Multumesc Irinele .irinel bunica scrie:Vezi semnatura mea Andrei!!
Frumos ai spus Val! Like!

Moderator: gor965
Multumesc Irinele .irinel bunica scrie:Vezi semnatura mea Andrei!!
Frumos ai spus Val! Like!
D-le Victor Oana,clubul Mr.Fish a avut o sedinta inainte de participare si s-a votat pentru trei manse, asa ca am ramas acasa.oanavictor scrie:Clubul Mr Fish are si pescariGeorge Tite scrie:In sfarsit avem o federatie cu acte in regula si un antrenor care merita sa antreneze lotul de pescari la crap al Romanie, te felicit inca odata VLADEANU ,Clubul Mr.Fish este de partea ta.ca la braila de la Corbu nu prea a avut
Popescu Stefan nu e nici prost si nici nebunshimanobig scrie:SA-MI FIE CU PARDON.....MATDigital scrie:Sah.
Stima.![]()
![]()
![]()
![]()
Joaca sah pe dracu, a tras tombolistu la doua capete si spera sa-i intre....daca nu s-a uns s-ar putea sa-l usture nasol !Digital scrie:Popescu Stefan nu e nici prost si nici nebunshimanobig scrie:SA-MI FIE CU PARDON.....MATDigital scrie:Sah.
Stima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In acest moment a dat Sah la Rege si asteapta in liniste,tacut mutarea adversarului![]()
Stima.
D-le Victor Oana,clubul Mr.Fish a avut o sedinta inainte de participare si s-a votat pentru trei manse, asa ca am ramas acasa.George Tite scrie:
Clubul Mr Fish are si pescarica la braila de la Corbu nu prea a avut
Pai, simplu: toate cluburile sportive cerere de intrare in federatie, obtinut majoritatea confortabila, convocat adunarea generala, debarcat piguliciul democratic, prin alegeri, si trimis clubul Ovidius la CM.daca ministerul va zice ca in portugalia pleaca numai pescarii avizati de federatie? iar cips-ul se conformeaza, ce e de facut?