Moderator: gor965
Pai cine te opreste frate sa-ti alegi varianta pe care o crezi tu cea mai potrivita pentru tine ???Dragos Sinca scrie: Sunt realist, avem de ales intre doua variante.
BRAVO !Val scrie: AV va invita la un schimb de opinie . Lucru OK dpmdv . Se refuza din partea multora ...iarasi OK ...
Eram inventat deja,daca asta arde rau de totcornelserbu scrie:@ razvan garcea
itrebi undeva mai sus cum se poate iesi din situatia asta...de ce nu te intrebi mai intai, cum s-a ajuns la situatia asta, ca sa nu mai spun ca jmechera cu delkimii e spusa din auzite si n-are nicio legatura cu situatia de care pomenesti (uitasei sa te inventezi pe timpul ala)
intr-un cuvant, razvane, lasa fipsul sa dea ok-ul uneia dintre entitati, convigete ca respectiva are bani sa faca competia asa cum ar fi ideal si apoi indeamna-i pe altii sa faca intr-un fel sau altul
Sper ca nu la mine faci referirecornel.s scrie:Bai frate! Are in momentul actual federatia asta de ca.cat macar un echipament complet pentru lotul national de anul asta? Vad ca se impart ciolane si se racoleaza fraieri!
Dar ce mai am voie sa fac nea Victore,de mers la o partida de crap,am voie?De vorbit,avem voie sa vorbim,poate daca ne da voie mai marii din pescuit,mergem sa facem si shushulik,da de sfaturi,daca nu esti batran si intelept,automat esti tanar si prost.Am spus ince de la inceputul postului ca nu am absolut nici o treaba cu Vladeanu,Popescu si alti oameni din fenomen si nu fac acest lucru din alte motive pe care voi sa nu le stiti,este strict o parere.Am voie sa-mi expun parereile nea Victore?Sau trebuie sa astept pana la varsta de 50 ?oanavictor scrie:nu te tine nimeni razvane ,si asa nu faci parte din nici un club deocamdata .......te duci si te afiliezi la oricare club din federatia popesciana si participi la campionatul national condus de idolul tau vladeanuRazvanG scrie:
Nu vreau sa fiu inteles gresit,nu fac loby ptr Andrei,eu vreau sa am posibilitatea de a concura in CN-ul de pescuit la crap si de ce nu,poate sa reprezint Romania la Mondiale.Acesta este visul meu ca si pescar,restul sunt numai bonusuri![]()
fara sa ne mai dai sfaturi si sugestii !