PESCUITUL SE FACE PE BALTA NU PE FORUM.
SI DACA FEDERATIA DA BONIFICATIE LOTULUI CARE VA REPREZENTA ROMANIA, E BINE

SA FACETI CONTRACTE LA PESCATI DOMNU VLADEANU.
BADARCEA NU TE CERE LA PENSIE CA MAI AI DOI TREI ANI

Moderator: gor965
.................RSC scrie:"Foamea" si frustrarea ar putea duce la aliante "exotice" lol....eu zic ca e o diversiune marca "Groparu si tzoiu".
ps: Nu cred ca Popescu e atat de fraier sa se bage cu vladeanu...nu-si ia el "gropar" personal.Daca o sa mearga pe mana av-ului, Popescu o "sa piarda". El trebuie sa mearga cu "castigatorii", nu cu "perdantii"
si trebuie sa dea dovada de verticalitate pentru a castiga "credibilitate" ori, cu av-ul langa el, o sa-i fie imposibil sa obtina asta...prietenii stiu de ce
.
Anul asta numai agvps-ul poate face "nominalizari" la cips-fips. FRPS-ul nu este recunoscuta. Acest lucru se poate face numai dupa CM2013...deci Popescu ar trebui sa actioneze "corespunzator", altfel nu-l vad bine....
Ce ai atins Genes???Tulburel sau bericioaice???Genes Florin scrie:.................RSC scrie:"Foamea" si frustrarea ar putea duce la aliante "exotice" lol....eu zic ca e o diversiune marca "Groparu si tzoiu".
ps: Nu cred ca Popescu e atat de fraier sa se bage cu vladeanu...nu-si ia el "gropar" personal.Daca o sa mearga pe mana av-ului, Popescu o "sa piarda". El trebuie sa mearga cu "castigatorii", nu cu "perdantii"
si trebuie sa dea dovada de verticalitate pentru a castiga "credibilitate" ori, cu av-ul langa el, o sa-i fie imposibil sa obtina asta...prietenii stiu de ce
.
Anul asta numai agvps-ul poate face "nominalizari" la cips-fips. FRPS-ul nu este recunoscuta. Acest lucru se poate face numai dupa CM2013...deci Popescu ar trebui sa actioneze "corespunzator", altfel nu-l vad bine....
ROMANO OLANDEZ ............. SI SA MA .......... SI PE RECOLTA DIN CAPUL TAU
Bah Nae cum le comiti tu,numai tu....popescu59 scrie:Razvane ma gindeam sa vorbesc cu varamiu Popescu sa ma puna si pe mine antrenor la lot national , cred ca se poate nu ?![]()
![]()
![]()
Care ar fi problema ? S-au eu nu pot sa merg sa ma oficieze federatia ?![]()
![]()
![]()
Si sa vedeti performante atunci cu Razvan, Genes, Johann,Dani, Sotir , si mai gasim citiva , sa vedeti atunci lot national![]()
:lol:Imi cer scuze uitasem de Radu Androne
![]()
fa schimbare in lot....popescu59 scrie:Razvane ma gindeam sa vorbesc cu varamiu Popescu sa ma puna si pe mine antrenor la lot national , cred ca se poate nu ?![]()
![]()
![]()
Care ar fi problema ? S-au eu nu pot sa merg sa ma oficieze federatia ?![]()
![]()
![]()
Si sa vedeti performante atunci cu Razvan, Genes, Johann,Dani, Sotir , si mai gasim citiva , sa vedeti atunci lot national![]()
:lol:Imi cer scuze uitasem de Radu Androne
![]()