cornelserbu scrie:nu am prins decat ultima parte a emisiunii si nu-mi vine sa cred ce am vazut...deja federatia e recunoscuta de catre fips, e doldora de bani pentru finantarea cn-urilor si trimiterea loturilor la cm si colac peste pupaza, popescu e intrebat daca accepta lotul senzor cu afilierea...baieti, treziti-va...mai sunt doua luni si un pic pana la congresul fips, iar pana la banii promisi de popescu...infinit mai mult...despre ce vorbim ???
Toata discutia a fost purtata pe : " daca federatia este recunoscuta de cips , ce facem ? "
Nu a spus nimeni ca are bani , doar ca are posibilitatea sa ofere cel putin cat "am primit" si pana acum .
Intrebarea cu lotul senzor a fost a mea ca o gluma/ironie/curiozitate avand in vedere faptul ca "senzor" a incarcat cateva frigidere pe la federatie. Doream sa aflu daca se pot lasa ambitiile deoparte.
Eu cred ca pe langa "implementarea" de care aminteste Cornel ( ca doar am fost la Vladeanu in emisiune

) discutia a fost destul de realista ,( intr-un singur sens

) : Ce facem daca obtine federatia afilierea ? Ne afiliem , nu ne afiliem , cine poate sa se afilieze ? cine are cis ? ... Eu cred ca sunt lucruri importante si realiste. Personal nu vreau sa vad un CN numai cu cluburile prezentate ca afiliate.Pacat nu de CN. Pacat de CM ! Ganditi putin asta.
Popescu si Selaru au putut chiar daca erau mai inversunati ca noi.
In cealalta directie stim ce avem de facut . Maine seara la agvps, in CarpCinema, o sa discutam pe larg si aceasta varianta.