tinand cont de datele problemei nu trebuie nesocotita varianta unui CN la individual. parerea mea.Vladut Mateianu scrie: ce face daca la cn facut de el nu vor participa cluburile reale, cu loturi ?

Moderator: gor965
tinand cont de datele problemei nu trebuie nesocotita varianta unui CN la individual. parerea mea.Vladut Mateianu scrie: ce face daca la cn facut de el nu vor participa cluburile reale, cu loturi ?
Andrei in cazul unui CN la individual...mai mult ca sigur vor fi mai mult de 75 de echipe doritoare sa participe ( mai mult decat poate sustine lacul Corbu )...in acest caz unde si cum se va desfasura CN 2014.andrei vladeanu scrie:tinand cont de datele problemei nu trebuie nesocotita varianta unui CN la individual. parerea mea.Vladut Mateianu scrie: ce face daca la cn facut de el nu vor participa cluburile reale, cu loturi ?
adica mai mult de 150 pescari legitimati la cluburile federatiei?!?!?!!?!?!!?Alexandru Mihai scrie:Andrei in cazul unui CN la individual...mai mult ca sigur vor fi mai mult de 75 de echipe doritoare sa participe ( mai mult decat poate sustine lacul Corbu )...in acest caz unde si cum se va desfasura CN 2014.andrei vladeanu scrie:tinand cont de datele problemei nu trebuie nesocotita varianta unui CN la individual. parerea mea.Vladut Mateianu scrie: ce face daca la cn facut de el nu vor participa cluburile reale, cu loturi ?
andrei vladeanu scrie:adica mai mult de 150 pescari legitimati la cluburile federatiei?!?!?!!?!?!!?Alexandru Mihai scrie:Andrei in cazul unui CN la individual...mai mult ca sigur vor fi mai mult de 75 de echipe doritoare sa participe ( mai mult decat poate sustine lacul Corbu )...in acest caz unde si cum se va desfasura CN 2014.andrei vladeanu scrie:
tinand cont de datele problemei nu trebuie nesocotita varianta unui CN la individual. parerea mea.
ai luptat toata viata ca cn-ul sa fie pe loturi, iar acum te sucesti la individual doar ptr ca ai cluburi in federatie ?andrei vladeanu scrie:tinand cont de datele problemei nu trebuie nesocotita varianta unui CN la individual. parerea mea.Vladut Mateianu scrie: ce face daca la cn facut de el nu vor participa cluburile reale, cu loturi ?
pai nu sunt pe la eternitatea, unirea sau alte cluburi fantoma din cadrul federatiei ?andrei vladeanu scrie:
adica mai mult de 150 pescari legitimati la cluburile federatiei?!?!?!!?!?!!?
cu scopul obtinerii gestionarii taxelor pe pescuit recreativ dar se pare ca anpa i-a cam stricat ploileVladut Mateianu scrie:3.cu ce scop a creat federatia ?
Pai ce facem Andrei...federația are locuri limitate ????....la 150 de pescari legitimați se opresc legitimările???andrei vladeanu scrie:adica mai mult de 150 pescari legitimati la cluburile federatiei?!?!?!!?!?!!?