CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de ionut72 »

Niciodata sa nu spui,niciodata :wink: nu si cand la mijloc este AV-ul :wink:
Nu depinde de el, Razvan! Ci de posibilitatile financiare reale ale federatiei. Care-s minuscule.
Ultima oară modificat Mar Ian 21, 2014 12:26 de către ionut72, modificat 1 dată în total.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Iar cei care se vor duce la sedinta vor fi indrumati sa "aleaga" ceea ce deja este stabilit... :wink:
Vladut, imi pare rau ca te contrazic, da' asta-i pura speculatie! Si, pana la urma, sa zicem ca asa e. Ce ai de pierdut in afara de o zi si cheltuielile aferente? Se dovedeste ca-i asa, nu te impiedica nimeni sa parasesti intalnirea si "sa-l si dai in gat" pe Vladeanu!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

ionut72 scrie:
Iar cei care se vor duce la sedinta vor fi indrumati sa "aleaga" ceea ce deja este stabilit... :wink:
Vladut, imi pare rau ca te contrazic, da' asta-i pura speculatie! Si, pana la urma, sa zicem ca asa e. Ce ai de pierdut in afara de o zi si cheltuielile aferente? Se dovedeste ca-i asa, nu te impiedica nimeni sa parasesti intalnirea si "sa-l si dai in gat" pe Vladeanu!
Nu este vb de cheltuieli Ionut,intalnuirea are loc in Bucuresti si se vrea gasirea de solutii pentru a putea trece de aceasta cumpana a pescuitului la crap.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vladut Mateianu scrie:Andrei nu este independent Razvan, ci este vocea federatiei lui popescu ! Ca independent as fi fost si eu dispus la dialog, asa insa nu avem cum sa mergem mai departe..... Iar cei care se vor duce la sedinta vor fi indrumati sa "aleaga" ceea ce deja este stabilit... :wink:
Vladut,ai mers ani buni pe mana lui Andrei,uneori ai castigat si alte ori ai pierdut,spune-mi te rog:ce ai avea de pierdut daca vi la aceasta intalnire,inafara de cateva ore care,iti pot schimba destinul,afacerea,gloria samd.
Este valabil in cazul tuturor participantilor.ZIC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

RazvanG scrie:
Vladut,ai mers ani buni pe mana lui Andrei,uneori ai castigat si alte ori ai pierdut,spune-mi te rog:ce ai avea de pierdut daca vi la aceasta intalnire,inafara de cateva ore care,iti pot schimba destinul,afacerea,gloria samd.
Oare ?
Destinul mi-l schimb singur, afacerea nu are nevoie de schimbare, gloria o am deja..... asa ca de ce sa vin pe timpul si pe banii mei ? Ca sa-i fac pl-ul mare lui popescu ? Nu multumesc, ii las pe altii care inca mai cred in "destin-glorie-faima-avere".... :wink:

PS Deocamdata federatia nu are nimic, agvps face cn si inscrie echipa la cm...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Vladut,ai mers ani buni pe mana lui Andrei,uneori ai castigat si alte ori ai pierdut,spune-mi te rog:ce ai avea de pierdut daca vi la aceasta intalnire
Pe termen scurt, ce pierde popa la un mort, pe termen lung, praful de pe toba.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vladut Mateianu scrie:
RazvanG scrie:
Oare ?
Destinul mi-l schimb singur, afacerea nu are nevoie de schimbare, gloria o am deja..... asa ca de ce sa vin pe timpul si pe banii mei ? Ca sa-i fac pl-ul mare lui popescu ? Nu multumesc, ii las pe altii care inca mai cred in "destin-glorie-faima-avere".... :wink:

PS Deocamdata federatia nu are nimic, agvps face cn si inscrie echipa la cm...
Vladut,tu sti ce este cel mai bine pentru tine :!:

nicuB

Mesaj de nicuB »

ionut72, atata vreme cat Popescu nu mai raspunde, cred ca e o chestie de bun-simt sa nu-l mai faci potaie, creatura, etc.
nu vreau sa ma transform in aparatorul lui, pentru ca nu sunt, dar cred ca asa-i normal.

in alta ordine de idei, chiar daca a batut campii cu bugetul fantasmagoric pe care il va avea la dispozitie, in acest moment Popescu a dat sah celor care sunt impotriva lui.
daca Andrei va avea autonomia promisa, cred ca e o miscare foarte inteligenta prin care federatia va atrage majoritatea cluburilor de crap. un lucru e cert: cu sau fara bani, cu sau fara Popescu, federatia va ramane in picioare. e doar parerea mea.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Razvan, cand ai o anumita stabilitate financiara si caracter este mai greu sa fii intors cu cheia. :idea:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gabi1 scrie:

Razvan, cand ai o anumita stabilitate financiara si caracter este mai greu sa fii intors cu cheia. :idea:
Chei nu se mai pot face la nivelul acesta sau nu in acest contex,aici intri ,iti place si stai sau ,nu-ti place si nu stai...simplu.
Nu vreau sa fiu inteles gresit,nu fac loby ptr Andrei,eu vreau sa am posibilitatea de a concura in CN-ul de pescuit la crap si de ce nu,poate sa reprezint Romania la Mondiale.Acesta este visul meu ca si pescar,restul sunt numai bonusuri :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”