CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de gabi1 »

RazvanG scrie:
gabi1 scrie:

Nu Gabi,in momentul in care nu si-a indeplinit promisiunile,il strangi de gat ca pe guguman si treci la urmatorul
Bine Razvane, il strangi de "tednder" si el ramane cu smecheria, chiar crezi ca il intereseaza subiectul Carp fishing in mod real :roll: :( :(
Gabi,putin imi pasa daca stie sa lege macar un nod,atata timp cat mie imi poate demonstra,nu pe gargara,faptul ca eu pot participa la Nationale si la Mondiale,pe banii Federatiei,ai statului ,ai lui ,ai cui vrea el.Gabi,omul poate sa fie blank in pescuit,ma refer la Popescu,insa cat timp imi demonstreaza atat mie cat si tuturor pescarilor si cluburilor angrenate in CN ,faptul ca poate sa vina cu solutii viabile ,eu imi vad de treaba mea pe balta si te asigur ca toti isi lvor vedea de treaba lor pe balta.Vor sa castige bani,sa vina la concursuri private,vor sa castige si bani dar si glorie,sa vina la CN si la Mondiale,daca sunt buni.
Asa vad eu treaba.
Visele sunt gratis Razvane, interesele lui popescu (si nu numai) sunt pe bani.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

nicuB

Mesaj de nicuB »

putin imi pasa daca stie sa lege macar un nod,atata timp cat mie imi poate demonstra,nu pe gargara,faptul ca eu pot participa la Nationale si la Mondiale,pe banii Federatiei,ai statului ,ai lui ,ai cui vrea el.
la CN participi pe banii tai sau ai clubului din care faci parte, eu asta am inteles. federatia organizeaza (daca poate) CN-ul, adica plateste balta, arbitrii, etc. am mai vorbit cu pescari entuziasmati de ideea de a participa la tot felul de concursuri pe banii federatiei. nu e cazul.
doar lotul care se deplaseaza la CM o va face pe banii federatiei (sau nu :twisted: )

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Practic:dovada certa ca Vladeanu nu face ceea ce vrea sa faca,bine?
Poate cineva sa-mi aduca aceasta dovada?Si o vreau exact asa cum si altii cer dovezi scrise ca bani sunt la Federatie,ca Federatia nu face altceva decat sa pregateasca tunuri in materie de bani si tot asa.
Bah nene,va spun ptr a nu stiu cata oara,nu am nici un interes,sa ma bata Dumnezeu daca va mint,dar hai ma frate sa vedem pentru ultima oara,daca sunt in stare sa faca ceva si nu vor sa se imbogateasca pe carca noastra.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

RazvanG scrie: hai ma frate sa vedem pentru ultima oara,daca sunt in stare sa faca ceva si nu vor sa se imbogateasca pe carca noastra.
asta mi-a amintit de un banc vazut pe facebook, pe care incerc sa-l reproduc din memorie

unul plecat dintr-un satuc ajunge bogat in america.
in fiecare an vine de sarbatori si da fecarui consatean cate 100 usd.
intr-un an ion primeste in plic 50 usd.
se duce la gheorghe
- tie cat ti-a dat, tot 50?
- da!

se duc amandoi la "american".
- pai ce faci, 50 dolari, nu 100?!?!

- dragii mei anul asta mi-am dat copiii la colegii, am cheltuieli mai mari, nu-mi mai permit cate 100 la fiecare.

- ti-ai dat copiii la colegii pe banii nostri?!?!?!? :D
The One Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bah nene,va spun ptr a nu stiu cata oara,nu am nici un interes,sa ma bata Dumnezeu daca va mint,dar hai ma frate sa vedem pentru ultima oara,daca sunt in stare sa faca ceva si nu vor sa se imbogateasca pe carca noastra.
Cum reusesti sa separi neghina de grau in aceasta varianta a manipularii care se tot incearca inca de innaintea CM prin diverse metode de santaj si amenintari cu efecte distructive care in final au produs efecte. :roll: :roll: Esti curios? mergi la RENDEZ-VOUS-SIMPLU!! :wink:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

andrei vladeanu scrie:
RazvanG scrie: hai ma frate sa vedem pentru ultima oara,daca sunt in stare sa faca ceva si nu vor sa se imbogateasca pe carca noastra.
asta mi-a amintit de un banc vazut pe facebook, pe care incerc sa-l reproduc din memorie

unul plecat dintr-un satuc ajunge bogat in america.
in fiecare an vine de sarbatori si da fecarui consatean cate 100 usd.
intr-un an ion primeste in plic 50 usd.
se duce la gheorghe
- tie cat ti-a dat, tot 50?
- da!

se duc amandoi la "american".
- pai ce faci, 50 dolari,

- dragii mei anul asta mi-am dat copiii la colegii, am cheltuieli mai mari, nu-mi mai permit cate 100 la fiecare.

- ti-ai dat copiii la colegii pe banii nostri?!?!?!? :D
Orice cal de curse ajunge gloaba si "fomica" creaza dependenta...

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Gabi,acestea sunt doar supozitii,nimic concret.
Eu am terminat ce am avut de spus pe acest subiect,las pe altii mai calificati ca mine sa duca mai departe aceste ....discutii,ca altceva nu le pot spune.

Gabi,te intreb ceva,dar imi raspunzi sincer.
Cum vezi tu rezolvarea acestor probleme? Succint asa ,nu o platforma-program.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@razvan

te-a cinstit popescu de il aperi atata ? :D serios acum, esti tu sigur ca federatia va organiza cn si va inscrie echipa la mondiale ? te-ai gandit vreodata ca poate fi o mare cacialma, ultima sansa a federatiei fantoma de a "ademeni" cluburile la ea....

PS popescu nu are buget, e clar. te-ai gandit vreodata razvane de unde are bani sa-si plateasca "ostasii" ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

[quote="RazvanG"]Practic:dovada certa ca Vladeanu nu face ceea ce vrea sa faca,bine?
Poate cineva sa-mi aduca aceasta dovada?Si o vreau exact asa cum si altii cer dovezi scrise ca bani sunt la Federatie,ca Federatia nu face altceva decat sa pregateasca tunuri in materie de bani si tot asa.
Tu ce argumente ai in incercarea de a-i convinge pe cei pesimisti ca gresesc :roll: :roll:

AndreiD

Mesaj de AndreiD »

gabi1 scrie: Orice cal de curse ajunge gloaba si "fomica" creaza dependenta...
Si totusi, decat o viata intreaga cioara(pe...), mai bine vultur pentru o zi! :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”