Moderator: gor965
Mie, ca si simplu chibit mi se pare extrem de urata tocmai ca e lipsita de fair-play. Si tu stii asta.andrei vladeanu scrie: nu e deloc urata treaba. ci fair play.
nu cunosc.gor965 scrie:- CIPS-ul ce zice de toate astea de la noi ?
ma angajeaza.gor965 scrie:- Andrei, spuneai in emisiunile lui Tibi de la radio ca niciodata nu vei colabora cu Popescu !...ce te-a facut sa te razgandesti ?!![]()
si eu ma mir. acum o sa se vada daca poate sau nu sa faca ce zice.gor965 scrie:- Sunt cheltuieli mari de decontat cu loturile nationale si eu m-as mira sa-si permita treaba asta Federatia, aflata la inceput de drum
e problema agvps si a mtsgor965 scrie:- ne facem de kkt sa trimitem 2 loturi la CM ... asa ca cineva trebuie sa obtina din partea CIPS o hartie scrisa din care sa reiasa negru pe alb pe cine recunosc dumnealor !
e parerea ta ca lucrurile merg bine.gor965 scrie:- cum draq reusim sa stricam instalatiile atunci cand par a merge cel mai bine, eu nu stiu...dar e clar ca suntem meseriasi la treaba asta !
eu sunt. garantat.Albert scrie: Si mai urata e senzatia ca nu dialoghez/dialogam cu AV ci cu jegul ala de la federatie.
de vina este faptul ca nu exista un sistem solid, bine reglementat legislativ.MeluCatelu scrie:Andrei,am si eu o nelamurire:
Pe sportivii ( pescarii care si-au rupt oasele in concurs) participanti la aceste selectii/cn-uri.etc cine ii protezeaza de toate aceste du-te vino?
Ce vina au ei ca isi doresc sa ajunga sa fie cei mai buni in sportul pe care il iubesc.
Am vazut si am apreciat ca faci multe lucruri in directia sprijinirii tinerilor si a celor care nu au foarte multe posibilitati materiale insa au talent si dorinta de a participa in competitii.Un lucru absolut laudabil.
Insa daca o data ajunsi la un anumit grad de perfomanta se trezesc tarati in tot felul de mocirle ca sa nu mai vorbim de dispute legale, a cui este vina?
De ce ar mai investi cineva timp,bani si efort in participarea la un campionat national daca pe urma este ameninat cu parchetul?
eram sigur ca daca o intind cu tine la vorba o dai in mitocanii. asta e.Albert scrie:Tu,tu..doar ca discursul e ala..jegos.Asta e, ai intrat in paine, te conformezi iti sustii angajatorul.Cum poti face asta stiind ce-ai sustinut atatia ani...ma depaseste.
Ce fac doi arginti...sau nah, un pumn ca doar se vede ca are penalu' buget, nu?
Doar de curiozitate: te-a convins doar cu salariul sau ai vazut vreun proiect bazate pe extrase de cont?
Oficiosu' federatiei va deveni pvtv, ppt si nada lotului va fi cpk?
Atentie la semantica !andrei vladeanu scrie:e parerea ta ca lucrurile merg bine.gor965 scrie:- cum draq reusim sa stricam instalatiile atunci cand par a merge cel mai bine, eu nu stiu...dar e clar ca suntem meseriasi la treaba asta !
Nu vad unde am facut asta. E o intrebare pertinenta, zic eu: exista vreun proiect care sa fie acoperit cu fapte acte si..lichiditati sau iar discutam discutii?eram sigur ca daca o intind cu tine la vorba o dai in mitocanii. asta e.