CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de RazvanG »

Vladut,asa am considerat si eu de la bun inceput si sti doar ca am fost foarte vehement la adresa lui Popescu.Si acum tot de aceiasi parere sunt,trebuia o abordare cu mult mai finuta decat acele amenintari inutile si vorbe grele despre trecutul pescarilor buni pe care i-am avut si ii avem inca.
Eu nu am spus|:Popescu presedinte si dupa aceea si potopul,eu am spus ca trebuie facut ceva,in halul acesta nu mergem nicaieri,ba poate ne sterg astia si dupa harta pescuitului la crap.
Atat eu cat si majoritatea pescarilor de competitie dorim liniste,competitii si rezultate.Nimic mai mult.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

emisiunea CARP THEATRE din seara aceasta incepe la ora 20 00 si ii are invitati pe George Alexandru si Bogdan Dragan.

o sa existe si chat!
The One Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Eu intreb altceva:de ce nu se face urmatorul lucru:o hartie scrisa intre conducere si opozitie,prin care sa stipuleze urmatoarele:daca in acest an lucrurile nu ies asa cum trebuie,fiecare om care a participat la acest proiect,sa-si dea demisia si sa vina o noua echipa care sa faca lucrurile asa cum trebuie.
Razvanele, hai sa stabilim mai intai ce inseamna "lucrurile sa iasa cum trebuie in acest an"! Daca asta inseamna, un CN curat, cu reguli clare si pentru care federatia se obliga sa plateasca toate cheltuielile de organizare (asta insemnand plata pistei de concurs, a arbitrilor etc) si, mai departe, sa plateasca integral cheltuielile de deplasare si participare a lotului national la CM, iti spun eu ca fedratia n-o sa semneze, niciodata, o asemenea hartie, pen' ca ei stiu foarte bine ca n-au cum sa onoreze o asemenea promisiune.

P.S. In 2012 lucrurile au iesit cum trebuie sau nu? Da' in 2013? Si daca nu ce a lipsit (anul trecut)?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Urmariti-l pe Vladeanu, va spune un banc tare...." doi copii numarau o bila". :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

ionut72 scrie:
Eu intreb altceva:de ce nu se face urmatorul lucru:o hartie scrisa intre conducere si opozitie,prin care sa stipuleze urmatoarele:daca in acest an lucrurile nu ies asa cum trebuie,fiecare om care a participat la acest proiect,sa-si dea demisia si sa vina o noua echipa care sa faca lucrurile asa cum trebuie.
Razvanele, hai sa stabilim mai intai ce inseamna "lucrurile sa iasa cum trebuie in acest an"! Daca asta inseamna, un CN curat, cu reguli clare si pentru care federatia se obliga sa plateasca toate cheltuielile de organizare (asta insemnand plata pistei de concurs, a arbitrilor etc) si, mai departe, sa plateasca integral cheltuielile de deplasare si participare a lotului national la CM, iti spun eu ca fedratia n-o sa semneze, niciodata, o asemenea hartie, pen' ca ei stiu foarte bine ca n-au cum sa onoreze o asemenea promisiune.

P.S. In 2012 lucrurile au iesit cum trebuie sau nu? Da' in 2013? Si daca nu ce a lipsit (anul trecut)?
Nu stiu ce a fost in 2012 decat din auzite cum ca d-l Carstocea a sprijinit foarte mult lotul. De asemenea d-l Carstocea a fost unul dintre sustinatorii(material in primul rand) principali si ai lotului de la CM 2013. Noi pescarii am contribuit cu sume foarte mici in special cele legate de deplasarea la CN si o mica parte din nada de la CN dar a fost foarte greu sa atragem sponsori si sa facem rost de banii necesari pt. CM. Pe ultima suta de metri era aproape sa nu putem merge fara ajutorul celor de la Congaz si a efortului lui Vali Vesa. Eu unul m-am simtit ca un cersetor si pe viitor nu vreau sa mai trec prin asa ceva chiar cu riscul de a nu merge la CM.
Un CM in Romania implica costuri mult mai mici dar in cazul unei deplasari in strainatate, doamne fereste de ceva gen Africa de Sud ganditi-va la tot ce e mai rau(asta daca va doriti si rezultate adica bani pt. 2 antrenamente).
Nu am incredere in Popescu dar nici varianta AGVPS nu mai poate continua. Eu cred ca o intalnire intre presedintii de club si neaparat cu Florin Carstocea ar fi necesara. Cred ca si intalnirea propusa de Vladeanu este binevenita deoarece acolo va fi altceva sa va spuneti parerile decat aici pe forum. Exista solutii, chiar Florin Carstocea pomenea de ele la intalnirea de la Constanta. Vladeanu eu nu cred ca il slujeste pe Popescu ci pe el insusi, asa ca ar fi interesant de vazut(sau de banuit) ce ganduri are.

PS. Vorbesc in numele meu si nu a clubului Ovidius.

andrei vladeanu
Veteran

Exista interese ascunse in competitia nationala de crap?

Aceasta este tema emisiunii din aceasta seara.
Fişiere ataşate
Citat-Napoleon-Bonaparte1.jpg
Citat-Napoleon-Bonaparte1.jpg (83.67 KiB) Vizualizat de 862 ori
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Pai mai bine erai tu invitat sa ne raspunzi.... :D

PS Moderatorul unei emisiuni trebuie sa fie impartial daca se vrea profesionism ! :wink: Spor la treaba ! Eu ma duc la fotbal, unde sunt mai multe "interese ascunse".... :D dar le "rezolvam" intre prieteni...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

am sa raspund si eu prin intermediul chatului.

imi pare rau ca esti la fotbal si nu poti sa urmaresti emisiunea. la aceasta tema - INTERESUL - ma tem ca o sa ai un rol important.
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

andrei vladeanu scrie:am sa raspund si eu prin intermediul chatului.

imi pare rau ca esti la fotbal si nu poti sa urmaresti emisiunea. la aceasta tema - INTERESUL - ma tem ca o sa ai un rol important.
stai linistit ca urmareste emisiunea...
Balta Puiesti

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:am sa raspund si eu prin intermediul chatului.

Sunt sigur. Este de altfel singura ta sansa sa iesi in evidenta... :D Sunt asa interesat de CN si de CM incat m-i se rupe pv-tv-ul in doua ! :D Ptr. noi este un hobby, singurul lucru ptr care ma ambitionez sa mai particip esti tu si aplaudacii tai, ma gandeam sa nu te afecteze singuratatea... :D

"Un prieten de interes este de multe ori mai periculos decat un dusman !" -Constantin Alexandru Rosetti
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”