CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: Sunt asa interesat de CN si de CM incat m-i se rupe pv-tv-ul in doua ! :D
rezultatele din perioada 2010-2013 nu te contrazic deloc. :D

Vladut Mateianu scrie: Ptr. noi este un hobby, singurul lucru ptr care ma ambitionez sa mai particip esti tu si aplaudacii tai, ma gandeam sa nu te afecteze singuratatea... :D i
uite un mesaj de la un telespectator, mesaj cu care am si inceput emisiunea de aseara.

Buna seara.
Am si eu sa va spun ceva. Nu v-ati intrebat niciodata de ce nu sunteti agreat(nu ca persoana, ci ca si idei si planuri pe care le aveti legat de pescuitul competitional la crap) in randul pescarilor de crap? Pai sa o luam usor. Cine sunt acesti pescari de competitie si ce urmaresc ei? Ce au facut ei in decursul timpului si ce urmaresc? Oare mocirla in care se afla pescuitul competitional nu a fost facuta de ei, voit? Oare nu au interese ascunse? Oare nu se complac(si le place) situatiei? Oare nu au de castigat? Oare nu le convine unde s-a ajuns si pot castiga linistit, cand toti sunt orbi si fiecare are nevoie de un baston alb si li se ofera spre vanzare de catre acesti pescari de competitie?

Exista o zicala , ca si o arma de aparare pentru "infractori" : HOTUL STRIGA: HOTUL.

Chiar din frageta pruncie , natura/instinctul ne-a invatat sa aratam cu degetul spre aproapele nostru pentru a ne disculpta.

As avea unele laude la adresa dvs. dar nu le adresez, ca ar parea ca va periez si nu-mi sta in caracter. Pot spune doar ca am incredere in ceea ce faceti , si atat.
Doamne ajuta si numai bine.

Costel Jambu

PS. : Sunt doar un pescar si atat (nu de competitie). Nici macar scule de pescuit nu mai am, ca a trebuit sa le vand sa-mi cresc copiii, dar voi continua asa cum pot. Nu sunt pus de nimeni sa scriu aceste randuri, nu sunt o clona(apropo de ce se intampla pe acest site), sunt un om normal care iubeste pescuitul. Nu stiu cat de mult inseamna ce am scris in acest mesaj pentru dvs. , dar asa am simtit ca trebuie sa fac.
The One Team

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

sub o alta forma,am spus si eu aceste lucruri si am fost luat la tinta de pescarii adevarati de competii,pescari care tot timpul nu au stiut decat sa contrazica si sa darame ce altii incercau sa faca ,doar pe niste simple supozitii,nimic argumentat la subiect si fara nici o acoperire.dar deh,eu sunt nou in fenomen si nu stiu cu ce se mananca aceste dedesubturi.sunt tare curios :tot asa imi vor spune si peste 10 ani????

p.s. nu vreau sa intru in polemica cu absolut nimeni

andrei vladeanu
Veteran

RazvanG scrie:sub o alta forma,am spus si eu aceste lucruri si am fost luat la tinta de pescarii adevarati de competii,pescari care tot timpul nu au stiut decat sa contrazica si sa darame ce altii incercau sa faca ,doar pe niste simple supozitii,nimic argumentat la subiect si fara nici o acoperire.
asta pentru ca "pescarii adevarati de competitie" au stiut sa pescuiasca si nu sa se organizeze. asta este realitatea. mai corect, o parte din ei nu au stiut, o alta parte nu au putut, iar altii (putini) nu au vrut.

se tot bate apa-n piua cu federatia de "pescari adevarati" din 2008.

sau cu alta, mai noua, de "pescari adevarati" de crap.

cine le facea p'astea functionale, legale si - mai ales - cine le finanta, domnii mei?!?!?!
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Sunt sigur. Este de altfel singura ta sansa sa iesi in evidenta... :D Sunt asa interesat de CN si de CM incat m-i se rupe pv-tv-ul in doua ! :D Ptr. noi este un hobby, singurul lucru ptr care ma ambitionez sa mai particip esti tu si aplaudacii tai, ma gandeam sa nu te afecteze singuratatea... :

ai grija cum vb ....... :oops:
poate, te aplaud cat de curand pe tine.......
lasa oameni care au alta parere si nu-i mai jigni ......

atenție la limbaj!!!
Balta Puiesti

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie: se tot bate apa-n piua cu federatia de "pescari adevarati" din 2008...
cine le facea p'astea functionale, legale si - mai ales - cine le finanta, domnii mei?!?!?!
2007 Andrei.
Pai tu ar trebui sa stii, ca doar ai fost unul dintre initiatorii proiectului "federatie". Daca nu stiati, de ce ne-ati mai spus sa infiintam cluburi sportive si sa obtinem CIS-uri ???
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Si tot bateti apa in piua ca "domnilor, federatie este legala, asta este calea de urmat, lasati agvps-ul ca este o asociatie ilegala..."

Dar pana in 2011, cand APCR-ul organiza CN-ul SUB EGIDA AGVPS, federatia nu era legala? Sau pe drumul de a fi legalizata? Cand te judecai cu federatia, nu era legala? E legala acum, cand in urma renuntarii la process ti-ai atins scopul de mult visat. Bravo tie Andrei, mult succes in continuare.
Mi-e lehamite de tot ce se intampla.

Aviz amatorilor:

Predau club sportiv cu CIS, activitate, palmares si situatia contabila incheiata la 31.12.2013.

andrei vladeanu
Veteran

Vali Vesa scrie: Aviz amatorilor:

Predau club sportiv cu CIS, activitate, palmares si situatia contabila incheiata la 31.12.2013.

pai preda-l.
probabil ca e singurul mod in care poti sa te mai "scoti" cu afirmatia facuta in emisiune la tibi (radioul.ro - emisia cu popescu si oana, este in podcast marturie) "DACA CM SE INTOARCE IN ROMANIA EU, VALI VESA, FAC CERERE DE AFILIERE A CLUBULUI OVIDIUS LA FRPS."

:D
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Andrei,

asculta inregistrarea

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
RazvanG scrie:sub o alta forma,am spus si eu aceste lucruri si am fost luat la tinta de pescarii adevarati de competii,pescari care tot timpul nu au stiut decat sa contrazica si sa darame ce altii incercau sa faca ,doar pe niste simple supozitii,nimic argumentat la subiect si fara nici o acoperire.
asta pentru ca "pescarii adevarati de competitie" au stiut sa pescuiasca si nu sa se organizeze. asta este realitatea. mai corect, o parte din ei nu au stiut, o alta parte nu au putut, iar altii (putini) nu au vrut.

se tot bate apa-n piua cu federatia de "pescari adevarati" din 2008.

sau cu alta, mai noua, de "pescari adevarati" de crap.

mai, andrei, dar acum cine le finanteaza ??? federatia ?...hai sa fim seriosi !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Hai sa o spun fara perdea si pe aia grea ... la c..e toti vor sa fie primiii ... la federatie .... mai pe urma , poate ultimul ... sa vedem cu ne alegem .... ))))))))))))) Si daca se poate sa se faca de altii si sa vad daca imi convine si de abia apoi sa mergem sa rezolvam si problemele de acolo , asa cum imi doresc eu ....sau noi , sau toti , samd .... Gandire de lumea 4-a !
Am de toate , dar nu am timp , nici dorinta , ma doare in popou sa fac eu ceva , sa faca altii , sa se zbata si sa imi dea socoteala ca sigur au un interes ...mie sa imi dea pensie , butelie , nada , scule , samd ...
Ultima oară modificat Vin Ian 24, 2014 18:13 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”