CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de gabi1 »

doipac, nu te supara, nu te pricepi deloc la regii si oricum discuti despre un roman care se intinde pe ani buni, cu destule volume si unde ai " citit" putin din epilog sau repeti dupa dictare. :idea: .
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si totusi! Ce legaturi, parti pris-uri, pixuri si alte combinatii au astea cu cine merge in Portugalia la CN?
Asa va mai place unoraaaa!.... . Cu de toate :oops: .
Daca va zice omul ceva pe subiect sariti din logici sau din taste. Tara arde si babele se piaptana.
E clar frate cine merge acum in Portugalia. Important e sa si ajunga si daca va arde atata puneti si voi osul. Va ascundeti atata dupa vesnicele discutii sterile. Eu m-am lasat de balti si m-am reintors la natural. Mai am cate ceva la vanzare si scap de tot echipamentul. Pentru praful pe care l-am facut si eu pe aici in ultimii ani inteleg sa donez ceva si Lotului National. Am deschis pe bazar un topic dedicat numit "Consignatie". Daca va doare atata de cine merge si cum va astept sa donati si voi cateceva spre vanzare.
Urban culture.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Stefan Popescu scrie:barbumarius,
dacă știi ce scrie sub postările tale sigur ai înțeles ce am vrut să-ți spun. Dar poate nu știi. Scrie (citeț :D ) CS Ovidius - Campion Național. Nu faci parte din echipă? Tocmai ți-am demonstrat impostura, dar, ca și Vale Vesa, te faci că nu pricepi.
Ah, ce chestie. Mi-a scăpat. Acum am văzut că ți-ai șters titlul. Probabil că ți-a fost rușine de ce ai scris! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Sper să ai decența să recunoști că ai făcut corectura respectivă! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu am avut niciodata semnatura sub postari, nici acum si nici in 2009 cand am mai castigat o data campionatul "de turca".
Sper si eu ca decenta de care amintesti mai sus sa iti dea taria sa iti ceri scuze.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

barbumarius scrie:
Stefan Popescu scrie:barbumarius,
dacă știi ce scrie sub postările tale sigur ai înțeles ce am vrut să-ți spun. Dar poate nu știi. Scrie (citeț :D ) CS Ovidius - Campion Național. Nu faci parte din echipă? Tocmai ți-am demonstrat impostura, dar, ca și Vale Vesa, te faci că nu pricepi.
Ah, ce chestie. Mi-a scăpat. Acum am văzut că ți-ai șters titlul. Probabil că ți-a fost rușine de ce ai scris! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Sper să ai decența să recunoști că ai făcut corectura respectivă! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu am avut niciodata semnatura sub postari, nici acum si nici in 2009 cand am mai castigat o data campionatul "de turca".
Sper si eu ca decenta de care amintesti mai sus sa iti dea taria sa iti ceri scuze.
Mă rog, nu fac poliția internetului. Sub postările tale apărea„CS Ovidius Campion Național.
Dar apropo de ultimele afirmații cum că în 2009 ați câștigat campionatul de „țurcă”.
Conform datelor de evidență, CS Ovidius este club sportiv. La asemenea performanțe ar trebui să aveți Categoria I de clasificare sportivă. Știți ce este aia și ce avantaje v-ar putea conferi?

PS Când am spus că toate cluburile sportive de pescuit sunt asocieri de prieteni, mulți mi-au sărit în cap că am ceva cu ei. Poate într-un final se va înțelege că un club de pescuit nu se face pentru că dă bine, ci pentru a face performanță sportivă. Cine nu înțelege nici acum acest lucru, poate să meargă să se culce. Performanța nu se face când îți aduci aminte, ci înseamnă muncă, pasiune și responsabilitate. Cred că încet, încet începe să se înțeleagă acest lucru.

PPS. Poate mă lămurește și pe mine cineva. În Portugalia se ține Campionatul Mondial pe națiuni sau Cupa campionilor Europeni? Sau poate am pierdut eu sensul noțiunii de echipă națională. :D

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Balanel, nu mai umbla bezmetic carand apa cu ciurul, pana nu te accepta cine trebuie ia-ti jucariile si LASA-NEEEEEE !!!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Ai de plm inca-l mai bagati in seama pe cacaracter?!?! Ignorati-l, injurati-l da' nu-i mai dati apa la moara.
Asteptati sa vina iarna, atunci sa vezi iar legi, amenintari, intoxicari...toate-n stilul agramatului si acolitilor care vor aparea p-aci cu contracte de munca, legitimatii facute-n wordpad si textpad.

Tot ce mai trebuie scris aici e : FIR INTINS OVIDIUS, Campionii Nationali ai Romaniei 2013, LA CM !!!!

...sa moara de ciuda cacaracteru cu toate legile si m***le pe care si le ia.

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

hocus-pocus,acum sunt ai Romaniei pana acum ceva timp erau ai agvps ,miraculoasa transformare .Au fost buni,felicitari pt munca depusa,pt sacrificiille facute(timp-bani ,etc).Pacat,echipa merita altceva.Nimeni sau poate cativa recunosc ca Popescu a reusit sa faca ceva pt.pescuitul din Romania,restul sau pierdut in discutii .Felicitari Popescu ,ii intorci pe contrasi cu un pic de bolta(ei au spus-o).Esti sustinut de multi,nu mai conteaza cum cred alti ca sunt.Succes in tot ce faci !

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

CimpoeruM scrie:hocus-pocus,acum sunt ai Romaniei pana acum ceva timp erau ai agvps ,miraculoasa transformare .Au fost buni,felicitari pt munca depusa,pt sacrificiille facute(timp-bani ,etc).Pacat,echipa merita altceva.Nimeni sau poate cativa recunosc ca Popescu a reusit sa faca ceva pt.pescuitul din Romania,restul sau pierdut in discutii .Felicitari Popescu ,ii intorci pe contrasi cu un pic de bolta(ei au spus-o).Esti sustinut de multi,nu mai conteaza cum cred alti ca sunt.Succes in tot ce faci !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vezi ca o sa faca un pic de bolta si pe tine,el face pe toti pescarii.Daca nu te deranjeaza(se vede treaba ca nu ),pregateste-te sa te uzi.Sa-i urezi atunci succes.

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Dl Lazarini pe Rapitori
Scrie, pentru ca intr-o astfel de tara traim.
E cat se poate de simplu: un angajat .... (refuz sa-l calific) al ANTS a eliberat acel stupid de aviz. De ce a facut asta? Numai respectivul si apsalba stie. Pentru ca in mod normal un astfel de aviz nu ar fi putut exista, nefiind indeplinite conditiile necesare recunoasterii pescuitului sportiv ca ramura sportiva in intelesul legii (argumentele apsalba raman simple abureli). Dovada sta si faptul ca insasi ANTS a procedat ulterior la revocarea avizului (o masura la fel de ilegala ca si cea a emiterii lui, pentru ca asta este nivelul administratiei in Ro). Cu acel aviz apsalba a asaltat instantele de judecata si pana la urma s-a gasit una (deloc intamplator chiar din Alba Iulia) care a luat de bun avizul de constituire si a dispus in consecinta obligarea ANTS-ului la inscrierea federatiei in Registrul sportiv si eliberarea CIS-ului (cu alte cuvinte o recunoastere legala a federatiei). Din acel moment toate autoritatile din Ro si instantele sesizate s-au pronuntat sau au dispus in sensul recunoasterii federatiei, prevalandu-se de hotararea pronuntata de instanta din Alba Iulia. Adica toti se cam spala pe maini si se ascund in spatele unei hotarari judecatoresti, varianta cea mai convenabila si lipsita de orice raspunderi ulterioare. Asta ca sa nu mai punem la socoteala recursul ANTS anulat ca netimbrat...
Asa ca sa nu ne miram daca vom mai avea parte de alte suprize tembele de genul celei de sus.
Pana la urma numai o instanta cu c....ie v-a putea pune punct acestei povesti, care tinde sa devina de un ridicol perfect. Pentru ca apsalba nu s-a batut ca chiorul pentru 100 RON taxa de participare la concursuri, pe el il f..te grija de permisele de pescuit si alte taxe ce s-a putea incasa pentru accesul la resursa piscicola din apele domeniului public. Si atunci se va calca pe bataturi cu ANPA. Pana acum se pare ca n-a deranjat pe nimeni importat, dovada modul miserupist in care s-a tratat problema de catre ANTS.

Cam asa s-a infiintat acesta adunatura de escroci

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Ce a uitat să spună lazarini este faptul că federația a trebuit să dea în judecată ANST pentru a o recunoaște. Și a câștigat, dovadă faptul că a fost recunoscută și autorizată să reprezinte România la CIPS!
CimpoeruM scrie:hocus-pocus,acum sunt ai Romaniei pana acum ceva timp erau ai agvps ,miraculoasa transformare .Au fost buni,felicitari pt munca depusa,pt sacrificiille facute(timp-bani ,etc).Pacat,echipa merita altceva.Nimeni sau poate cativa recunosc ca Popescu a reusit sa faca ceva pt.pescuitul din Romania,restul sau pierdut in discutii .Felicitari Popescu ,ii intorci pe contrasi cu un pic de bolta(ei au spus-o).Esti sustinut de multi,nu mai conteaza cum cred alti ca sunt.Succes in tot ce faci !
Impostura este uriașă și vizibilă pentru orice om normal. In ceea ce privește susținerea eram convins că aceasta va veni din partea pescarilor sportivi serioși și care pot evalua corect ce înseamnă înființarea federației. Ea este întărită de numărul mare de pescari sportiv care se legitimează zilnic la cluburile afiliate federației. Este drept că există și o minoritate care este contra, întrucât federația introduce reguli în pescuitul sportiv și ei nu se vor mai regăsi printre cei care vor un pescuit sportiv corect sau, mai rău, sunt niște nulități. Eu am un principiu; câinii latră, ursul trece. Altul, în locul meu, la câte măgării s-au spus despre mine și îi erau adresate, renunța de mult. Nu este cazul meu și voi termina ce am început. Pescuitul sportiv din România merită o federație serioasă și ea este deja o certitudine.
Mulțumesc pentru apreciere și urări!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”