CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
alintudose

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de alintudose »

Stefan Popescu scrie:Iată în sfârșit că un AGVPS-ist vorbește de lotul AGVPSR, nu mai vorbește de lotul României. Acest ipochimen se vede că nici măcar nu știe statutul AGVPSR. AGVPSR nu are scris nicăieri în statut că reprezintă România la CIPS, așa că șmecherii care se declară Campioni Naționali, o să aibă ocazia să constate ce leapșă le-a dat AGVPSR în toți acesti ani. Cât despre scoaterea AGVPSR de la CIPS, este o chestiune de timp.
Florin Așchioapei și ca el alții, au înțeles în ce cocină s-au aflat și i-a lăsat pe alții să se bălăcărească în ea. Șmecherul ăsta care semnează Alin Tudose, cică este managerul lotului național de staționar! :lol: :lol: :lol: :lol:
Uite măi, vită ce este un manager sportiv:
COR 2013 - 333905 Manager sportiv
Te plătește Șelaru ca manager? Sau îți place să ai titluri? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nici nu ma asteptam la un dialog elegant din partea ta , nu poti cere omului ce n-are. Nu ma plateste , ma ocup benevol. Pe tine te plateste cineva sa federalizezi , evident , ca doar nu vei trai din salariul sotiei. Viata lunga si fericita , asa cum ti-o doresc eu. :wink:
PS De ce crezi ca Aschioape vrea inapoi , l-ai intrebat? Ce doreste de la lotul AGVPS , deja te lasa? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PPS Dupa vita , d-le presedinte , trebuia o virgula. Poate ai nevoie de sfaturi cand faci cereri catre CIPS , FIPS , sau ti le corecteaza careva...Altfel ti se resping daca-s corecte dpdv gramatical. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alintudose

Mesaj de alintudose »

Aschioape Florin scrie:Salut domn menager , o sa indraznesc sa te intreb ...oare nu ar trebui sa prind lotul national indiferent de ,si unde si pentru cine concurez ? :lol: ....sau cine nu e cu noi e inpotriva noastra ? :oops: :oops: :oops: ....eu cred ca e schimbat doar menagerul ....naravul Ba ! :lol: :lol: :lol:
La felul mistocaresc in care intrebi , n-o sa obosesc sa detaliez prea mult. Consider ca nu , nu poti participa in lotul AGVPS. Ai fost de drept in acesta , insa cand i-ai intors spatele , ai distrus relatia cu ceilalti membrii si te-ai urcat in caruta federativa , ai ales. Pe romaneste , nu se poate sa fi cu curu-n doua luntrii . Nu mai vorbesc despre statutul AGVPS , care daca-l accepti e ok , dar daca nu nu poti fi membru. Tot chestia aia cu cu... Nu te inteleg , a fost optiunea ta , trambitata pe alte site-uri , toti agvps-istii sunt penibili , ridicoli , tu ti-ai gasit religia suprema...Le bagai carne-n frigider , etc. Acum , cand ai ramas pe dinafara cauti cenusa sa-ti dregi freza? Fiecare are momente in viata cand trebuie sa aleaga. Tu ai ales. Singur.
Asa ca...[/quote]

esti si mincinos si penibil ....Balacareala tine de tine si de altii ....la fel si cu carnea ...eu nu imi permit , sint bine crescut .....de altfel cred ca am rezultate cit tu nu ai visat niciodata ! Despre lot ce sa zic ....nu e prima data cind mere divizia C la mondiale .... Pentru cine nu stie lotul de stationar nu se face pe rezultate se face dupa ureche si interese ![/quote]
Nu vreau sa poluam aici , te invit sa discutam pe stationar. Despre lot , nu ai ce cauta acolo. Repet , comportamentul , atitudinea si actiunile tale au condus la asta. Binecrescut? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rezultate ? Ca Voltaj , mereu pe locul doi. Deaia ai ales federatia , poate ai sanse acolo. Coloana , caracter , tot ce vrei. De fapt , ce rezultate , la brailele agvps ? Hotaraste-te odata , sunt rezultate sau braile? Consulta-ti seful si apoi posteaza. Haidi pa. Faptul ca vechii prieteni ti-au intors spatele , ca dupa alegerea ta te-au marginalizat , te-au facut sa te simti exclus , nu este vina nimanui , doar a ta. Ai ales sa te alaturi celui care ti-a dat prietenii , cu care ai pescuit , mancat , dormit , baut si pescuit - pe mana procurorilor , nu ca ar ajunge la vreun rezultat. Deci , daca ai ales , nu inteleg ce mai vrei. N-auzi ca nu exista lot , nu exista AGVPS ? Ia autobuzul federatiei si duuuuu-teeeeee.
PS Sti ce-i un lacheu?
PPS Nu mi-ati raspuns nici tu , nici stapanul tau , ce-i cu adresa aia postata de mine? Revin cu rugamintea sa o desfiintati , infierati-i pe nemernicii aia care nu inteleg maretia demersului popescian...
Inca o data , daca vrei sa continuam , hai pe stationar , nu vreau sa poluam forumul oamenilor. Si inca ceva , cautati argumente si exprimari civilizate , dar in special argumente.
O zi buna tie si un salut foarte calduros lui fane. :mrgreen:

alintudose

Mesaj de alintudose »

Domnu' presedinte , mai am o intrebare , cand ai organizat ultimul concurs , in orice ramura de pescuit?
Care-i lista cu arbitrii , ca vreau sa angajez si eu vreo doi , cu atestate ?
Cu canicula aia de la Doripesco , ce se aude ? Sa o sun pe Ruxandra sa aflu punctul ei de vedere si sa-l postez ?
De fapt , CE ai facut pentru pescuitul sportiv , pe care te lauzi peste tot ca vrei sa-l ridici pe culmi nemaivazute? Sau altfel , ai facut vreodata CEVA ?
Cel mai greu imi este sa inteleg cum , o fiinta umana(presupun) , care este respinsa de toti , doreste cu indarjire sa fie acceptata si nu accepta ca este marginalizata si respinsa ,nu-si da seama ca este timpul de o introspectie , de o evaluare , de un bilant. Si poate, daca le-ar face, o sa-si dea seama ca are nevoie de ajutor. Specializat.Si te vor ajuta sa intelegi ca nu esti SUPERMAN , nici Razboinicu' Luminii , nici macar Batman...
Si acum astept sa-ti aud remarcile inteligente despre mama , despre mine , presarate cu epitetele-ti caracteristice. Alt raspuns concret nu cred ca voi capata , pentu ca nu cred ca ai argumente si trebuie sa postezi ceva , doar nu stai sa se usuce cerneala-n tastatura. Ti le demontez eu sau altii pe toate , rand pe rand. Insa am obosit sa-ti tot demasc minciuna , asa ca te las in pacea Domnului...

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Aschioape Florin scrie:Salut domn menager , o sa indraznesc sa te intreb ...oare nu ar trebui sa prind lotul national indiferent de ,si unde si pentru cine concurez ? :lol: ....sau cine nu e cu noi e inpotriva noastra ? :oops: :oops: :oops: ....eu cred ca e schimbat doar menagerul ....naravul Ba ! :lol: :lol: :lol:
La felul mistocaresc in care intrebi , n-o sa obosesc sa detaliez prea mult. Consider ca nu , nu poti participa in lotul AGVPS. Ai fost de drept in acesta , insa cand i-ai intors spatele , ai distrus relatia cu ceilalti membrii si te-ai urcat in caruta federativa , ai ales. Pe romaneste , nu se poate sa fi cu curu-n doua luntrii . Nu mai vorbesc despre statutul AGVPS , care daca-l accepti e ok , dar daca nu nu poti fi membru. Tot chestia aia cu cu... Nu te inteleg , a fost optiunea ta , trambitata pe alte site-uri , toti agvps-istii sunt penibili , ridicoli , tu ti-ai gasit religia suprema...Le bagai carne-n frigider , etc. Acum , cand ai ramas pe dinafara cauti cenusa sa-ti dregi freza? Fiecare are momente in viata cand trebuie sa aleaga. Tu ai ales. Singur.
Asa ca...[/quote]

esti si mincinos si penibil ....Balacareala tine de tine si de altii ....la fel si cu carnea ...eu nu imi permit , sint bine crescut .....de altfel cred ca am rezultate cit tu nu ai visat niciodata ! Despre lot ce sa zic ....nu e prima data cind mere divizia C la mondiale .... Pentru cine nu stie lotul de stationar nu se face pe rezultate se face dupa ureche si interese ![/quote]

Hahaha!Rezultatele tale la mondiale????Hai posteaza sa rade si altii! :lol: :lol:

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Salut domn menager , o sa indraznesc sa te intreb ...oare nu ar trebui sa prind lotul national indiferent de ,si unde si pentru cine concurez ? :lol: ....sau cine nu e cu noi e inpotriva noastra ? :oops: :oops: :oops: ....eu cred ca e schimbat doar menagerul ....naravul Ba ! :lol: :lol: :lol:

Domn menager de ce nu lasi pe omu,vrea sa se uite si el! :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

alintudose scrie:
Asa ca...
Nu vreau sa poluam aici , te invit sa discutam pe stationar. Despre lot , nu ai ce cauta acolo. Repet , comportamentul , atitudinea si actiunile tale au condus la asta. Binecrescut? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rezultate ? Ca Voltaj , mereu pe locul doi. Deaia ai ales federatia , poate ai sanse acolo. Coloana , caracter , tot ce vrei. De fapt , ce rezultate , la brailele agvps ? Hotaraste-te odata , sunt rezultate sau braile? Consulta-ti seful si apoi posteaza. Haidi pa. Faptul ca vechii prieteni ti-au intors spatele , ca dupa alegerea ta te-au marginalizat , te-au facut sa te simti exclus , nu este vina nimanui , doar a ta. Ai ales sa te alaturi celui care ti-a dat prietenii , cu care ai pescuit , mancat , dormit , baut si pescuit - pe mana procurorilor , nu ca ar ajunge la vreun rezultat. Deci , daca ai ales , nu inteleg ce mai vrei. N-auzi ca nu exista lot , nu exista AGVPS ? Ia autobuzul federatiei si duuuuu-teeeeee.
PS Sti ce-i un lacheu?
PPS Nu mi-ati raspuns nici tu , nici stapanul tau , ce-i cu adresa aia postata de mine? Revin cu rugamintea sa o desfiintati , infierati-i pe nemernicii aia care nu inteleg maretia demersului popescian...
Inca o data , daca vrei sa continuam , hai pe stationar , nu vreau sa poluam forumul oamenilor. Si inca ceva , cautati argumente si exprimari civilizate , dar in special argumente.
O zi buna tie si un salut foarte calduros lui fane. :mrgreen:[/quote]

Povestea asta seamana leit cu a lui Stratonov.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie: .................. Acest ipochimen se vede că nici măcar nu știe statutul AGVPSR.
...................AGVPSR nu are scris nicăieri în statut că reprezintă România la CIPS, ...........
Si vulpea daca n-ajunge la struguri zice ca sunt AGVPS-ei :lol: .
Fane ejti un MARE MARE DOBITOC. Ba nu! Ejti o MARE MARE MAIMUTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ai sarit pe-aici din topic in topic si-ai ajuns sa faci ce?!!! Sa te scarpini in popou cu remarcile astea? Cu astfel de convingeri te simti tu barbatul ala desavarsit care vrea sa dea piept cu lumea?!
Of, Doamne!!!
Urban culture.

alintudose

Mesaj de alintudose »

[quote="Aschioape Florin
Salut domn menager , o sa indraznesc sa te intreb ...oare nu ar trebui sa prind lotul national indiferent de ,si unde si pentru cine concurez ? :lol: ....sau cine nu e cu noi e inpotriva noastra ? :oops: :oops: :oops: ....eu cred ca e schimbat doar menagerul ....naravul Ba ! :lol: :lol: :lol:[/quote]

Acum , ca sa fiu sincer , ma faci sa marturisesc... nu voiam , datorita stimei si consideratiei ce-ti port , respectului ce-ti nutresc sa te vad tarat prin tribunale alaturi de ceilalti braconieri si penali... te menajez...nu dadea bine la imaginea ta... :wink:
Ufff , greu mi-a fost sa spun adevarul... :mrgreen:

oskar

Mesaj de oskar »

Domnu' Tudose, sper sa nu fiti Domnu' Manager doar cu porecla, ca de astia am mai avut si tot secuiul ala de pe punga dicteaza, dupa interesul "chinezilor" de la Energo!

Din cauza asta cred ca a plecat Florin si nu esti chiar prost sa nu iti dai seama cate put la plutaristii tai ... mai asculta-l si pe aradeanul Suciu, ca le mai scapa la manie!

Pute, domle, pute, si ca sa faci curat mai trebuie sa scoti si rahatul, si aveti multi rahati pe acolo, vanduti pe niscaiva pungi de nada "chinezeasca"! Pana sa il excludeti pe Aschiopei, care nu va vindea nimic, decat valoarea lui, mai bine il scoteati pe tusa pe fotogenicul ala de pe pungile cu rahat unguresc! Si cred ca atunci, Florin nu mai pleca...

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Mare-i invidia-n tine oskare,omu are la titluri ca tu n-ai atata clase!Nu mai abate de la subiect,avem treaba cu popica!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”