CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de gabi1 »

RazvanG scrie:Gabi,acestea sunt doar supozitii,nimic concret.
Eu am terminat ce am avut de spus pe acest subiect,las pe altii mai calificati ca mine sa duca mai departe aceste ....discutii,ca altceva nu le pot spune.

Gabi,te intreb ceva,dar imi raspunzi sincer.
Cum vezi tu rezolvarea acestor probleme?
Succint asa ,nu o platforma-program.
Nu sunt clarvazator, in viata am invatat sa am principii, demnitate si onoare, decat sa merg cu un fraier (pervers, sifon) la castig prefer cu un smecher la paguba....intelegi ???!!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vladut Mateianu scrie:@razvan

te-a cinstit popescu de il aperi atata ? :D serios acum, esti tu sigur ca federatia va organiza cn si va inscrie echipa la mondiale ? te-ai gandit vreodata ca poate fi o mare cacialma, ultima sansa a federatiei fantoma de a "ademeni" cluburile la ea....

PS popescu nu are buget, e clar. te-ai gandit vreodata razvane de unde are bani sa-si plateasca "ostasii" ? :roll:
Nu Vladute si tu sti foarte bine ca nu ma vand.Eu aici si nu stiu daca s-a observat,nu-i tin partea lui Popescu,eu am incredere in ceea ce vrea sa faca Vladeanu.Atata tot :!:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gabi1 scrie:
RazvanG scrie:Practic:dovada certa ca Vladeanu nu face ceea ce vrea sa faca,bine?
Poate cineva sa-mi aduca aceasta dovada?Si o vreau exact asa cum si altii cer dovezi scrise ca bani sunt la Federatie,ca Federatia nu face altceva decat sa pregateasca tunuri in materie de bani si tot asa.
Tu ce argumente ai in incercarea de a-i convinge pe cei pesimisti ca gresesc :roll: :roll:
Ne-am invatat sa raspundem cu intrebari,Gabi ,te-am intrebat ceva si atat.Asta este o simpla discutie pe baza a ce se intampla aici si acum.Nimic mai mult.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gabi1 scrie:
RazvanG scrie:Gabi,acestea sunt doar supozitii,nimic concret.
Eu am terminat ce am avut de spus pe acest subiect,las pe altii mai calificati ca mine sa duca mai departe aceste ....discutii,ca altceva nu le pot spune.

Gabi,te intreb ceva,dar imi raspunzi sincer.
Cum vezi tu rezolvarea acestor probleme?
Succint asa ,nu o platforma-program.
Nu sunt clarvazator, in viata am invatat sa am principii, demnitate si onoare, decat sa merg cu un fraier (pervers, sifon) la castig prefer cu un smecher la paguba....intelegi ???!!
E vezi Gabi? Atunci hai sa-i dam crezare lui Andrei si vedem ce iese.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nu Vladute si tu sti foarte bine ca nu ma vand.Eu aici si nu stiu daca s-a observat,nu-i tin partea lui Popescu,eu am incredere in ceea ce vrea sa faca Vladeanu.Atata tot :!:

Vorba lui Moromete, pe ce te bazezi ?????! :roll:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Practic:dovada certa ca Vladeanu nu face ceea ce vrea sa faca,bine?
Poate cineva sa-mi aduca aceasta dovada?
Pai, vorbeste cu Vladeanu si spune-i sa mearga la federatie sa afle, cu dovezi, daca aceasta are bani sau promisiuni ferme (contracte de sponsorizare, de publicitate, deja semnate etc.) care sa-i sustina planurile. Ca, pana acum, intrebat fiind, a raspuns ferm: "nu, n-am vazut asa ceva"!

De banii de la bugetul de stat, uitati! De banii de permise, la fel. Ce mai ramane? Cotizatiile anuale de club si individuale ale sportivilor. Pai, la cati membri are federatia, n-ajung nici de-o ciorba!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Ioane,asta vrem cu totii sa aflam ,nu crezi ?
Dar cum se poate afla pana cand nu este nici macar pus,in fata faptului implinit?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

RazvanG scrie:Ioane,asta vrem cu totii sa aflam ,nu crezi ?
Dar cum se poate afla pana cand nu este nici macar pus,in fata faptului implinit?
Cine il opreste pe AV sa-si expuna argumentele aici fara sa incerce "diversiuni-Intalniri" de taina in locatii prestabilite ???

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

RazvanG scrie:
Vladut Mateianu scrie:@razvan

te-a cinstit popescu de il aperi atata ? :D serios acum, esti tu sigur ca federatia va organiza cn si va inscrie echipa la mondiale ? te-ai gandit vreodata ca poate fi o mare cacialma, ultima sansa a federatiei fantoma de a "ademeni" cluburile la ea....

PS popescu nu are buget, e clar. te-ai gandit vreodata razvane de unde are bani sa-si plateasca "ostasii" ? :roll:
In aceste conditii, Vladeanu=popescu. Si, daca nu sti, popescu este seful suprem acolo, el avizeaza toate propunerile subcomisilor.. (adica a celor 3-4 oameni pe care i-a convins ca este de viitor proiectul lui.. :D )
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

RazvanG scrie:Ioane,asta vrem cu totii sa aflam ,nu crezi ?
Razvanele, stai putin, sfatul meu este ca intalnirea cu Vladeanu sa aiba loc, fara nici un angajament, si cei interesati sa-i transmita cum si in ce fel vad ei desfasurarea CN si care-s cerintele pentru lotul ce va merge la CM. Eu spun doar sa nu va faceti iluzii ca federatia va putea vreodata sa faca ce a promis. Cu sau fara potaia popesciana. Cu sau fara Vladeanu.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”