Moderator: gor965
Nu am avut niciodata semnatura sub postari, nici acum si nici in 2009 cand am mai castigat o data campionatul "de turca".Stefan Popescu scrie:barbumarius,
dacă știi ce scrie sub postările tale sigur ai înțeles ce am vrut să-ți spun. Dar poate nu știi. Scrie (citeț) CS Ovidius - Campion Național. Nu faci parte din echipă? Tocmai ți-am demonstrat impostura, dar, ca și Vale Vesa, te faci că nu pricepi.
Ah, ce chestie. Mi-a scăpat. Acum am văzut că ți-ai șters titlul. Probabil că ți-a fost rușine de ce ai scris!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sper să ai decența să recunoști că ai făcut corectura respectivă!![]()
![]()
![]()
Mă rog, nu fac poliția internetului. Sub postările tale apărea„CS Ovidius Campion Național.barbumarius scrie:Nu am avut niciodata semnatura sub postari, nici acum si nici in 2009 cand am mai castigat o data campionatul "de turca".Stefan Popescu scrie:barbumarius,
dacă știi ce scrie sub postările tale sigur ai înțeles ce am vrut să-ți spun. Dar poate nu știi. Scrie (citeț) CS Ovidius - Campion Național. Nu faci parte din echipă? Tocmai ți-am demonstrat impostura, dar, ca și Vale Vesa, te faci că nu pricepi.
Ah, ce chestie. Mi-a scăpat. Acum am văzut că ți-ai șters titlul. Probabil că ți-a fost rușine de ce ai scris!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sper să ai decența să recunoști că ai făcut corectura respectivă!![]()
![]()
![]()
Sper si eu ca decenta de care amintesti mai sus sa iti dea taria sa iti ceri scuze.
CimpoeruM scrie:hocus-pocus,acum sunt ai Romaniei pana acum ceva timp erau ai agvps ,miraculoasa transformare .Au fost buni,felicitari pt munca depusa,pt sacrificiille facute(timp-bani ,etc).Pacat,echipa merita altceva.Nimeni sau poate cativa recunosc ca Popescu a reusit sa faca ceva pt.pescuitul din Romania,restul sau pierdut in discutii .Felicitari Popescu ,ii intorci pe contrasi cu un pic de bolta(ei au spus-o).Esti sustinut de multi,nu mai conteaza cum cred alti ca sunt.Succes in tot ce faci !
Scrie, pentru ca intr-o astfel de tara traim.
E cat se poate de simplu: un angajat .... (refuz sa-l calific) al ANTS a eliberat acel stupid de aviz. De ce a facut asta? Numai respectivul si apsalba stie. Pentru ca in mod normal un astfel de aviz nu ar fi putut exista, nefiind indeplinite conditiile necesare recunoasterii pescuitului sportiv ca ramura sportiva in intelesul legii (argumentele apsalba raman simple abureli). Dovada sta si faptul ca insasi ANTS a procedat ulterior la revocarea avizului (o masura la fel de ilegala ca si cea a emiterii lui, pentru ca asta este nivelul administratiei in Ro). Cu acel aviz apsalba a asaltat instantele de judecata si pana la urma s-a gasit una (deloc intamplator chiar din Alba Iulia) care a luat de bun avizul de constituire si a dispus in consecinta obligarea ANTS-ului la inscrierea federatiei in Registrul sportiv si eliberarea CIS-ului (cu alte cuvinte o recunoastere legala a federatiei). Din acel moment toate autoritatile din Ro si instantele sesizate s-au pronuntat sau au dispus in sensul recunoasterii federatiei, prevalandu-se de hotararea pronuntata de instanta din Alba Iulia. Adica toti se cam spala pe maini si se ascund in spatele unei hotarari judecatoresti, varianta cea mai convenabila si lipsita de orice raspunderi ulterioare. Asta ca sa nu mai punem la socoteala recursul ANTS anulat ca netimbrat...
Asa ca sa nu ne miram daca vom mai avea parte de alte suprize tembele de genul celei de sus.
Pana la urma numai o instanta cu c....ie v-a putea pune punct acestei povesti, care tinde sa devina de un ridicol perfect. Pentru ca apsalba nu s-a batut ca chiorul pentru 100 RON taxa de participare la concursuri, pe el il f..te grija de permisele de pescuit si alte taxe ce s-a putea incasa pentru accesul la resursa piscicola din apele domeniului public. Si atunci se va calca pe bataturi cu ANPA. Pana acum se pare ca n-a deranjat pe nimeni importat, dovada modul miserupist in care s-a tratat problema de catre ANTS.
Impostura este uriașă și vizibilă pentru orice om normal. In ceea ce privește susținerea eram convins că aceasta va veni din partea pescarilor sportivi serioși și care pot evalua corect ce înseamnă înființarea federației. Ea este întărită de numărul mare de pescari sportiv care se legitimează zilnic la cluburile afiliate federației. Este drept că există și o minoritate care este contra, întrucât federația introduce reguli în pescuitul sportiv și ei nu se vor mai regăsi printre cei care vor un pescuit sportiv corect sau, mai rău, sunt niște nulități. Eu am un principiu; câinii latră, ursul trece. Altul, în locul meu, la câte măgării s-au spus despre mine și îi erau adresate, renunța de mult. Nu este cazul meu și voi termina ce am început. Pescuitul sportiv din România merită o federație serioasă și ea este deja o certitudine.CimpoeruM scrie:hocus-pocus,acum sunt ai Romaniei pana acum ceva timp erau ai agvps ,miraculoasa transformare .Au fost buni,felicitari pt munca depusa,pt sacrificiille facute(timp-bani ,etc).Pacat,echipa merita altceva.Nimeni sau poate cativa recunosc ca Popescu a reusit sa faca ceva pt.pescuitul din Romania,restul sau pierdut in discutii .Felicitari Popescu ,ii intorci pe contrasi cu un pic de bolta(ei au spus-o).Esti sustinut de multi,nu mai conteaza cum cred alti ca sunt.Succes in tot ce faci !