rezultatele din perioada 2010-2013 nu te contrazic deloc.Vladut Mateianu scrie: Sunt asa interesat de CN si de CM incat m-i se rupe pv-tv-ul in doua !![]()

uite un mesaj de la un telespectator, mesaj cu care am si inceput emisiunea de aseara.Vladut Mateianu scrie: Ptr. noi este un hobby, singurul lucru ptr care ma ambitionez sa mai particip esti tu si aplaudacii tai, ma gandeam sa nu te afecteze singuratatea...i
Buna seara.
Am si eu sa va spun ceva. Nu v-ati intrebat niciodata de ce nu sunteti agreat(nu ca persoana, ci ca si idei si planuri pe care le aveti legat de pescuitul competitional la crap) in randul pescarilor de crap? Pai sa o luam usor. Cine sunt acesti pescari de competitie si ce urmaresc ei? Ce au facut ei in decursul timpului si ce urmaresc? Oare mocirla in care se afla pescuitul competitional nu a fost facuta de ei, voit? Oare nu au interese ascunse? Oare nu se complac(si le place) situatiei? Oare nu au de castigat? Oare nu le convine unde s-a ajuns si pot castiga linistit, cand toti sunt orbi si fiecare are nevoie de un baston alb si li se ofera spre vanzare de catre acesti pescari de competitie?
Exista o zicala , ca si o arma de aparare pentru "infractori" : HOTUL STRIGA: HOTUL.
Chiar din frageta pruncie , natura/instinctul ne-a invatat sa aratam cu degetul spre aproapele nostru pentru a ne disculpta.
As avea unele laude la adresa dvs. dar nu le adresez, ca ar parea ca va periez si nu-mi sta in caracter. Pot spune doar ca am incredere in ceea ce faceti , si atat.
Doamne ajuta si numai bine.
Costel Jambu
PS. : Sunt doar un pescar si atat (nu de competitie). Nici macar scule de pescuit nu mai am, ca a trebuit sa le vand sa-mi cresc copiii, dar voi continua asa cum pot. Nu sunt pus de nimeni sa scriu aceste randuri, nu sunt o clona(apropo de ce se intampla pe acest site), sunt un om normal care iubeste pescuitul. Nu stiu cat de mult inseamna ce am scris in acest mesaj pentru dvs. , dar asa am simtit ca trebuie sa fac.