Mihai si mai cum?Mcarp scrie:Nu e nici o Larisa, Mihai ma cheama.
Aveti mah sange in instalatie sa va prezentati

Moderator: gor965
Mihai si mai cum?Mcarp scrie:Nu e nici o Larisa, Mihai ma cheama.
Si masoara ti cuvintele, aici ne spunem parerea toti.Vladut Mateianu scrie:Mai "Larisa", esti grea de cap ? Tie personal iti place de Fane ca ti-a dat cupa sau ca ti-a dat..."glorie "?Mcarp scrie:Emisiunea a avut rol informativ.Dintre toti cei prezenti doar Popescu a incercat sa aduca ceva in pescuit.Pana acum nu sa auzit de altcineva.Dar la noi cum incerca cineva sa faca ceva e hot,spagar,distrugator.
Nu fi trist Mihaita, asa e la andropauza, organismul iti mai joaca feste si devii usor irascibil...Mcarp scrie:Mihai Nederi
ultima emisiune care apare la sectiunea podcast este: CarpFishing Radio Show - Sezonul 4 - Andrei Vladeanutibi_m scrie:A fost pusa inregistrarea!
O gasiti pe radioul.ro in sectiunea podcast
Eu vad ca sunt toate (sunt 8 inregistrari ... ultima - S.Popescu & V.Oana) !nicuB scrie:ultima emisiune care apare la sectiunea podcast este: CarpFishing Radio Show - Sezonul 4 - Andrei Vladeanutibi_m scrie:A fost pusa inregistrarea!
cel putin asta vad eu. ce trebuie sa fac ca sa-mi apara si mie ultimele emisiuni?
multumesc
Da un refresh la pagina (f5) probabil iti ia din cache.nicuB scrie:ultima emisiune care apare la sectiunea podcast este: CarpFishing Radio Show - Sezonul 4 - Andrei Vladeanutibi_m scrie:A fost pusa inregistrarea!
cel putin asta vad eu. ce trebuie sa fac ca sa-mi apara si mie ultimele emisiuni?
multumesc