Cristi Y scrie: am avut zeci de discutii cu Andrei in diverse ocazii , inclusiv la radio la Tibi si era cel care incrimina cel mai vehement pe popescu cu talciocul lui cu tot si acum incearca sa convinga ca ceea ce face popescu este bine , cu atat mai mult acum cand loveste si in campionatul si echipa campioana
lucrul asta i-l face strict pentru a se razbuna pe proiectul Corbu si pe cel care l-au sustinut , proiect care de anul trecut i-a fost adversar de opinie
asa este.
lucrurile au evoluat insa de atunci.
am recunoscut si o fac inca o data, nu credeam ca "talciocul" va avea recunoasterea ministerului. ei bine, mai nou, o are.
nu incerc sa conving pe nimeni ca ce face popescu e bine, ci doar ca daca a reusit sa infiinteze legal o federatie de pescuit, asta e situatia. institutia va ramane.
am preferat sa nu raman incremenit in proiect, nu e vorba de nicio razbunare. pentru ca atat razbunarea cat si consecventa sunt apanajul prostilor.
am fost adeversarul lui popescu pe vremea in care apcr se ocupa de cn si echipa nationala.
am ramas adversarul lui popescu si dupa ce am pierdut organizarea. pentru ca am crezut in momentul zero al lui tibi manascu, care urma sa duca la infiintarea federatiei de pescuit la crap. am participat chiar la o intalnire a cluburilor in care s-au delegat 3 domni se se ocupe de proiect.
am ramas adversarul lui popescu si mai apoi, cand d-nul carstocea ne-a adunat la constanta sa infiintam o uniune si sa recastigam independeta fata de agvps.
de toate proiectele de mai sus s-a ales praful. nu s-au realizat. si nu din cauza mea.
am ajuns in situatia in care am realizat ca nu exista practic decat 2 variante. agvps si federatia.
in anul 2000 o tara intreaga a fost pusa in situatia de a alege la presedintie intre iliescu si vadim.
de ce nu ar putea sa aleaga si competitia din pescuit intre bentu si popescu?