FOLDandrei vladeanu scrie:
daca ministerul va zice ca in portugalia pleaca numai pescarii avizati de federatie? iar cips-ul se conformeaza, ce e de facut?

Moderator: gor965
FOLDandrei vladeanu scrie:
daca ministerul va zice ca in portugalia pleaca numai pescarii avizati de federatie? iar cips-ul se conformeaza, ce e de facut?
Daca......si iar......ce de necunoscute....sa fim seriosi!!!andrei vladeanu scrie:discutia a degenerat
nu e vorba de desconsiderari, ci de considerari.
mai exact, cine considera statul roman ca trebuie sa trimita lotul la mondiale. agvp sau mts.
stii alt antrenor mai capabil ??RSC scrie:Federatie o fi, dar antrenor...sa avem pardon!!!
FELICITARI CLAUDIU!claudiupascu scrie:Oare numai pe mine ma apuca o mare greata cand vad o asemenea postare, oare baietii de la Ovidius impreuna cu Vali Vesa ce gandesc cand cu doua zile in urma au castigat pe BALTA dreptul de a ne reprezenta la mondiale iar unii dintre cei care acu doua zile i-au felicitat , acu nu stiu cum sa faca lotul Romaniei.Curat romaneste, ne meritam soarta.Nu vorbesc in numele clubului (Planet) dar eu ca pescar sa accept propunerea lui Andrei Vladeanu in acest moment m-ar desconsidera si niciodata n-as mai putea sa-mi privesc colegii pescari in ochi la concursurile private la care poate voi mai fi prezent.Nu pot sa cred ca cineva care cu doua zile in urma au concurat impotriva celor de la Ovidius si au pierdut pot macar sa gandeasca ,ca ar putea sa le ia locul in Portugalia.George Tite scrie:In sfarsit avem o federatie cu acte in regula si un antrenor care merita sa antreneze lotul de pescari la crap al Romanie, te felicit inca odata VLADEANU ,Clubul Mr.Fish este de partea ta.
Clubul Mr Fish are si pescariGeorge Tite scrie:In sfarsit avem o federatie cu acte in regula si un antrenor care merita sa antreneze lotul de pescari la crap al Romanie, te felicit inca odata VLADEANU ,Clubul Mr.Fish este de partea ta.
nu e vorba de "capabilitati" ci de caracter...Un om fara caracter, chiar daca are capabilitati de exceptie, nu are ce cauta intr-un job ca asta...mai bine se face reporterGeorge Tite scrie:stii alt antrenor mai capabil ??RSC scrie:Federatie o fi, dar antrenor...sa avem pardon!!!
cum ar fi: