Vladut Mateianu scrie:RazvanG scrie:
Vladute,noua generatie o poti trece pe numele la altii,eu sunt de prin 2009 in fenomen si sti bine ca sunt pus la curent cu absolut tot.Eu am dat doar niste propuneri,sugestii sau idei,cum vreti sa le spuneti.Si uite cum se face treaba la noi,vine unu si propune ceva,dupa care sar mai marii pescuitului la Crap din Romania si iti dau solutia:INSCRIE-TE INTR-UN CLUB AFILIAT SI PARTICIPA LA NATIONALE,DAR....NU NE MAI DA NOUA SFATURI...si aici mai spun:CA UITE UNDE S-A AJUNS

In 2009 erau deja fumate toate.....nu sti multe si nici nu stau eu sa ti le explic sau povestesc. "Generatia noua" incepe din 2008, cand au facut f . multi pescari pasul catre competitie. Si da, multi dintre ei nu stiu cum se "stabileau" regulamentele in trecut, arbitrii, etc. Cei care stiu insa, nu mai vor sa se ajunga acolo....
Vladut,oamenii evolueaza din toate punctele de vedere si normal este sa evolueze si sistemul pescuitului la crap.Eu intreb altceva:de ce nu se face urmatorul lucru:o hartie scrisa intre conducere si opozitie,prin care sa stipuleze urmatoarele:daca in acest an lucrurile nu ies asa cum trebuie,fiecare om care a participat la acest proiect,sa-si dea demisia si sa vina o noua echipa care sa faca lucrurile asa cum trebuie.
Acesta este un acord care da posibilitatea de a face un pas important catre normalitate.
SI BAH FRATILOR,VREAU SA FIE CLAR URMATORUL LUCRU: NU SUNT PRO POPESCU,PRO VLADEANU,PRO MORTII MEI...SUNT UN PESCAR CARE ARE IDEI SI CARE NU LE TINE ACASA SI CARE VREA SA LE DEZBATA
NU VREAU SA MAI AUD CA UNUL SAU ALTUL MA FAC:OPORTUNIST,ATARNATOR,LIMBIST SAU CUM VRETI VOI.
AM IDEI SI DORESC SA LE DEZBAT,ATATA TOT
PE PRIMUL CARE IL VAD CA IMI BAGA SUBTILITATI,IL INJUR