Moderator: gor965
asa este.Cristi Y scrie: am avut zeci de discutii cu Andrei in diverse ocazii , inclusiv la radio la Tibi si era cel care incrimina cel mai vehement pe popescu cu talciocul lui cu tot si acum incearca sa convinga ca ceea ce face popescu este bine , cu atat mai mult acum cand loveste si in campionatul si echipa campioana
lucrul asta i-l face strict pentru a se razbuna pe proiectul Corbu si pe cel care l-au sustinut , proiect care de anul trecut i-a fost adversar de opinie
andrei, i-a in calcul si varianta a 3-a , si anume o noua asociatie de cluburi(probabil cea care se va creea in jurul lui florin carstocea) si care va primi de la agvps dreptul de a organiza selectiile ptr CM ).andrei vladeanu scrie: de ce nu ar putea sa aleaga si competitia din pescuit intre bentu si popescu?
Vladut Mateianu scrie:andrei, i-a in calcul si varianta a 3-a , si anume o noua asociatie de cluburi(probabil cea care se va creea in jurul lui florin carstocea) si care va primi de la agvps dreptul de a organiza selectiile ptr CM ).andrei vladeanu scrie: de ce nu ar putea sa aleaga si competitia din pescuit intre bentu si popescu?
si atunci de ce sa nu fim multumiti ? progresul se obtine prin vot democratic si cu vorba buna, nu cu forta cum doreste piguliciul de alba !
...eh, lasa...ca si tu ai avut acordul si suportul pescarilor de a face o federatie dar ai stat ani de zile cu dosarul in sertar si federatia tot n-ai facut-o. In schimb, piguliciul a reusit, in timp ce tu, Gropare , te ocupai de panglici si tarushi..adica de "chiupa-chiups" si de "hai sa-i f_tem legal" pe fraierii cotizanti...si acum te miri de ce ai ramas pe dinafara...andrei vladeanu scrie:
pai ce sa mai iau in calcul, varule, daca din iarna tot trimite d-na daniela mailuri pentru constituire si nu s-a intamplat nimic???
iar intre timp "piguliciul" a avansat si si-a luat actele de la minsiter?!?!?
pt. vot democratic si vorba buna (sau rea) e nevoie de un cadru.
Vladut Mateianu scrie:andrei, i-a in calcul si varianta a 3-a , si anume o noua asociatie de cluburi(probabil cea care se va creea in jurul lui florin carstocea) si care va primi de la agvps dreptul de a organiza selectiile ptr CM ).andrei vladeanu scrie: de ce nu ar putea sa aleaga si competitia din pescuit intre bentu si popescu?
si atunci de ce sa nu fim multumiti ? progresul se obtine prin vot democratic si cu vorba buna, nu cu forta cum doreste piguliciul de alba !
nu stiu daca e singurul.Cristi Y scrie: Florin Carstocea este singurul care a facut ceva concret pentru carpfishing in ultimii ani , A TACUT SI A FACUT !!!
si in opinia mea la fel.Cristi Y scrie: in opinia mea si cred ca nu numai a mea este cel mai merituos om in a conduce destinele pescuitului de competitie , a aratat ca are potential si atractie pentru asta si ca stie ce are de facut
o conditie a "uniunii" a fost cotizarea cu 1000 euro .... din pacate dupa cum s-a spus suntem prea saraci .....andrei vladeanu scrie: si in opinia mea la fel.
de altfel, i-am spus personal treaba asta si m-am deplasat la C-ta in acest scop, la intalnirea din iarna. pentru a-l sustine si a sustine infiintarea unei uniuni de cluburi.
care, din f multa "seriozitate", nu s-a mai facut.
ce sa conduca d-nul carstocea in cazul asta?
din pacate, d-nul Carstocea s-a convins intre timp ca nu are cu cine sa organizeze pescuitul competitional la crap. cine nu ma crede sa-l contacteze.
eu il vad in fruntea sectiunii CRAP a federatiei.
Stii cumva cine a condus acest "fenomen" in ultimii 10 ani?andrei vladeanu scrie:
carpfishingul romanesc e praf. dezorganizat si sarac.