CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de Genes Florin »

[quote="shimanobig"][quote="Genes Florin"]OVIDIUS MERGE LA MONDIALE.
PESCUITUL SE FACE PE BALTA NU PE FORUM.
SI DACA FEDERATIA DA BONIFICATIE LOTULUI CARE VA REPREZENTA ROMANIA, E BINE :mrgreen:
SA FACETI CONTRACTE LA PESCATI DOMNU VLADEANU.
BADARCEA NU TE CERE LA PENSIE CA MAI AI DOI TREI ANI :lol: :lol: :lol: :lol:[/quo
Balta Puiesti

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

"Foamea" si frustrarea ar putea duce la aliante "exotice" lol....eu zic ca e o diversiune marca "Groparu si tzoiu" :lol: .

ps: Nu cred ca Popescu e atat de fraier sa se bage cu vladeanu...nu-si ia el "gropar" personal. :lol: Daca o sa mearga pe mana av-ului, Popescu o "sa piarda". El trebuie sa mearga cu "castigatorii", nu cu "perdantii" :wink: si trebuie sa dea dovada de verticalitate pentru a castiga "credibilitate" ori, cu av-ul langa el, o sa-i fie imposibil sa obtina asta...prietenii stiu de ce :lol: .
Anul asta numai agvps-ul poate face "nominalizari" la cips-fips. FRPS-ul nu este recunoscuta. Acest lucru se poate face numai dupa CM2013...deci Popescu ar trebui sa actioneze "corespunzator", altfel nu-l vad bine....
"Keep it simple!"

dragos_iasi

Mesaj de dragos_iasi »

Tot stau si urmaresc forumu asta si singurul sentiment pe care il am e ca noi am ajuns asa niste saci de cartofi ......
Felicitari Ovidius pentru titlul national !

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

RSC scrie:"Foamea" si frustrarea ar putea duce la aliante "exotice" lol....eu zic ca e o diversiune marca "Groparu si tzoiu" :lol: .

ps: Nu cred ca Popescu e atat de fraier sa se bage cu vladeanu...nu-si ia el "gropar" personal. :lol: Daca o sa mearga pe mana av-ului, Popescu o "sa piarda". El trebuie sa mearga cu "castigatorii", nu cu "perdantii" :wink: si trebuie sa dea dovada de verticalitate pentru a castiga "credibilitate" ori, cu av-ul langa el, o sa-i fie imposibil sa obtina asta...prietenii stiu de ce :lol: .
Anul asta numai agvps-ul poate face "nominalizari" la cips-fips. FRPS-ul nu este recunoscuta. Acest lucru se poate face numai dupa CM2013...deci Popescu ar trebui sa actioneze "corespunzator", altfel nu-l vad bine....
.................
ROMANO OLANDEZ ............. SI SA MA .......... SI PE RECOLTA DIN CAPUL TAU :oops:
Balta Puiesti

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Genes Florin scrie:
RSC scrie:"Foamea" si frustrarea ar putea duce la aliante "exotice" lol....eu zic ca e o diversiune marca "Groparu si tzoiu" :lol: .

.................
ROMANO OLANDEZ ............. SI SA MA .......... SI PE RECOLTA DIN CAPUL TAU :oops:
Ce ai atins Genes???Tulburel sau bericioaice??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Razvane ma gindeam sa vorbesc cu varamiu Popescu sa ma puna si pe mine antrenor la lot national , cred ca se poate nu ? :lol: :lol: :lol:
Care ar fi problema ? S-au eu nu pot sa merg sa ma oficieze federatia ? :lol: :lol: :lol:
Si sa vedeti performante atunci cu Razvan, Genes, Johann,Dani, Sotir , si mai gasim citiva , sa vedeti atunci lot national :lol: :lol: :lol:Imi cer scuze uitasem de Radu Androne :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Razvane ma gindeam sa vorbesc cu varamiu Popescu sa ma puna si pe mine antrenor la lot national , cred ca se poate nu ? :lol: :lol: :lol:
Care ar fi problema ? S-au eu nu pot sa merg sa ma oficieze federatia ? :lol: :lol: :lol:
Si sa vedeti performante atunci cu Razvan, Genes, Johann,Dani, Sotir , si mai gasim citiva , sa vedeti atunci lot national :lol: :lol: :lol:Imi cer scuze uitasem de Radu Androne :lol: :lol:
Bah Nae cum le comiti tu,numai tu....
Pai ne bagi in aceiasi oala cu Androne frate???????
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

popescu59 scrie:Razvane ma gindeam sa vorbesc cu varamiu Popescu sa ma puna si pe mine antrenor la lot national , cred ca se poate nu ? :lol: :lol: :lol:
fa schimbare in lot....
eu sunt in alt campionat...
Balta Puiesti

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

AV eu nu inteleg logica faptelor anul acesta FIPS afiliaza Federatia Romana de pescuit si anuleaza protocolul cu AGVPS? De ce am crede asa ceva? Eu cred ca AGVPS ar trebui sa fie anuntata ca nu mai reprezinta Romania la CM din Portugalia si AGVPS sa anuleze concursul care a fost,.... nu TU si Popescu!

Radu Badica

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Fratilor deci sa inteleg ca refuzati selectia la lot ??? Referitor la Androne ma gindeam ca poate ne trebuie si ceva de genul lui ca nu se stie niciodata , la ce ideii geniale are . Florine am facut selectia pe mai multe criterii de performante asa ca te rog sa vii in lotul nostru . :lol: :lol: Daca refuzi selectia il iau pe Adrian Mutu.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”