CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de miyagi »

alintudose scrie:Buna tuturor,
Sunt nou aici , am treaba cu stationarul si sunt contra fariseismului si minciunii. :wink:
Felicitari CAMPIONILOR ROMANIEI si fire fluierande la CM.
Sa traiasca Alin! Mare boier. Hai ca ne adunam incet incet toti fanii lu` fane.
Urban culture.

alintudose

Mesaj de alintudose »

Stefan Popescu scrie:..... Altul, în locul meu, la câte măgării s-au spus despre mine și îi erau adresate, renunța de mult. Nu este cazul meu și voi termina ce am început. Pescuitul sportiv din România merită o federație serioasă și ea este deja o certitudine.
Mulțumesc pentru apreciere și urări!
Doamne , citesc si ma minunez. Adevarul este ca obrazul gros , cu taxe si cotizatii se tine.
Poate , chiar daca devine repetitiva chestia , ma luminezi si pe mine ce-i cu peticul asta de hartie ? Aici , nu la cotitura , unde ma astepti. Uff , nu mai pot dormi noaptea ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Banuiesc eu ca-ti oferi sustinerea pentru lotul de stationar care va face deplasarea in Polonia , nu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sa nu uit , in incheiere , nici un stationarist n-a primit vreun semn de plangere penala , este un nou fiiisss , ca de obicei?
Adio , sa ai parte de canicula , insolatii si tot ce mai poate deriva din asta. Si nu doar atat. :wink:
Presupun ca-mi vcei multumi pentru apreciere simurari si mie.
PS Ma pot inscrie la CN stationar organizat de tine , contra taxa? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ca iarna n-am prea multe de facut... :lol:
Fişiere ataşate
circulara%20raspuns%20afiliarea%20AGVPS%20la%20CIPS%20-%202.jpg
circulara%20raspuns%20afiliarea%20AGVPS%20la%20CIPS%20-%202.jpg (95.46 KiB) Vizualizat de 905 ori

Aschioape Florin

Mesaj de Aschioape Florin »

alintudose scrie:
Stefan Popescu scrie:..... Altul, în locul meu, la câte măgării s-au spus despre mine și îi erau adresate, renunța de mult. Nu este cazul meu și voi termina ce am început. Pescuitul sportiv din România merită o federație serioasă și ea este deja o certitudine.
Doamne , citesc si ma minunez. Adevarul este ca obrazul gros , cu taxe si cotizatii se tine.
Poate , chiar daca devine repetitiva chestia , ma luminezi si pe mine ce-i cu peticul asta de hartie ? Aici , nu la cotitura , unde ma astepti. Uff , nu mai pot dormi noaptea ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Banuiesc eu ca-ti oferi sustinerea pentru lotul de stationar care va face deplasarea in Polonia , nu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sa nu uit , in incheiere , nici un stationarist n-a primit vreun semn de plangere penala , este un nou fiiisss , ca de obicei?
Adio , sa ai parte de canicula , insolatii si tot ce mai poate deriva din asta. Si nu doar atat. :wink:
PS Ma pot inscrie la CN stationar organizat de tine , contra taxa? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ca iarna n-am prea multe de facut... :lol:

Salut domn menager , o sa indraznesc sa te intreb ...oare nu ar trebui sa prind lotul national indiferent de ,si unde si pentru cine concurez ? :lol: ....sau cine nu e cu noi e inpotriva noastra ? :oops: :oops: :oops: ....eu cred ca e schimbat doar menagerul ....naravul Ba ! :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Aschioape Florin scrie:
alintudose scrie:

Salut domn menager , o sa indraznesc sa te intreb ...oare nu ar trebui sa prind lotul national indiferent de ,si unde si pentru cine concurez ? :lol: ....sau cine nu e cu noi e inpotriva noastra ? :oops: :oops: :oops: ....eu cred ca e schimbat doar menagerul ....naravul Ba ! :lol: :lol: :lol:
Colegu` decat un podium noroit mai bine mai multe miute. Nu poti fi chiar atat de indiferent, ... de narav.
Urban culture.

alintudose

Mesaj de alintudose »

Aschioape Florin scrie:
alintudose scrie:

La felul mistocaresc in care intrebi , n-o sa obosesc sa detaliez prea mult. Consider ca nu , nu poti participa in lotul AGVPS. Ai fost de drept in acesta , insa cand i-ai intors spatele , ai distrus relatia cu ceilalti membrii si te-ai urcat in caruta federativa , ai ales. Pe romaneste , nu se poate sa fi cu curu-n doua luntrii . Nu mai vorbesc despre statutul AGVPS , care daca-l accepti e ok , dar daca nu nu poti fi membru. Tot chestia aia cu cu... Nu te inteleg , a fost optiunea ta , trambitata pe alte site-uri , toti agvps-istii sunt penibili , ridicoli , tu ti-ai gasit religia suprema...Le bagai carne-n frigider , etc. Acum , cand ai ramas pe dinafara cauti cenusa sa-ti dregi freza? Fiecare are momente in viata cand trebuie sa aleaga. Tu ai ales. Singur.
Asa ca...

alintudose

Mesaj de alintudose »

PS Probabil ca ai prins lotul. Cel al lui Popescu , din 2014 in colo. Sau poate nici ala , cine stie... :shock:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Iată în sfârșit că un AGVPS-ist vorbește de lotul AGVPSR, nu mai vorbește de lotul României. Acest ipochimen se vede că nici măcar nu știe statutul AGVPSR. AGVPSR nu are scris nicăieri în statut că reprezintă România la CIPS, așa că șmecherii care se declară Campioni Naționali, o să aibă ocazia să constate ce leapșă le-a dat AGVPSR în toți acesti ani. Cât despre scoaterea AGVPSR de la CIPS, este o chestiune de timp.
Florin Așchioapei și ca el alții, au înțeles în ce cocină s-au aflat și i-a lăsat pe alții să se bălăcărească în ea. Șmecherul ăsta care semnează Alin Tudose, cică este managerul lotului național de staționar! :lol: :lol: :lol: :lol:
Uite măi, vită ce este un manager sportiv:
COR 2013 - 333905 Manager sportiv
Te plătește Șelaru ca manager? Sau îți place să ai titluri? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aschioape Florin

Mesaj de Aschioape Florin »

Salut domn menager , o sa indraznesc sa te intreb ...oare nu ar trebui sa prind lotul national indiferent de ,si unde si pentru cine concurez ? :lol: ....sau cine nu e cu noi e inpotriva noastra ? :oops: :oops: :oops: ....eu cred ca e schimbat doar menagerul ....naravul Ba ! :lol: :lol: :lol:[/quote]
La felul mistocaresc in care intrebi , n-o sa obosesc sa detaliez prea mult. Consider ca nu , nu poti participa in lotul AGVPS. Ai fost de drept in acesta , insa cand i-ai intors spatele , ai distrus relatia cu ceilalti membrii si te-ai urcat in caruta federativa , ai ales. Pe romaneste , nu se poate sa fi cu curu-n doua luntrii . Nu mai vorbesc despre statutul AGVPS , care daca-l accepti e ok , dar daca nu nu poti fi membru. Tot chestia aia cu cu... Nu te inteleg , a fost optiunea ta , trambitata pe alte site-uri , toti agvps-istii sunt penibili , ridicoli , tu ti-ai gasit religia suprema...Le bagai carne-n frigider , etc. Acum , cand ai ramas pe dinafara cauti cenusa sa-ti dregi freza? Fiecare are momente in viata cand trebuie sa aleaga. Tu ai ales. Singur.
Asa ca...[/quote]

esti si mincinos si penibil ....Balacareala tine de tine si de altii ....la fel si cu carnea ...eu nu imi permit , sint bine crescut .....de altfel cred ca am rezultate cit tu nu ai visat niciodata ! Despre lot ce sa zic ....nu e prima data cind mere divizia C la mondiale .... Pentru cine nu stie lotul de stationar nu se face pe rezultate se face dupa ureche si interese !

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Statutul AGVPS

Art. 3.
A.G.V.P.S. este afiliată la Consiliul Internaţional al Vânătorii şi al Protecţiei Vânatului (CIC), la Confederaţia Internaţională de Pescuit Sportiv (CIPS) şi la Federaţia Asociaţiilor de Vânătoare şi Conservare a Faunei Sălbatice din Uniunea Europeană (FACE)

(1) A.G.V.P.S. are următoarele atribuţii:
a) susţine activităţile de conservare a biodiversităţii şi de protecţie a faunei de interes cinegetic şi piscicol, precum şi a mediilor naturale de dezvoltare a acesteia;
b) reprezintă şi apără interesele organizaţiilor afiliate, ale membrilor şi personalului angajat al acestora în faţa autorităţilor interne şi internaţionale;
c) aprobă afilierea sau, după caz, excluderea organizaţiilor de vânători şi/sau de pescari sportivi legal constituite, potrivit criteriilor cuprinse în prezentul statut; înregistrează şi ţine evidenţa acestor organizaţii şi a membrilor vânători ai acestora;
d) armonizează interesele organizaţiilor afiliate şi mediază neînţelegerile dintre acestea;
e) acordă sprijin şi asistenţă de specialitate;
f) organizează reuniuni, conferinţe, simpozioane, expoziţii, competiţii sportive în profil şi alte manifestări cinegetice şi de pescuit sportiv şi participă la astfel de manifestări în ţară şi în străinătate;

Ce spune mitomanul ca nu exista in statutul AGVPS ?

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Mitomane dovedit , incerca cu minciuni pe care sa le crezi tu primul si dupa aia incearca la altii , nu miza pe faptul ca un bolnav psihic ca tine poate manipula pe toata lumea

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”