CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de Vali Vesa »

Oliviu,

MULTUMESC !!!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cip's turn

Mesaj de cip's turn »

PROBLEMA ESTE CINE II TRIMITE LA MONDIALE.
e chiar atat de greu de inteles?[/quote]
Eu nu inteleg ceva ..... C.M. cu momeli artificiale , C.M. stationar , European .... dar cel de crap ? Sau se subantelege ?

Clarificare asupra dreptului de participare a echipelor AGVPS din România la campionatele mondiale oficiale organizate de CIPS.
În anul 2013, AGVPS din România, din poziţia de membru al CIPS, a acreditat echipe reprezentative la următoarele campionate:
- Campionatul Mondial de Pescuit cu Momeli Artificiale – SPINNING – de pe mal – IVANCICE – CEHIA – 16-19 mai;
- Campionatul Mondial de Pescuit Staţionar – CLUBURI – VENEŢIA – ITALIA – 8-9 iunie;
- Campionatul European de Pescuit Staţionar – NOVISAD – SERBIA – 29-30 iunie.

Altcineva din România nu o putea face şi nu o poate face atâta timp cât nu este membru CIPS.
Cine are îndoieli asupra recunoaşterii AGVPS în cadrul CIPS, să studieze Statutul acestei organizaţii, în special art. 4 alin. 4, art. 6 alin. 1 şi art. 17 alin. 1, alin. 6 şi alin. 7. Din aceasta rezultă că AGVPS din România rămâne categoric membru al CIPS, iar FRPS nu poate fi luată în considerare, atâta timp cât locul în acest organism (CIPS) este ocupat.
Anul competiţional internaţional, aflat în plină desfăşurare, nu trebuie şi nu poate fi, în nici un caz, perturbat de organizatori.
Este regretabil că preşedintele FRPS şi acoliţii acestuia, continuă să acţioneze distructiv, din interese oculte, încercând să blocheze participarea echipelor reprezentative de pescuit competiţional la campionatele mondiale CIPS-FIPS.

Presedintele Subcomisiei de Pescuit Sportiv la Crap
Oliviu Orhei[/quote]
it's in your blood
C.S. CARP CLUJ SOCIETY

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

oliviu orhei scrie:........Clarificare asupra dreptului de participare a echipelor AGVPS din România la campionatele mondiale oficiale organizate de CIPS.
În anul 2013, AGVPS din România, din poziţia de membru al CIPS, a acreditat echipe reprezentative la următoarele campionate:
- Campionatul Mondial de Pescuit cu Momeli Artificiale – SPINNING – de pe mal – IVANCICE – CEHIA – 16-19 mai;
- Campionatul Mondial de Pescuit Staţionar – CLUBURI – VENEŢIA – ITALIA – 8-9 iunie;
...........................................................................................................................................................
...de ce in calendarul oficial AGVPS pe anul 2013 nu este trecut si Campionatul Mondial de pescuit la Crap-Portugalia...pe NOI acest CM ne intereseaza...sau acesta este numai programul competitional pe primul semestru :roll: ...

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

cip's turn scrie:PROBLEMA ESTE CINE II TRIMITE LA MONDIALE.
e chiar atat de greu de inteles?
Eu nu inteleg ceva ..... C.M. cu momeli artificiale , C.M. stationar , European .... dar cel de crap ? Sau se subantelege ?

Clarificare asupra dreptului de participare a echipelor AGVPS din România la campionatele mondiale oficiale organizate de CIPS.

Altcineva din România nu o putea face şi nu o poate face atâta timp cât nu este membru CIPS.
Cine are îndoieli asupra recunoaşterii AGVPS în cadrul CIPS, să studieze Statutul acestei organizaţii, în special art. 4 alin. 4, art. 6 alin. 1 şi art. 17 alin. 1, alin. 6 şi alin. 7. Din aceasta rezultă că AGVPS din România rămâne categoric membru al CIPS, iar FRPS nu poate fi luată în considerare, atâta timp cât locul în acest organism (CIPS) este ocupat.
Anul competiţional internaţional, aflat în plină desfăşurare, nu trebuie şi nu poate fi, în nici un caz, perturbat de organizatori.
Este regretabil că preşedintele FRPS şi acoliţii acestuia, continuă să acţioneze distructiv, din interese oculte, încercând să blocheze participarea echipelor reprezentative de pescuit competiţional la campionatele mondiale CIPS-FIPS.

Presedintele Subcomisiei de Pescuit Sportiv la Crap
Oliviu Orhei[/quote][/quote]

Domnule Orhei Ovidiu,
Eu am inteles Popescu si acolitii e rai,achitioneaza distructiv si din interese oculte,blocheaza participarea echipelor reprezentative de pescuit la campionatele mondiale,etc .Acest "discurs" seamna al naibi de bine cu cele de pe vremuri (stiti dvs,cum era odata :lol: :lol: ) si erau folosite numai de catre cei care lucrau in institutii cu regim special..... sau politic ( politehnica sau stefan gheorghiu) :lol: vreau sa cred ca acele vremuri au apus :wink: sau nu..... :roll: :roll:
Neasamparatul din avatar are o melodie care ii place foarte mult,mai ales seara si se numeste : Nu m-e fica,nu mi-e frica de bau-bau :lol: :lol:
Ce nu inteleg eu :
1.Cum poate Popescu (considerat un neica nimeni) cu o Federatie fantoma sa impiedice AGVPS-ul in tot si toate ?? Ce face? va rupe biletele de avion ?,va taie cauciucurile la microbuz in drum spre aeroport ?,va ocupa abuziv cazarea ?, va falsifica fisele medicale ?, va sustrage pasta de dinti si periuta ?,etc :lol: :lol: zau asa e jenat credeti-ma :oops: :oops:
2.Daca AGVPS este Dumnezeu in toate si fara el suntem pierduti/rataciti cum se face ca in acest an 2013 castigatorii au fost lipsiti de bucuria de a tine in maini si la gat cupele/diplomele/madaliile pe care le-au castigat prin multa,multa munca si pe care trebuiau inscriptionate cateva cuvinte : Campion National 2013 Romania sau Romania Campionatul National de Pescuit la Crap Locul I,etc.Sunt sigur ca lipsa acestor cateva cuvinte simple dealtfel dar foarte importante a lasat un gust amar si un gol in suflet castigatorilor.
3.Cum ati justificat participantilor si castigatorilor lipsa acestor inscrisuri :roll: :roll: sa nu imi spune-ti ca Popescu,FRPS si acolitii e vinovati :lol: :lol: :lol: ca o sa credem altceva :wink:
Stima.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

dragos_iasi

Mesaj de dragos_iasi »

Digital scrie:
cip's turn scrie:2.Daca AGVPS este Dumnezeu in toate si fara el suntem pierduti/rataciti cum se face ca in acest an 2013 castigatorii au fost lipsiti de bucuria de a tine in maini si la gat cupele/diplomele/madaliile pe care le-au castigat prin multa,multa munca si pe care trebuiau inscriptionate cateva cuvinte : Campion National 2013 Romania sau Romania Campionatul National de Pescuit la Crap Locul I,etc.Sunt sigur ca lipsa acestor cateva cuvinte simple dealtfel dar foarte importante a lasat un gust amar si un gol in suflet castigatorilor.
3.Cum ati justificat participantilor si castigatorilor lipsa acestor inscrisuri :roll: :roll: sa nu imi spune-ti ca Popescu,FRPS si acolitii e vinovati :lol: :lol: :lol: ca o sa credem altceva :wink:
Stima.
Big like, chiar si asa tot prost au fost inscriptionate, avem 10 castigatori al acestui campionat la individual :))))))

dragos_iasi

Mesaj de dragos_iasi »

Ma scuzati, braila :)
Ultima oară modificat Joi Iun 27, 2013 19:45 de către dragos_iasi, modificat de 2 ori în total.

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

viorel dulamita scrie:
oliviu orhei scrie:........Clarificare asupra dreptului de participare a echipelor AGVPS din România la campionatele mondiale oficiale organizate de CIPS.
- Campionatul National de Pescuit la Crap - CORBU - ROMANIA -20 - 23 iunie 2013
...........................................................................................................................................................
...de ce in calendarul oficial AGVPS pe anul 2013 nu este trecut si Campionatul Mondial de pescuit la Crap-Portugalia...pe NOI acest CM ne intereseaza...sau acesta este numai programul competitional pe primul semestru :roll: ...
E bine asa nene Viorel ? :lol: :lol:
Stima.
Victor Conta
ROMANIA

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@digital

textul nu cred ca-i scris de cel care semneaza. e prea corect gramatical.
cred ca-i trimis de bentu pe mail.

probabil ca unul dintre "acolitii cu interese oculte" sunt eu.
cred ca interesul mi l-am spus pe fata, nu mai poate fi vorba de ocultism.
The One Team

Digital
Pescar de competitie

Mesaj de Digital »

dragos_iasi scrie:
Digital scrie:
cip's turn scrie:2.Daca AGVPS este Dumnezeu in toate si fara el suntem pierduti/rataciti cum se face ca in acest an 2013 castigatorii au fost lipsiti de bucuria de a tine in maini si la gat cupele/diplomele/madaliile pe care le-au castigat prin multa,multa munca si pe care trebuiau inscriptionate cateva cuvinte : Campion National 2013 Romania sau Romania Campionatul National de Pescuit la Crap Locul I,etc.Sunt sigur ca lipsa acestor cateva cuvinte simple dealtfel dar foarte importante a lasat un gust amar si un gol in suflet castigatorilor.
Stima.
Big like, chiar si asa tot prost au fost inscriptionate, avem 10 castigatori al acestui campionat la individual :))))))
Popescu si acolitii e vinovati,au sustrat gravorului uneletele dedicate - a facut si el ce a putut,cu ce a avut :lol: :lol:
Stima.
Victor Conta
ROMANIA

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Chiar e asa greu de inteles si fara 16 pagini de Forum ? Exista o problema acum - o problema care vine manusa intereselor pescarilro de crap din Romania si nu numai .
Unul e cu legislatia si cu procesele la zi , se pare ca are ceva succes pentru ca vorba cuiva de mai sus ... nu le rupe biletele de avion nimanui ... altul e cu traditia si cu acreditarea de moment , contestata , dar inca valabila . Sau posibil valabila multa vreme .
Este de la sine inteles ca acum cuvintul pescarilor CONTEAZA . In loc de nu stiu cite pagini de Forum , haideti sa va coagulati si sa va cereri interesele , atit la una cat si la cealalta organizatie . Unde va este mai bine , sustineti , dar cereri garantii ferme .

Incheiati un protocol sunati si pe cei de la spinning , stationar , etc - se leaga un protocol comun al pescarilor sportivi si se merge cu el la negociere - si cu Federatia si cu AGVPS . Adica pe scurt , noi facem circul , noi ne rupem pe garla si ne fierbem creierii , va sustinem la FIPS / CIPS , dar dorim sa semnati acest protocol in care ne lasati dragilor in pace , pentru ca este evident ca nu va pricepeti nici unii si nici ceilalti .

Ce este de pierdut ? Avem numai de castigat . Iar in Congresul FIPS , o astfel de sustinere conteaza enorm , pentru ca cei de afara au inteles ca fara pescari nu fac NIMIC ! Iar Romania are pescari si nu numai de crap ... exista multe rezultate exceptionale si la spinning si la stationar . Uniti razbatem si mocirla asta .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”