Moderator: gor965
Cu ceva timp in urma oficialii de la AGVPS erau prietenii tai .andrei vladeanu scrie:dar faptul ca ne anunti ce ti-a disparut de la semnatura ce e?Vali Vesa scrie: Ironie ieftina...
probabil ar fi trebuit sa ma mai judec vreo 5 ani cu popescu si sa-l tin blocat cu fantoma apcr-ului in procese, iar voi sa participati din partea ligii la campionate si sa plimbati oficialii agvps (marii profitori ai acestor procese) pe la mondiale.
nu, domnule Vesa, nu am de ce sa mai fac asta!
andrei vladeanu scrie:In urma cu 2-3 saptamani am primit draftul de contract de munca de la Federatia Romana de Pescuit, prin care voi fi ANGAJAT in functia de antrenor federal. In august voi incepe si cursurile pentru obtinerea carnetului de antrenor.
Stefan Popescu mi-a tot cerut lotul nominal, pentru a-l depune la MTS in vederea deplasarii la CM Portugalia. Am zis ca este corect sa astept finalul concursului de la Corbu.
Joi 27 iunie Popescu vine la minister sa depuna hartiile sportivilor din lot, care vor fi acreditati sa reprezinte Romania.
Cheltuielile ocazionate de deplasare si antrenament vor fi suportate – potrivit legii – de Federatie.
Am vorbit deja cu Vali Vesa si i-am expus problema. Sportivii din lotul national trebuie sa fie legitimati la un club al Federatiei. Aceste legitimari se pot face rapid si pe durata scurta.
Daca Vali Vesa si pescarii de la Ovidius refuza legitimarea si trecerea pe documentele oficiale ale ministerului in vederea participarii la CM ii voi invita pe cei de la Piatra Neamt sa o faca.
Apoi pe cei de la Carp United.
Daca niciunul din aceste loturi nu vor sa faca pasii de mai sus voi face un lot de 8 pescari care vor accepta conditiile legale.
A sosit vremea sa alegeti. La CM pe lista AGVPS sau pe lista MTS. Bentu sau Popescu.
Nimeni nu stie ce va fi si cine va avea castig de cauza. Pe cine va baga CIPS-ul in concurs.
Din punctual meu de vedere, cel mai bine ste sa mearga pescarii de la Ovidius (care s-au calificat) pe filiera MTS – Federatie. Costurile sunt suportate, iar demersul este legal.
Fiecare face ce doreste.
De la Pitești e mai puțin cu o orabarbumarius scrie:AMR -3 luni- MONTARGIL 26-29 septembrie.![]()
e mai mult nea Victore ca avionul se ia din Bucuresti.oanavictor scrie:De la Pitești e mai puțin cu o orabarbumarius scrie:AMR -3 luni- MONTARGIL 26-29 septembrie.![]()