Nu depinde de el, Razvan! Ci de posibilitatile financiare reale ale federatiei. Care-s minuscule.Niciodata sa nu spui,niciodatanu si cand la mijloc este AV-ul

Moderator: gor965
Nu depinde de el, Razvan! Ci de posibilitatile financiare reale ale federatiei. Care-s minuscule.Niciodata sa nu spui,niciodatanu si cand la mijloc este AV-ul
Vladut, imi pare rau ca te contrazic, da' asta-i pura speculatie! Si, pana la urma, sa zicem ca asa e. Ce ai de pierdut in afara de o zi si cheltuielile aferente? Se dovedeste ca-i asa, nu te impiedica nimeni sa parasesti intalnirea si "sa-l si dai in gat" pe Vladeanu!Iar cei care se vor duce la sedinta vor fi indrumati sa "aleaga" ceea ce deja este stabilit...
Nu este vb de cheltuieli Ionut,intalnuirea are loc in Bucuresti si se vrea gasirea de solutii pentru a putea trece de aceasta cumpana a pescuitului la crap.ionut72 scrie:Vladut, imi pare rau ca te contrazic, da' asta-i pura speculatie! Si, pana la urma, sa zicem ca asa e. Ce ai de pierdut in afara de o zi si cheltuielile aferente? Se dovedeste ca-i asa, nu te impiedica nimeni sa parasesti intalnirea si "sa-l si dai in gat" pe Vladeanu!Iar cei care se vor duce la sedinta vor fi indrumati sa "aleaga" ceea ce deja este stabilit...
Vladut,ai mers ani buni pe mana lui Andrei,uneori ai castigat si alte ori ai pierdut,spune-mi te rog:ce ai avea de pierdut daca vi la aceasta intalnire,inafara de cateva ore care,iti pot schimba destinul,afacerea,gloria samd.Vladut Mateianu scrie:Andrei nu este independent Razvan, ci este vocea federatiei lui popescu ! Ca independent as fi fost si eu dispus la dialog, asa insa nu avem cum sa mergem mai departe..... Iar cei care se vor duce la sedinta vor fi indrumati sa "aleaga" ceea ce deja este stabilit...
Oare ?RazvanG scrie:
Vladut,ai mers ani buni pe mana lui Andrei,uneori ai castigat si alte ori ai pierdut,spune-mi te rog:ce ai avea de pierdut daca vi la aceasta intalnire,inafara de cateva ore care,iti pot schimba destinul,afacerea,gloria samd.
Este valabil in cazul tuturor participantilor.ZIC
Pe termen scurt, ce pierde popa la un mort, pe termen lung, praful de pe toba.Vladut,ai mers ani buni pe mana lui Andrei,uneori ai castigat si alte ori ai pierdut,spune-mi te rog:ce ai avea de pierdut daca vi la aceasta intalnire
Vladut,tu sti ce este cel mai bine pentru tineVladut Mateianu scrie:Oare ?RazvanG scrie:
Vladut,ai mers ani buni pe mana lui Andrei,uneori ai castigat si alte ori ai pierdut,spune-mi te rog:ce ai avea de pierdut daca vi la aceasta intalnire,inafara de cateva ore care,iti pot schimba destinul,afacerea,gloria samd.
Este valabil in cazul tuturor participantilor.ZIC
Destinul mi-l schimb singur, afacerea nu are nevoie de schimbare, gloria o am deja..... asa ca de ce sa vin pe timpul si pe banii mei ? Ca sa-i fac pl-ul mare lui popescu ? Nu multumesc, ii las pe altii care inca mai cred in "destin-glorie-faima-avere"....![]()
PS Deocamdata federatia nu are nimic, agvps face cn si inscrie echipa la cm...
Razvan, cand ai o anumita stabilitate financiara si caracter este mai greu sa fii intors cu cheia.
Vladut,tu sti ce este cel mai bine pentru tine
Chei nu se mai pot face la nivelul acesta sau nu in acest contex,aici intri ,iti place si stai sau ,nu-ti place si nu stai...simplu.gabi1 scrie:Razvan, cand ai o anumita stabilitate financiara si caracter este mai greu sa fii intors cu cheia.
Vladut,tu sti ce este cel mai bine pentru tine