Moderator: gor965
Razvanele, hai sa stabilim mai intai ce inseamna "lucrurile sa iasa cum trebuie in acest an"! Daca asta inseamna, un CN curat, cu reguli clare si pentru care federatia se obliga sa plateasca toate cheltuielile de organizare (asta insemnand plata pistei de concurs, a arbitrilor etc) si, mai departe, sa plateasca integral cheltuielile de deplasare si participare a lotului national la CM, iti spun eu ca fedratia n-o sa semneze, niciodata, o asemenea hartie, pen' ca ei stiu foarte bine ca n-au cum sa onoreze o asemenea promisiune.Eu intreb altceva:de ce nu se face urmatorul lucru:o hartie scrisa intre conducere si opozitie,prin care sa stipuleze urmatoarele:daca in acest an lucrurile nu ies asa cum trebuie,fiecare om care a participat la acest proiect,sa-si dea demisia si sa vina o noua echipa care sa faca lucrurile asa cum trebuie.
Nu stiu ce a fost in 2012 decat din auzite cum ca d-l Carstocea a sprijinit foarte mult lotul. De asemenea d-l Carstocea a fost unul dintre sustinatorii(material in primul rand) principali si ai lotului de la CM 2013. Noi pescarii am contribuit cu sume foarte mici in special cele legate de deplasarea la CN si o mica parte din nada de la CN dar a fost foarte greu sa atragem sponsori si sa facem rost de banii necesari pt. CM. Pe ultima suta de metri era aproape sa nu putem merge fara ajutorul celor de la Congaz si a efortului lui Vali Vesa. Eu unul m-am simtit ca un cersetor si pe viitor nu vreau sa mai trec prin asa ceva chiar cu riscul de a nu merge la CM.ionut72 scrie:Razvanele, hai sa stabilim mai intai ce inseamna "lucrurile sa iasa cum trebuie in acest an"! Daca asta inseamna, un CN curat, cu reguli clare si pentru care federatia se obliga sa plateasca toate cheltuielile de organizare (asta insemnand plata pistei de concurs, a arbitrilor etc) si, mai departe, sa plateasca integral cheltuielile de deplasare si participare a lotului national la CM, iti spun eu ca fedratia n-o sa semneze, niciodata, o asemenea hartie, pen' ca ei stiu foarte bine ca n-au cum sa onoreze o asemenea promisiune.Eu intreb altceva:de ce nu se face urmatorul lucru:o hartie scrisa intre conducere si opozitie,prin care sa stipuleze urmatoarele:daca in acest an lucrurile nu ies asa cum trebuie,fiecare om care a participat la acest proiect,sa-si dea demisia si sa vina o noua echipa care sa faca lucrurile asa cum trebuie.
P.S. In 2012 lucrurile au iesit cum trebuie sau nu? Da' in 2013? Si daca nu ce a lipsit (anul trecut)?
stai linistit ca urmareste emisiunea...andrei vladeanu scrie:am sa raspund si eu prin intermediul chatului.
imi pare rau ca esti la fotbal si nu poti sa urmaresti emisiunea. la aceasta tema - INTERESUL - ma tem ca o sa ai un rol important.
Sunt sigur. Este de altfel singura ta sansa sa iesi in evidenta...andrei vladeanu scrie:am sa raspund si eu prin intermediul chatului.
imi pare rau ca esti la fotbal si nu poti sa urmaresti emisiunea. la aceasta tema - INTERESUL - ma tem ca o sa ai un rol important.