CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de cornelserbu »

RazvanG scrie:p.s. nu vreau sa intru in polemica cu absolut nimeni
atunci incearca sa-i lasi si pe altii sa-si spuna oful, fara sa sari de fund in sus si inca o data iti spun, fara sa te crezi buricul pamantului :wink:
nu cred ca te tine nimeni sa te duci la federatie, dar du-te, frate, singur daca vezi ca lumea nu vrea sa te urmeze :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Gabi Tomulescu si Dan Mitranescu in studioul PVTV!

Daca e joi e crap la PVTV ON LINE. Daca sunteti interesati de strategii de pescuit si tehnici de nadire aveti ocazia sa vizionati parerile unui profesionist, Gabi Tomulescu, caruia puteti chiar sa-i adresati intrebari pe chat-ul emsiunii CARP TRICKS, moderata de Sorin Rudeanu.

Ora 19,00, live. De la ora 20,00, in studioul PVTV, lui Gabi Tomulescu i se alatura Dan Mitranescu pentru a dezbate o tema de mare actualitate in competitia crapista nationala: “sistem individual sau pe loturi la CN?!” Si aceasta emisiune, CARP THEATRE, realizata de Andrei Vladeanu dispune de chat, unde va asteptam sa fiti activi asa cum ne-ati obisnuit deja.

Nu uitati, joi 30 ianuarie, de la ora 19 00, pe site-ul PVTV, Gabi Tomulescu si Dan Mitranescu, invitati in doua emisiuni live!

PVTV ONLINE. Ce vezi, nu ce crezi
Fişiere ataşate
DSC_1561.JPG
DSC_1561.JPG (151.18 KiB) Vizualizat de 1014 ori
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
Ora 19,00, live. De la ora 20,00, in studioul PVTV, lui Gabi Tomulescu i se alatura Dan Mitranescu pentru a dezbate o tema de mare actualitate in competitia crapista nationala: “sistem individual sau pe loturi la CN?!”
de mare actualitate este doar pentru federatie pentru ca nu are cluburi si cluburile care sunt nu au pescari .
nu cred ca cetate ,parapescar sau oricare club din federatie poate strange un lot de 10 pescari poate..... cu exeptia carp-zone si a renumitului next-gen care nu exista decat in mintea presedintelui de competitii a federatiei
in rest cluburile serioase doresc ce au votat la agvps si anume o competitie pe loturi ,cu un sistem de desfasurare clar si fara amestec in treburile interne !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Touche! Bravo baieti.
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

nu am prins decat ultima parte a emisiunii si nu-mi vine sa cred ce am vazut...deja federatia e recunoscuta de catre fips, e doldora de bani pentru finantarea cn-urilor si trimiterea loturilor la cm si colac peste pupaza, popescu e intrebat daca accepta lotul senzor cu afilierea...baieti, treziti-va...mai sunt doua luni si un pic pana la congresul fips, iar pana la banii promisi de popescu...infinit mai mult...despre ce vorbim ???
Cornel Serbu
Friends Carp Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

A conchis Dan Mitranescu si s-a terminat emisiunea. ".....Nu stiu (zice Dan). De ce?!!! Pentru ca nu stiu ce o sa se voteze in Aprilie". Alta. "In subconstientul nostru se incearca acreditarea....."
Ultima oară modificat Joi Ian 30, 2014 23:15 de către miyagi, modificat de 2 ori în total.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

O alta chestie buna a fost aia cu renuntatu` la functia de presedinte a subcomisiei de crap. Ailalta de antrenor federal nu are oricum concurenti.
Si a mai fost la fel de buna "...vreau sa-l iau pe George Iorga Vicepresedinte in subcomisie. E nevoie doar de 3 oameni".
Urban culture.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornelserbu scrie:nu am prins decat ultima parte a emisiunii si nu-mi vine sa cred ce am vazut...deja federatia e recunoscuta de catre fips, e doldora de bani pentru finantarea cn-urilor si trimiterea loturilor la cm si colac peste pupaza, popescu e intrebat daca accepta lotul senzor cu afilierea...baieti, treziti-va...mai sunt doua luni si un pic pana la congresul fips, iar pana la banii promisi de popescu...infinit mai mult...despre ce vorbim ???
Toata discutia a fost purtata pe : " daca federatia este recunoscuta de cips , ce facem ? "
Nu a spus nimeni ca are bani , doar ca are posibilitatea sa ofere cel putin cat "am primit" si pana acum .
Intrebarea cu lotul senzor a fost a mea ca o gluma/ironie/curiozitate avand in vedere faptul ca "senzor" a incarcat cateva frigidere pe la federatie. Doream sa aflu daca se pot lasa ambitiile deoparte.
Eu cred ca pe langa "implementarea" de care aminteste Cornel ( ca doar am fost la Vladeanu in emisiune :D ) discutia a fost destul de realista ,( intr-un singur sens :D ) : Ce facem daca obtine federatia afilierea ? Ne afiliem , nu ne afiliem , cine poate sa se afilieze ? cine are cis ? ... Eu cred ca sunt lucruri importante si realiste. Personal nu vreau sa vad un CN numai cu cluburile prezentate ca afiliate.Pacat nu de CN. Pacat de CM ! Ganditi putin asta.
Popescu si Selaru au putut chiar daca erau mai inversunati ca noi.
In cealalta directie stim ce avem de facut . Maine seara la agvps, in CarpCinema, o sa discutam pe larg si aceasta varianta. :wink: :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dan Mitranescu scrie: Popescu si Selaru au putut chiar daca erau mai inversunati ca noi.
Oare ? :D Eu zic sa mai asteptam.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dragoi Adrian

Mesaj de Dragoi Adrian »

CARP MANIACS TEAM

senzor planet
Scrie răspuns