CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
alintudose

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de alintudose »

Oskar , sa-ti raspund , nu poate sa ne f---a. De vreo 5 ani , de cand baga-n faliment federatii , cluburi si asociatii n-o mai poate da , doar o ia... Ba , o mai da la unu' , altu , care-s dispusi sa o ia asa cum este...
Ce structura viabila a facut? Poate un castel din nisip si nu stiu...cu cuburile n-a reusit , se tot rasturnau. Si sincer , astept sa vad maretele realizari. Care evident , vor veni de acum inainte , ca pana acum... si canicula asta... Ce puii mei a facut omul asta de v-a sucit asa mintile ? Tare greu pot intelege... Spune-mi o singura treaba dusa la bun sfarsit , nu doua...
Dar , fiecare cu drumul lui. Viitorul va arata cine are dreptate.(pentru cei care mai cred in Zana Maseluta , ca ceilalti stiu de acuma...)
O seara linistita. :wink:

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

oskar scrie:
cornel.s scrie:
sebyy scrie: Cat de neinteresat de partea financiara esti mai fane ....
Bravo Seby! Atat mintea cat si prostia omeneasca au avut limite dintotdeauna. Iaca-ta ca si impertinentu` nu face abstractie de la principiu si se sparge singur. Era doar o chestiune de timp.
Doar n-o fi vreun prost pe-aici care a crezut ca asta face balet gratis pe forum.
.........pe mine nu ma intereseaza pescuitul, ci vreau doar sa-l manageriez :evil: ! Mai va amintiti?
Adica unii muncesc si altii le numara banii.
Offff mai duda de om!
Si nu e normal sa fie manageriat cum trebuie??? Deocamdata il manageriaza prost cativa idioti (poate mai idioti ca Fane ca s-au trezit acolo, a picat pleasca pe ei)! Cativa oameni inimosi mai incearca cateceva, dar aia de mai sus plus icrele de pe punga plus alti cointeresati se zbat de ceasul mortii sa isi salveze ciolanele alea golite de carne... ca sa bifeze cate o vizita la mondiale ... :?

Fane poti sa ii f...? Atunci f... ca iti vine si tie randul! Pana una alta, omul a dezvoltat o structura viabila.
Pentru iubitorii de animale aveti aici toate declaratiile CIPS: http://cips-fips.com/cips/envi.html plus aveti in vedere ca in multe tari UE semnatare a declaratiei de protectie a animalele, pescuitul sportiv este ... sport! (Franta, Spania etc.)
Cum trebuie zici?! Structura asta viabila se va dovedi un mare fis. Sper sa mai fi pe-aici cand se va intampla sa ne spui si atunci cum trebuie sa fim f.ututi de fane. Nu toti agream ideea de a fi condusi de AGVPS, dar dintre doua rele il alegi pe ala mai mic.
Plus ca pe-aici lumea se chinuia sa scoata o federatie cat mai adecvata, inainte sa apara moshcoshagu` asta. A furat startul si murdarit apele. Nu e o problema insa ca tot el o sa le limpezeasca :wink: .
Urban culture.

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

șa cum a mințit în 1999 printr-o adresă trimisă CIPS cu ocazia CM femin de la Galați.
Mai panarama,cand a fost la Galati mondialele de femei in 99?Si tu te dai mare si tare?Vai ce-mi place ca te-a gasit Tudose!Sper ca te desfiinteaza! :lol: :lol: :lol: :lol:

oskar

Mesaj de oskar »

Noua ne-a luat mintile? :lol: :lol:
Ce manager esti tu cand un veșnic component al naționalei, ala ce a fost ULTIMUL in manșa I la CM 2012, lampa absoluta, 0 pești, este selecționer si decide TOT la echipa națională? Tu esti manager doar pentru aducerea banilor si ceva aranjamente de cazare, transport etc... E normal? Așa e la echipele valorice? Așa e în sport? Eu am buna credință să ma indoiesc. Asta e un factor ce duce la putreziciune. Mai sunt si alții.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

oskar scrie:Noua ne-a luat mintile? :lol: :lol:
Ce manager esti tu cand un veșnic component al naționalei, ala ce a fost ULTIMUL in manșa I la CM 2012, lampa absoluta, 0 pești, este selecționer si decide TOT la echipa națională? Tu esti manager doar pentru aducerea banilor si ceva aranjamente de cazare, transport etc... E normal? Așa e la echipele valorice? Așa e în sport? Eu am buna credință să ma indoiesc. Asta e un factor ce duce la putreziciune. Mai sunt si alții.
Individul este un gunoi. Se vede după ce otravă aruncă pe goarnă.
ANTIFANE scrie:șa cum a mințit în 1999 printr-o adresă trimisă CIPS cu ocazia CM femin de la Galați.
Mai panarama,cand a fost la Galati mondialele de femei in 99?Si tu te dai mare si tare?Vai ce-mi place ca te-a gasit Tudose!Sper ca te desfiinteaza! :lol: :lol: :lol: :lol:
pardon, pe canalul Midia - Năvodari. Adresa este la mine în copie!
http:.................... Vezi pag. 3 -LINKURI SUNT PERMISE DOAR CATRE PARTENERII CRAPMANIA.RO !
:lol: :lol: :lol: :lol:
PS Tudose mă poate pupa undeva! :lol: :lol: :lol: :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Deocamdata il manageriaza prost cativa idioti
Asta e o afirmatie ... oarecum ... neadevarata. Sau, ma rog, ce poate fi combatuta cu succes. Prost, prost, da' sub "managementul" lor o echipa din Romania a castigat CM! Ori asta e un argument foarte puternic in orice discutie. Si, pana una-alta, srl-ul ala cu piguliciul in frunte n-a fost in stare sa organizeze nimic, nici macar un concurs. Iar tembelul, repet, in scurt timp, a reusit performanta sa se faca inca mai detestat decat AGVPS-ul! Ceea ce nu-i putin lucru.

Eu unul, ma indoiesc ca sunt multi pescari care, vreodata, il vor accepta pe unul care ii ameninta constant cu puscaria si cu tribunalul si care foloseste atatea invective la adresa lor. In opinia mea, orice s-ar intampla mai departe, piguliciul e deja istorie.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

Domnule Popescu , vreau sa va adresez respectuos o intrebare , in calitate de potential membru al vre-unei federatii ,la care insist sa imi raspundeti : ce s-a intamplat cu concursul programat la Doripesco pentru data de 12 August 2013??
Buia Mihnea

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ionut72 scrie: Prost, prost, da' sub "managementul" lor o echipa din Romania a castigat CM! Ori asta e un argument foarte puternic in orice discutie. Si, pana una-alta, srl-ul ala cu piguliciul in frunte n-a fost in stare sa organizeze nimic, nici macar un concurs. Iar tembelul, repet, in scurt timp, a reusit performanta sa se faca inca mai detestat decat AGVPS-ul! Ceea ce nu-i putin lucru.
sub "managementul" APCR s-au realizat toate rezultatele pana in 2012. argument foarte puternic pe care s-a pishat selaru.

pentru ca a venit unu' orhei care "n-a fost in stare sa organizeze nimic, nici macar un concurs" si s-a cocotat pe scaun la agvps.

si orhei asta a amenintat cu puscaria si tribunalul. in repetate memorii, nu pe forumuri.

uite ca se poate...
The One Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

andrei vladeanu scrie:
ionut72 scrie: Prost, prost, da' sub "managementul" lor o echipa din Romania a castigat CM! Ori asta e un argument foarte puternic in orice discutie. Si, pana una-alta, srl-ul ala cu piguliciul in frunte n-a fost in stare sa organizeze nimic, nici macar un concurs. Iar tembelul, repet, in scurt timp, a reusit performanta sa se faca inca mai detestat decat AGVPS-ul! Ceea ce nu-i putin lucru.
sub "managementul" APCR s-au realizat toate rezultatele pana in 2012. argument foarte puternic pe care s-a pishat selaru.

pentru ca a venit unu' orhei care "n-a fost in stare sa organizeze nimic, nici macar un concurs" si s-a cocotat pe scaun la agvps.

si orhei asta a amenintat cu puscaria si tribunalul. in repetate memorii, nu pe forumuri.

uite ca se poate...

Aha, pai asta-i unul dintre cele mai bune postari, de pana acum, impotriva piguliciului si a "federatiei"! :)

In Postarea ta inlocuieste APCR cu AGVPS, AGVPS cu FRPS si tripleta Bentu-Selaru-Orhei cu piguliciul!

Ce nu inteleg eu e ca, desi tu singur recunosti ca "federatia" a copiat intocmai tembelismul si jigodismul AGVPS, utilizand aceleasi metode marsave, vrei si sustii inlocuirea AGVPS cu ... tat-su'!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

oskar
poate ne spui si noua cine esti?
noi toti semnam aici cu nume si prenume,asa e frumos,tu te-ai bagat in discutii si nu stiu cui sa-i raspund?...lui oskar?...cine e oskar?
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”