Antrenor trebuie numit un pescar din popor fara influente sau chestii de genul asta , cred ca eu sunt cel mai potrivit pentru postul asta , nu ar avea nimeni ce sa imi reproseze , si eu as veni si cu bani de acasa nici salariu nu as cere
popescu59 scrie:Antrenor trebuie numit un pescar din popor fara influente sau chestii de genul asta , cred ca eu sunt cel mai potrivit pentru postul asta , nu ar avea nimeni ce sa imi reproseze , si eu as veni si cu bani de acasa nici salariu nu as cere
Nu esti bun de antrenor, 2 de Popescu la Federatie ar face lumea confuzie cand va injura si va umple frigiderele de carne
Orice ati face trebuie sa speram ca CIPS o sa fie corect anul acesta cu AGVPS si corect anul viitor cu Federatia daca ea are chiar forta sa se afilieze cu Vladeanu si Popescu la manete.
Orice ati face trebuie sa speram ca CIPS o sa fie corect anul acesta cu AGVPS si corect anul viitor cu Federatia daca ea are chiar forta sa se afilieze cu Vladeanu si Popescu la manete.
Radu Badica
destul de corectă observaţia. oriunde, chiar şi după o revoluţie urmează o perioadă de tranziţie când se păstrează anumite cutume până la intrarea în vigoare a noilor reguli!
ps. din ce cauză FRPS nu a organizat sau organizează un CN?
Daca la interventia mea anterioara nu a sarit nimeni sa-mi raspunda in ce calitate a fost delegat Andrei Vladeanu sa intocmeasca lista care sa fie inaintata la MTS, mai incerc citeva precizari, zic eu, logice:
- pina la protocoale ulterioare cu alte organisme nationale, ar fi normal ca FIPS/CIPS sa respecte protocolul aflat in vigoare, cel cu AGVPS, oricit de iubit sau nu ar fi acest organism
- in virtutea aceluiasi rationament, la CM trebuie sa mearga, ca si pina acum, echipa care a cistigat CN, nu vreo alta selectionata, indiferent de imbirligaturile care se incearca. Cum sa trimiti la CM un lot "facut" de cineva, oricine ar fi acela, dupa cine stie ce criterii?
- nu se poate "numi" un selectioner (antrenor federal, a carui principala indeletnicire ar fi aceea de a alege si antrena o echipa nationala) atita vreme cit echipa care merge la CM nu este "selectionata" dintr-o masa de pescari de competitie, ci este data, conform regulamentului actual, de lotul campion national. Cred ca e de bun simt ca lotul campion, care are deja manager, consultanti etc, sa decida singur daca are nevoie sau nu de antrenor. Asa cum s-au descurcat sa cistige un CN foarte greu, cu atitea nume importante si rodate printre ciortanii de pe Corbu, se vor descurca, probabil,si la Mondiale.
- admirabila atitudinea celor doua cluburi care au anuntat pina acum ca vor declina invitatia MTS si a Federatiei de a participa la CM si ca vor merge in Portugalia doar pe traseul stiut inainte de CN, sau nu vor merge. Respecte maxime si tot sprijinul meu in tot ce faceti de acum inainte.
al crapone scrie: Cred ca e de bun simt ca lotul campion, care are deja manager, consultanti etc, sa decida singur daca are nevoie sau nu de antrenor. Asa cum s-au descurcat sa cistige un CN foarte greu, cu atitea nume importante si rodate printre ciortanii de pe Corbu, se vor descurca, probabil,si la Mondiale.
asa e este. nu mi-am dorit sa antrenez lotul Ovidius ci doar sa-l indrum catre MTS.
desi Vali Vesa mi-a marturisit ca se gandea la mine si Costel Stanila ca manageri la CM nu este vorba de asta.
Iar daca ar fi acceptat sa plece trimisi de federatie as fi stat la cativa kilometri de ei, nici vorba de antrenorat sau alte suferinte care se incearca a mi se pune in carca.
PROBLEMA ESTE CINE II TRIMITE LA MONDIALE.
e chiar atat de greu de inteles?
al crapone scrie: Cred ca e de bun simt ca lotul campion, care are deja manager, consultanti etc, sa decida singur daca are nevoie sau nu de antrenor. Asa cum s-au descurcat sa cistige un CN foarte greu, cu atitea nume importante si rodate printre ciortanii de pe Corbu, se vor descurca, probabil,si la Mondiale.
asa e este. nu mi-am dorit sa antrenez lotul Ovidius ci doar sa-l indrum catre MTS.
desi Vali Vesa mi-a marturisit ca se gandea la mine si Costel Stanila ca manageri la CM nu este vorba de asta.
Iar daca ar fi acceptat sa plece trimisi de federatie as fi stat la cativa kilometri de ei, nici vorba de antrenorat sau alte suferinte care se incearca a mi se pune in carca.
PROBLEMA ESTE CINE II TRIMITE LA MONDIALE.
e chiar atat de greu de inteles?
Clarificare asupra dreptului de participare a echipelor AGVPS din România la campionatele mondiale oficiale organizate de CIPS.
În anul 2013, AGVPS din România, din poziţia de membru al CIPS, a acreditat echipe reprezentative la următoarele campionate:
- Campionatul Mondial de Pescuit cu Momeli Artificiale – SPINNING – de pe mal – IVANCICE – CEHIA – 16-19 mai;
- Campionatul Mondial de Pescuit Staţionar – CLUBURI – VENEŢIA – ITALIA – 8-9 iunie;
- Campionatul European de Pescuit Staţionar – NOVISAD – SERBIA – 29-30 iunie.
Altcineva din România nu o putea face şi nu o poate face atâta timp cât nu este membru CIPS. Cine are îndoieli asupra recunoaşterii AGVPS în cadrul CIPS, să studieze Statutul acestei organizaţii, în special art. 4 alin. 4, art. 6 alin. 1 şi art. 17 alin. 1, alin. 6 şi alin. 7. Din aceasta rezultă că AGVPS din România rămâne categoric membru al CIPS, iar FRPS nu poate fi luată în considerare, atâta timp cât locul în acest organism (CIPS) este ocupat.
Anul competiţional internaţional, aflat în plină desfăşurare, nu trebuie şi nu poate fi, în nici un caz, perturbat de organizatori. Este regretabil că preşedintele FRPS şi acoliţii acestuia, continuă să acţioneze distructiv, din interese oculte, încercând să blocheze participarea echipelor reprezentative de pescuit competiţional la campionatele mondiale CIPS-FIPS.
Presedintele Subcomisiei de Pescuit Sportiv la Crap
Oliviu Orhei