Moderator: gor965
Ce pretentie poti sa ai de la un bosorog ramolit ,senil si frustrat ,care toata viata lui a fost macinat de complexul de inferioritate ?Numai dobitocii mă înjură și cei care au scăpat jucăria din mână, așa cum este cazul tău.
RazvanG scrie:Vladuteeee,te a frant pe genunchi sa ma bata mama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eu sa fi fost in locul tau,ardeam un eject de pe forum,dar se vede ca puterile tale sunt limitate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vad ca te ai facut NECROFILVladut Mateianu scrie:RazvanG scrie:Vladuteeee,te a frant pe genunchi sa ma bata mama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eu sa fi fost in locul tau,ardeam un eject de pe forum,dar se vede ca puterile tale sunt limitate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asa este Razvane, il tolereaza adminul ca este bun de mascarici.... si eu prefer sa-l am aici sa i-o trag la mu-e zilnic, vad ca a inceput sa-i placa senilului...
Prostul baltii,pe tine te injura foarte multi,dar nu scriu toti.Bai dobitocule,jegule,sunt curios cine pune "mana"pe tine primul.Stefan Popescu scrie:Numai dobitocii mă înjură și cei care au scăpat jucăria din mână, așa cum este cazul tău.![]()
![]()
![]()
Popescule subiectul topicului era cine merge la CM.Ne-am lamurit:merg Campionii de la Ovidius.Deci poti te te pui capra,ied,sau cum vrei tu ,nu mai poti schimba nimic.Stefan Popescu scrie:Unul, dar bun!![]()
![]()
![]()
![]()
Vorba scriitorului: „Mulți, mulți, dar proști”! Cu Mateianu în frunte!![]()
![]()
![]()
Crezi ca mai e nevoie? Eu zic ca nu. De-asta face el atata galagie ca sa-si gaseasca activu`. Astfel nu duce lipsa niciodata si-i si gratis. Probabilprin alte parti l-au pus sa plateasca serviciile, iar acum ca n-are nici de-o chifla in stomac se bucura si el de pomanadogoice scrie: ..........ps-sa nu uiti sa ai mereu la tine un lubrifiant,o sa ai nevoie.
Deci esti usor de gasit?Stefan Popescu scrie:................ Vezi că Alba Iulia este un oraș mic!