Esti o zdreanta, ai cerut acordul omului sa-i faci public nr. de telefon sugaciule ?!Stefan Popescu scrie:Încearcă la nr. 075xxxxxxx și întreabă ce a dorit. Sigur o să-ți răspundă.

Moderator: gor965
Esti o zdreanta, ai cerut acordul omului sa-i faci public nr. de telefon sugaciule ?!Stefan Popescu scrie:Încearcă la nr. 075xxxxxxx și întreabă ce a dorit. Sigur o să-ți răspundă.
cum vrei tu ...Stefan Popescu scrie:Luați-mă ușor
și tu, fara AGVPS, ce CM organizezi?Stefan Popescu scrie: Tocmai am închis telefonul cu Bentu, care și-a adus aminte că există o federație sportivă și nu poate face CM de crap în România, fără ea.
Pigulici, cat de prost esti! N-ai zis? Pai, atunci, la ce e bun srl-ul ala fantoma pe care zici ca-l conduci?Am zis eu că organizez ceva?
golănie, ca de obicei !!!Stefan Popescu scrie:Am zis eu că organizez ceva?
...a mai evoluat, acum este idiot cronic!!ionut72 scrie:Pigulici, cat de prost esti! N-ai zis? Pai, atunci, la ce e bun srl-ul ala fantoma pe care zici ca-l conduci?Am zis eu că organizez ceva?
nu o să înțeleagă nimic ...Cristi Y scrie:IA AMINTE BALAMUC !!!
Astazi este ultima zi cand se mai poate repara ceva ,dupa aceasta data Romania nu va mai putea organiza Campionatul Mondial 2014 la crap si nici in urmatorii 10 ani ,deoarece calendarul este ocupat .Stefan Popescu scrie:Luați-mă ușor. Tocmai am închis telefonul cu Bentu, care și-a adus aminte că există o federație sportivă și nu poate face CM de crap în România, fără ea. Mai aștept ceva telefoane mai de sus. Oare de ce mă sună? Nu știe că am deja avizul de organizare?