CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de Dragos Sinca »

Vorbim teoretic sau practic? Eu intreb ce a organizat efectiv AGVPS in ultimii ani. Hai sa fim seriosi, in ultimii doi ani am avut noroc cu administratia lacului Corbu, altfel nu se organiza nimic.

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

Dragos,

Tu chiar ma crezi prost? Ti-ai ales gresit timing-ul in seara asta.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Inseamna ca situatia de anul asta din Portugalia vi s-a parut absolut normala,nu? Mie sincer nu mi se pare. Si nu sunt prost. Dar ma simt luat de prost cand organizatorul CN-ului atrage sponsorizari de 0 lei, sau solutia pentru asigurarea costurilor de deplasare la CN sunt majorarea taxei pe care o platim.

Deci da, nici eu nu sunt prost. Sunt realist, avem de ales intre doua variante.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Dar daca tot suneti atit de vocali ca in 2-3 ore ati umplut 5 pagini de Forum , nu acceptati si ideea urmatoare ? O postare cinica si scurta .

- omul asta AV va invita la un schimb de opinie . Lucru OK dpmdv . Se refuza din partea multora ...iarasi OK . Se refuza dialogul ....
- in mod cert se va face un campionat national federal si pesemne unul facut de AGVPS
- cine vrea participa la unul sau altul , chestie de gust si optiune personala , cu regulile aferente
- cind vine decizia CIPS in aprilie , vedem cine a avut de castigat si cine de pierdut
- reprezentativitatea nu mai are nici un argument aici , este doar vorba de o inteleapta alegere facuta anticipat . Si cu 6 admnistratori de bloc daca participa una sau alta dintre entitati a dovedit ca in viitor este solutia viabila ...

In viata trebie sa ai optiuni clare si vizionare ... altfel te scufunzi in mizeria cotidiana . F...m vant aici ! si nu exista solutii alternative clare .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dragos Sinca scrie: Sunt realist, avem de ales intre doua variante.
Pai cine te opreste frate sa-ti alegi varianta pe care o crezi tu cea mai potrivita pentru tine ???
Dar te intreb: ai fost in Italia ??? Cine te-a inscris la CM??? Papa de la Roma ???

Sa nu ma intelegi gresit, d'aia te-am intrebat daca ma crezi prost. Crezi ca mie mi-a convenit situatia din 2013?
Povestim maine daca vrei ca se termina bateria de la laptop si n-am curent. Mama lor de borfasi, retelele p**i, la primele descarcari electrice ramane un sfert din judet fara curent :))))))
Ultima oară modificat Mie Ian 22, 2014 1:18 de către Vali Vesa, modificat 1 dată în total.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val scrie: AV va invita la un schimb de opinie . Lucru OK dpmdv . Se refuza din partea multora ...iarasi OK ...
BRAVO !

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Da Vali, am fost in Italia. Dar de la a inscrie pe o lista 10 nume si pana la a organiza este o diferenta mare. Si repet, daca nu aparea Florin Carstocea, nu stiu cine organiza CN-ul in ultimii doi ani. Nu este o situatie normala, sa ma scuzi daca gresesc. Si poate voi ati fost cei care ati simtit cel mai bine asta pe pielea voastra anul trecut in Portugalia. Ceva trebuie sa se schimbe. Daca federatia este sau nu solutia, habar nu am, dar ceva trebuie schimbat.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

cornelserbu scrie:@ razvan garcea

itrebi undeva mai sus cum se poate iesi din situatia asta...de ce nu te intrebi mai intai, cum s-a ajuns la situatia asta, ca sa nu mai spun ca jmechera cu delkimii e spusa din auzite si n-are nicio legatura cu situatia de care pomenesti (uitasei sa te inventezi pe timpul ala :D )
intr-un cuvant, razvane, lasa fipsul sa dea ok-ul uneia dintre entitati, convigete ca respectiva are bani sa faca competia asa cum ar fi ideal si apoi indeamna-i pe altii sa faca intr-un fel sau altul :wink:
Eram inventat deja,daca asta arde rau de tot :wink: dar hai sa nu ne mai numim brevete si inventatori.Sau faptul ca eram sau nu inventat la acea vreme,imi poate da dreptul sa imi expun o parere?
Aiurea principii de a da voi cuiva sa-si spuna parerea :shock:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

cornel.s scrie:Bai frate! Are in momentul actual federatia asta de ca.cat macar un echipament complet pentru lotul national de anul asta? Vad ca se impart ciolane si se racoleaza fraieri!
Sper ca nu la mine faci referire :wink:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

oanavictor scrie:
RazvanG scrie:
Nu vreau sa fiu inteles gresit,nu fac loby ptr Andrei,eu vreau sa am posibilitatea de a concura in CN-ul de pescuit la crap si de ce nu,poate sa reprezint Romania la Mondiale.Acesta este visul meu ca si pescar,restul sunt numai bonusuri :wink:
nu te tine nimeni razvane ,si asa nu faci parte din nici un club deocamdata .......te duci si te afiliezi la oricare club din federatia popesciana si participi la campionatul national condus de idolul tau vladeanu :!: :idea: fara sa ne mai dai sfaturi si sugestii !
Dar ce mai am voie sa fac nea Victore,de mers la o partida de crap,am voie?De vorbit,avem voie sa vorbim,poate daca ne da voie mai marii din pescuit,mergem sa facem si shushulik,da de sfaturi,daca nu esti batran si intelept,automat esti tanar si prost.Am spus ince de la inceputul postului ca nu am absolut nici o treaba cu Vladeanu,Popescu si alti oameni din fenomen si nu fac acest lucru din alte motive pe care voi sa nu le stiti,este strict o parere.Am voie sa-mi expun parereile nea Victore?Sau trebuie sa astept pana la varsta de 50 ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”