CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de oanavictor »

Vasilica Baboieru scrie:
oanavictor scrie:in mod sigur primele 7 loturi din clasament vor refuza oferta antrenorului federal .........dar cea de pe locul 8 ,reprezentata de catre seful antrenorului federal vor merge sa bea ''bagasu'' si sa manance ''bacaliaua '' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ai concis dumneata!Daca ai ceva cu Rudeanu ,e treaba dumneata ,nu ne mai baga in oala!Unii dintre noi mai avem si caracter!
problema caracterului la conducatorii clubului carping sa vazut anul trecut cand au fost invinsi pe balta dar au dorit cu disperare titlul de campioni si participarea la cm de pescuit in locul clubului energy brasov .
daca citeai mai bine ai fi vazut ca nu am facut referire la pescarii clubului carping [toata stima si admiratia pentru ei mai putin unul care se stie el ].....am facut referire la conducatorii clubului [hodorog ,cristi si sorin rudeanu ]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Principala conditie de anul trecut ,in caz de castig cu AJVPS-ul a fost sa nu participam la CM in locul Brasovului ! Si a fost de acord toata lumea.
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Andrei,tinand cont de discutiile noastre anterioare,de discutiile cu o anumita persoana,
crezi ca vei reusii sa-ti atingi scopul propus,tinand cont de reactia actuala a majoritatii
pescarilor pe care te-ai fi bazat?
inca o intrebare as vrea sa-ti mai pun la care te rog sa raspunzi sincer:
daca altcineva ar fi castigat acest CN,ai fi inceput acum acest demers,sau ai fi asteptat
desfasurarea CM-ului si dupa aceia ti-ai fi pus planul in aplicare.
sfatul meu,(prietenesc) daca te bagi in cocina te mananca porcii.
in istorie poti ramane in doua feluri. tu alegi felul in care vei ramane :wink:
Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Badarcea scrie:Andrei,tinand cont de discutiile noastre anterioare,de discutiile cu o anumita persoana,
crezi ca vei reusii sa-ti atingi scopul propus,tinand cont de reactia actuala a majoritatii
pescarilor pe care te-ai fi bazat?
inca o intrebare as vrea sa-ti mai pun la care te rog sa raspunzi sincer:
daca altcineva ar fi castigat acest CN,ai fi inceput acum acest demers,sau ai fi asteptat
desfasurarea CM-ului si dupa aceia ti-ai fi pus planul in aplicare.
sfatul meu,(prietenesc) daca te bagi in cocina te mananca porcii.
in istorie poti ramane in doua feluri. tu alegi felul in care vei ramane :wink:
Dane,

Iti pot spune ce as fi facut daca castigam noi. As fi inscris pescarii intr-un club al Federatiei, as fi validat lista la MTS, vizite medicate si tot tacamul, apoi as fi plecat pe banii Federatiei la Mondiale. Sa vina Bentu sa ma scoata de pe pista.

Voi faceti ce doriti. Din lipsa de sustinere din partea voastra la acest proiect eu ma voi retrage pentru moment, asa cum zici si tu. Inca o data, consider ca lotul din Portugalia nu poate fi altul decat al vostru.

Cu mine sau fara mine Popescu va actiona la fel. Si o sa incerce sa va faca greutati mari sa ajungeti la CM. Sunteti in mijlocul unei lupte agvps - federatie.

Iar felul in care voi ramane eu l-am ales si l-am declarat - ANTI agvps.

PS Retine, te rog, ca nu eu sunt problema in acest moment, desi unii asta incearca sa demonstreze.
The One Team

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Cristi Y scrie:poate ca din punct de vedere organizatoric sau legislativ asa stau lucrurile dar trebuia sa se discute aspectul asta inainte de campionatul de la Corbu nu acum si nici asa
este o mare bataie de joc fata de munca , banii , bucuria si emotiile unor oameni , incepand de la organizatori ( Rig service - dl Carstocea ) si pana la ultimul concurent
poate ca bomboana asta pe coliva este ploconul pentru angajare :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

asta este inceputul unei noi perioade a pecuitului competitional din Romania , stil popescian ...., condus de un oligofren care timp de patru ani nu a facut decat sa jigneasca si sa batjocoreasca

consider ca TU, Andrei Vladeanu, esti ultima persoana care trebuia sa te alaturi acestui nesimtit si sa i-l fi lasat sa isi rupa gatul singur. este ultimul sef pe care am crezut vreodata ca i-l vei putea avea

p.s. @ Tite

pentru a N-a oara iti scoti in evidenta caracterul unsuros , lipicios si alunecos de limax
Caracterul meu nu-l cunosti tu, asta ai inteles tu despre caracterul unui om?? este punctul meu de vedere,asa cum eu iti respect punctul tau de vedere.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

mai fratilor mai stati si voi la un spritz o friptura, au luat foc tastaturile :lol: :lol: :lol:
AV-ule inchide topiku asta ca aia pe care vrei sa te razbuni nu sunt cei de la ovidius.
eu sunt sigur ca si popescu o sa dea dovada ca este om si nu va impiedica clubul Ovidius sa mearga la mondiale.
o zi minunata....
Balta Puiesti

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie: ...la dosar am renuntat...
Upssss... Dupa 9 ani mi-a disparut "APCR" de la semnatura... :cry:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Vali Vesa scrie:
inlocuieste cu AGVPS!
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie:
Vali Vesa scrie:
inlocuieste cu AGVPS!
Ironie ieftina... :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Vali Vesa scrie: Ironie ieftina... :wink:
dar faptul ca ne anunti ce ti-a disparut de la semnatura ce e?

probabil ar fi trebuit sa ma mai judec vreo 5 ani cu popescu si sa-l tin blocat cu fantoma apcr-ului in procese, iar voi sa participati din partea ligii la campionate si sa plimbati oficialii agvps (marii profitori ai acestor procese) pe la mondiale.

nu, domnule Vesa, nu am de ce sa mai fac asta!
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”