CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de RazvanG »

Vladut Mateianu scrie:Hai sa nu divagam, nu Razvan este problema !
Ca el sunt multi din noua generatie, care inca nu stiu cum se rumega "combinatiile" si "personajele" din carpfishingul actual, de aceea si pica usor in capcana...

Haideti mai bine sa asteptam sedinta Agvps si apoi sa facem planuri de viitor. Iar daca va fi sa intram in federatie, o vom face exact cum a intrat Mihai Viteazu in Alba ! Pe cal. Dar pe un cal troian... :wink: :D
Vladute,noua generatie o poti trece pe numele la altii,eu sunt de prin 2009 in fenomen si sti bine ca sunt pus la curent cu absolut tot.Eu am dat doar niste propuneri,sugestii sau idei,cum vreti sa le spuneti.Si uite cum se face treaba la noi,vine unu si propune ceva,dupa care sar mai marii pescuitului la Crap din Romania si iti dau solutia:INSCRIE-TE INTR-UN CLUB AFILIAT SI PARTICIPA LA NATIONALE,DAR....NU NE MAI DA NOUA SFATURI...si aici mai spun:CA UITE UNDE S-A AJUNS :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

RazvanG scrie: Vladute,noua generatie o poti trece pe numele la altii,eu sunt de prin 2009 in fenomen si sti bine ca sunt pus la curent cu absolut tot.Eu am dat doar niste propuneri,sugestii sau idei,cum vreti sa le spuneti.Si uite cum se face treaba la noi,vine unu si propune ceva,dupa care sar mai marii pescuitului la Crap din Romania si iti dau solutia:INSCRIE-TE INTR-UN CLUB AFILIAT SI PARTICIPA LA NATIONALE,DAR....NU NE MAI DA NOUA SFATURI...si aici mai spun:CA UITE UNDE S-A AJUNS :wink:
In 2009 erau deja fumate toate.....nu sti multe si nici nu stau eu sa ti le explic sau povestesc. "Generatia noua" incepe din 2008, cand au facut f . multi pescari pasul catre competitie. Si da, multi dintre ei nu stiu cum se "stabileau" regulamentele in trecut, arbitrii, etc. Cei care stiu insa, nu mai vor sa se ajunga acolo....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Dragos Sinca scrie:Da Vali, am fost in Italia. Dar de la a inscrie pe o lista 10 nume si pana la a organiza este o diferenta mare. Si repet, daca nu aparea Florin Carstocea, nu stiu cine organiza CN-ul in ultimii doi ani. Nu este o situatie normala, sa ma scuzi daca gresesc. Si poate voi ati fost cei care ati simtit cel mai bine asta pe pielea voastra anul trecut in Portugalia. Ceva trebuie sa se schimbe. Daca federatia este sau nu solutia, habar nu am, dar ceva trebuie schimbat.

Dar pana in 2010 cine l-a organizat Dragos ?

Sa se schimbe ce ? O nenorocire cu alta ? Un profitor cu altul ? Nu asta este drumul, nu te lasa atras in capcana , de la tine am pretentii.....
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Val scrie:Dar daca tot suneti atit de vocali ca in 2-3 ore ati umplut 5 pagini de Forum , nu acceptati si ideea urmatoare ? O postare cinica si scurta .

- omul asta AV va invita la un schimb de opinie . Lucru OK dpmdv . Se refuza din partea multora ...iarasi OK . Se refuza dialogul ....
- in mod cert se va face un campionat national federal si pesemne unul facut de AGVPS
- cine vrea participa la unul sau altul , chestie de gust si optiune personala , cu regulile aferente
- cind vine decizia CIPS in aprilie , vedem cine a avut de castigat si cine de pierdut
.
Ma bucur ca iti pastrezi pozitia impartiala.... Referitor la dialog , lucrurile pot fi discutate si aici, transparent. Altfel, riscam sa facem sedinte ca cele de la Sinaia, unde veneam de acasa cu foaia scrisa cu ce trevbuie hotarat si 90% reuseam.....depinde de cum conduci sedinta si cum sti sa te folosesti de oamenii cu creier mic... :D

PS Federatia este alt Agvps cu aceiasi palarie, interesat doar de banii nostri si ai eventualilor SPONSORI , care vor primii functii ! :wink:
CS SENZOR

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

RazvanG scrie:Eram inventat deja,daca asta arde rau de tot :wink: dar hai sa nu ne mai numim brevete si inventatori.Sau faptul ca eram sau nu inventat la acea vreme,imi poate da dreptul sa imi expun o parere?
Aiurea principii de a da voi cuiva sa-si spuna parerea :shock:
auzi, bai irascibilule, poti sa-ti dai cu parerea pana nu mai poti ca nu te impiedica nimeni, poti sa dai si sfaturi desi nici macar asta nu arde, dar sa te pronunti despre lucruri pe care nu le sti, asta chiar arde...mai bine iti vezi de treaba si participi la cn cum ai participat si pana acum indiferent sub a cui egida...si cu asta ti-as propune sa incheiem discutia pentru ca observ ca tinzi sa te crezi buricul pamantului :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vladut Mateianu scrie:
RazvanG scrie: Vladute,noua generatie o poti trece pe numele la altii,eu sunt de prin 2009 in fenomen si sti bine ca sunt pus la curent cu absolut tot.Eu am dat doar niste propuneri,sugestii sau idei,cum vreti sa le spuneti.Si uite cum se face treaba la noi,vine unu si propune ceva,dupa care sar mai marii pescuitului la Crap din Romania si iti dau solutia:INSCRIE-TE INTR-UN CLUB AFILIAT SI PARTICIPA LA NATIONALE,DAR....NU NE MAI DA NOUA SFATURI...si aici mai spun:CA UITE UNDE S-A AJUNS :wink:
In 2009 erau deja fumate toate.....nu sti multe si nici nu stau eu sa ti le explic sau povestesc. "Generatia noua" incepe din 2008, cand au facut f . multi pescari pasul catre competitie. Si da, multi dintre ei nu stiu cum se "stabileau" regulamentele in trecut, arbitrii, etc. Cei care stiu insa, nu mai vor sa se ajunga acolo....
Vladut,oamenii evolueaza din toate punctele de vedere si normal este sa evolueze si sistemul pescuitului la crap.Eu intreb altceva:de ce nu se face urmatorul lucru:o hartie scrisa intre conducere si opozitie,prin care sa stipuleze urmatoarele:daca in acest an lucrurile nu ies asa cum trebuie,fiecare om care a participat la acest proiect,sa-si dea demisia si sa vina o noua echipa care sa faca lucrurile asa cum trebuie.
Acesta este un acord care da posibilitatea de a face un pas important catre normalitate.

SI BAH FRATILOR,VREAU SA FIE CLAR URMATORUL LUCRU: NU SUNT PRO POPESCU,PRO VLADEANU,PRO MORTII MEI...SUNT UN PESCAR CARE ARE IDEI SI CARE NU LE TINE ACASA SI CARE VREA SA LE DEZBATA
NU VREAU SA MAI AUD CA UNUL SAU ALTUL MA FAC:OPORTUNIST,ATARNATOR,LIMBIST SAU CUM VRETI VOI.
AM IDEI SI DORESC SA LE DEZBAT,ATATA TOT
PE PRIMUL CARE IL VAD CA IMI BAGA SUBTILITATI,IL INJUR :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

cornelserbu scrie:
RazvanG scrie:Eram inventat deja,daca asta arde rau de tot :wink: dar hai sa nu ne mai numim brevete si inventatori.Sau faptul ca eram sau nu inventat la acea vreme,imi poate da dreptul sa imi expun o parere?
Aiurea principii de a da voi cuiva sa-si spuna parerea :shock:
auzi, bai irascibilule, poti sa-ti dai cu parerea pana nu mai poti ca nu te impiedica nimeni, poti sa dai si sfaturi desi nici macar asta nu arde, dar sa te pronunti despre lucruri pe care nu le sti, asta chiar arde...mai bine iti vezi de treaba si participi la cn cum ai participat si pana acum indiferent sub a cui egida...si cu asta ti-as propune sa incheiem discutia pentru ca observ ca tinzi sa te crezi buricul pamantului :wink:
Bah cum le stiti voi pe toate si cum taiati bass-ul imediat unora care vor sa vb.
Despre ce lucruri vorbesti nea Cornele?

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Vladut Mateianu scrie:
Dragos Sinca scrie:Da Vali, am fost in Italia. Dar de la a inscrie pe o lista 10 nume si pana la a organiza este o diferenta mare. Si repet, daca nu aparea Florin Carstocea, nu stiu cine organiza CN-ul in ultimii doi ani. Nu este o situatie normala, sa ma scuzi daca gresesc. Si poate voi ati fost cei care ati simtit cel mai bine asta pe pielea voastra anul trecut in Portugalia. Ceva trebuie sa se schimbe. Daca federatia este sau nu solutia, habar nu am, dar ceva trebuie schimbat.

Dar pana in 2010 cine l-a organizat Dragos ?

Sa se schimbe ce ? O nenorocire cu alta ? Un profitor cu altul ? Nu asta este drumul, nu te lasa atras in capcana , de la tine am pretentii.....
Ok, nu pot sa te contrazic. Cred ca doar timpul poate demonstra cu certitudine asta. Dar ce este de facut? Ne complacem in situatia asta?
Nu prea sunt eu omul care sa ma las prins in capcana pe timpul si banii mei.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

RazvanG scrie:Bah cum le stiti voi pe toate si cum taiati bass-ul imediat unora care vor sa vb.
Despre ce lucruri vorbesti nea Cornele?
iti spun mai tarziu putin pe pm...nu are rost sa mai dezgropam mortii pe aici
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

RazvanG scrie:
Vladut,oamenii evolueaza din toate punctele de vedere si normal este sa evolueze si sistemul pescuitului la crap.Eu intreb altceva:de ce nu se face urmatorul lucru:o hartie scrisa intre conducere si opozitie,prin care sa stipuleze urmatoarele:daca in acest an lucrurile nu ies asa cum trebuie,fiecare om care a participat la acest proiect,sa-si dea demisia si sa vina o noua echipa care sa faca lucrurile asa cum trebuie.
Acesta este un acord care da posibilitatea de a face un pas important catre normalitate.

:
Romanul cu cat evolueaza cu atat devine mai hot ! :D
Referitor la hartie, de aceea ti-am zis ca nu ai experienta necesara sa te pronunti...au existat multe "hartii" pana acum si....au ramas doar simple amintiri !

Sa intelegi pmdv, cu forta nu poti face performanta !!!!!!!

PS Prefer sa raman alaturi de "batranii" mei , macar ii cunosc ! :wink:
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”