa II 2 days Fri 7/25/14 Sun 7/27/14 Fantanele
CN Musca Etapa III 2 days Fri 8/8/14 Sun 8/10/14 Lacul Iovanu
CN Rapitori Etapa III 2 days Fri 8/29/14 Sun 8/31/14 Se va anunta
CN Marin Mal Etapa I 2 days Fri 9/19/14Sun 9/21/14 Plaja Vadu
CN Marin Casting Finala1 dayFri 9/19/14Fri 9/19/14 Plaja Vadu
Finala Echipe Stationar 6 days Mon 9/22/14 Sun 9/28/14 Canal Midia
CN Marin Mal Etapa II 2 days Fri 9/26/14 Sun 9/28/14 Plaja Corbu
CN Marin Mal Etapa III 2 days Fri 10/3/14 Sun 10/5/14 Plaja Corbu
CN Marin Barca Etapa II 2 days Fri 10/10/14 Sun 10/12/14 Constanta
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Gyorg

Mesaj de Gyorg »

Marian Constantin scrie:Din pacate dl popescu este doar un "inaintas" ....

toata " gruparea federala " este de vina pentru distrugerea carpfishingului din Romania precum si la stationar , spining etc ...

P.S.- Va simtiti bine domnilor federali pentru toata distrugerea pe care ati reusit sa o realizati ?
Mari, la noi nu au distrus nimic! Chiar pot spune ca ne-a unit. Daca pana acum auzisem persoane ce discutau de reorganizare, diviziune, federatii, etc, acum pe marea majoritate ii vad ca au inteles inutilitatea acestei forme de organizare si inregimentare legislativa, fara avantaje.

La crap, in schimb este trist sa vedem ce se intampla. Pacat si consider rusinos pentru cei care au reusit sa distruga un CM. Totusi, fara sa ma bucur, sunt sigur ca unii vor platii pentru asta!
Lucian Constantin (Gyorg)
www.gyorg.ro

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali Vesa scrie:Am un prieten care-mi spunea ieri ca dl Popescu asteapta telefon de la cei implicati in organizarea CM si ca e gata sa faca orice ca sa nu pierdem organizarea.

Se pare ca a fost gresit informat. :cry:

Aa e dl Popescu? Asta le spuneti membrilor afiliati care va tin in viata?
Din pacate a fost gresit informat la fel ca multi altii .........
Am zis sa incerc si eu marea cu degetul si dupa 4 ani am pus mana pe telefon si am sunat la domnul popescu .
domnul nu intelege ca agvps a reusit aducerea campionatului in romania ,dansul o tine una si buna ca romania a obtinut organizarea ....prin cine ...nu-l intereseaza .
Dansul doreste numai si numai aplicarea unor nu stiu ce legi si a unei hartii eliberate de mts prin hotarare judecatoreasca ,hotarare ce a obligat mts sa elibereze acea hartie ....hartie ce i-l desemneaza singurul jucator de pe piata .....dandu-i drepturi nici prin gand visate .
domnul popescu doreste organizarea in romania a campionatului mondial pe baza acelei hartii sau autorizatie .........nedorind nici un fel de colaborare cu agvps ........iar cu rig service doar lacul pe care doreste dansul sa-l omologheze ........dupa nu stiu ce algoritm uitand ca acest lac a fost omologat in 2012 de catre insusi cips .
ADIO CAMPIONAT MONDIAL IN ROMANIA .......ADIO ORICE VIS AL PESCARILOR ROMANI DE A CUCERI UN NOU TITLU ACASA ........ADIO DOMNULE POPESCU ..........ADIO FEDERATIE ..........
SFARSIT TRIST PENTRU TOATA LUMEA IN SPECIAL PENTRU POPESCU SI FEDERATIE ......
EU CRED CA ACEST DOMN URMARESTE CU TOTUL ALTCEVA IN RAZBOIUL CU AGVPS .......IAR TIMPUL LE VA REZOLVA PE TOATE .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Pescarii romani nu pierd decat o sansa mare sa iasa din nou Campioni Mondiali, in rest vom proceda ca anul trecut, vom face campionat AGVPS, vom merge la CM si vom incerca sa iesim campioni sau cat mai sus posibil.
Sansa cea mai mare o pierde Popescu pt ca de aici inainte este istorie. De maine nu se va mai vorbi de el(si Doamne ce liniste va fi).

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Amin!...pacat de pista de la Corbu...mare pacat...un lucru am facut si noi bine si nu e pus in valoare
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

bogdanpesc scrie:Amin!...pacat de pista de la Corbu...mare pacat...un lucru am facut si noi bine si nu e pus in valoare
Așa zic și eu. Dar cel care o administrează se pare că nu este de aceeași părere. I-am trimis vreo 4 adrese pentru a documenta cererea de autorizare și s-a făcut că plouă. Am așteptat și în acest ultim ceas un semn de viață, dar a preferat să discute doar cu reprezentantul federației din Constanța. Las la o parte faptul că fondul discuției a fost doar afacerea în sine, nu legalitatea desfășurării competiției.
În schimb sunt contactat de purtători de cuvânt gen Bentu și Victor Oană. Să le intre bine în cap la unii; eu nu discut cu țucălari și nici pe genunchi. Aici se discută instituțional. Eu am vrut (și vreau în continuare) ca acest CM să se țină în România. Dar se pare că cei care se opun sunt cei care zic că l-au adus în România, atâta timp cât legea este pentru ei doar o vorbă goală. Probabil că mai sunt și alte motive, dar nu intră în sfera de interes a federației.

PS Parcă vă bucurați că federația nu a fost admisă la CIPS. Păi dacă este așa, de ce mai are AGVPSR nevoie de acordul federației? Parcă erau invincibili și bătuți în cuie definitiv. Văd că nu vor să țină seama de faptul că federația a obținut Avizul favorabil de organizare, conform Înțelegerii semnate inițial.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”