Pai mah Ioane,cam ce ati vrea voi sa fie Federatia mah frate?Un loc in care sa te duci si sa zici:eu sunt pescarul cutare,iar federatia sa-ti puna pe tava fr''o 15 tarfe si aproximativ un miliard de lei sa participi la concursuri?
DA, adica sa fie ce e orice alta federatie, din oricare alt sport! Eu sunt pescarul X, Y, Z (clubul Q), am castigat pe balta privilegiul de a concura la CM, trimite-ne acolo
pe banii tai! Sau tu stii ca, luam un exemplu la intamplare, sportivii din lotul national de baschet vin cu chilotii, tricourile si mingile lor d'acasa? Si-si platesc singuri deplasari, diurne, transport, cazare, masa etc la CM?
Hai sa vedem niste platforme, programe
Degeaba le vedem, Razvane, daca nu sunt si bani pentru ele! E ceea ce incerc eu sa scot de la Vladeanu de la inceputul topicul: bine mai, te duci tu, seful comisiei la crap, cu cel mai mirobolanto-genial plan la votul AG, plan care necesita 2 miliarde (sa zicem) buget. Aia te aplauda si-ti spun candid: "draguta, frumos, felicitari, bravo, dar refa-l, ca noi nu detinem decat 100 de milioane". Ce faci in situatia aia? Ca nu cred ca sunt chiar atat de idioti incat sa-ti aprobe planul si bugetul
ei neavand banii. Ca pot intra si in puscarie pentru inselaciune, daca fac asta. Altfel de ce ne-am inregimenta, ca sa "legitimam" potaia popesciana? Nu, multumim!
Din ce cauza este din ce in ce mai rau?
Din cauza lipsei de bani, care e din ce in ce mai acuta!