CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de andrei vladeanu »

Albert scrie:
eram sigur ca daca o intind cu tine la vorba o dai in mitocanii. asta e.
Nu vad unde am facut asta. E o intrebare pertinenta, zic eu: exista vreun proiect care sa fie acoperit cu fapte acte si..lichiditati sau iar discutam discutii?
Si mai sunt curios ce a determinat schimbarea asta de discurs.Ce te-a determinat sa accepti sa te angajezi la federatie?Cu tot ce implica asta.

Ar mai fi o intrebare legata de Tata Nitu pe care-l flutura popescu p-aci ca fiind selectioner da' tare mi-e ca iar percepi aiurea asa ca la asta poate-mi raspunde ala cu federatia.
de unde sa stiu eu daca proiectul e acoperit de fapte sau lichiditati?!?!

ce m-a determinat? faptul ca MTS-ul a acreditat federatia si ii cere lista sportivilor care fac deplsarea la CM. incepe sa para o treaba serioasa.

zice Popescu ca Tata Nitu o sa fie si el antrenor.
The One Team

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Aha.Deci nu-i nimic sigur. Ma mir ca te bagi la asa ceva fara sa verifici un pic despre ce-i vorba da' nah..
Ala de la federatie zice multe.Doar sa nu va calcati pe bataturi atatia antrenori si asa putini sportivi.

Astept cu nerabdare urmatoarele dezvaluri din ceasul al 12-lea "coapte" cateva saptamani. Macar de-ar fi ceva concret si inatacabil da' tare mi-e ca vor fi fumigene ca si pana acum.
Apropos...cum se cheama pan' la urma federatia asta? si...APCR mai are procese cu popescu? Daca da, de ce? :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Albert scrie:Aha.Deci nu-i nimic sigur. Ma mir ca te bagi la asa ceva fara sa verifici un pic despre ce-i vorba da' nah..
am mai zis, vreau sa verific daca are bani sa sustina echipa nationala in portugalia.
The One Team

al crapone

Mesaj de al crapone »

Am si eu o nelamurire (majora, ca mici sint mai multe)...
Andrei Vladeanu spune ca Popescu l-a rugat sa-i dea o lista cu sportivi pentru a o valida la MTS...
OK, dar in ce calitate sa faca asta? Aceea de viitor antrenor federal?

Mi se pare un abuz, mai ales in conditiile in care nimeni nu stie exact care dintre "forurile" nationale este cel recunoscut de federatia internationala... Asta in conditiile in care exista un for recunoscut...

Cred ca singura cale fair-play (ca tot s-a invocat pe aici notiunea asta atit de straina in lumea pescuitului la crap de la noi) este ca MTS sa ceara de la federatia internationala o hirtie oficiala prin care sa se specifice organismul national care are dreptul de a organiza campionatul national si de a trimite sportivii la Mondiale. Apoi, pe baza regulamentului respectivului organism, sa se ia o decizie. Asta cu "fa-mi o lista" e o tiganie specifica acestei lumi, a carpfishingului de competitie, plin de pseudocampioni care fac orice e posibil ca sa cistige un concurs, chiar daca asta inseamna sa folosesti nada vie atunci cind asta e interzis de regulament sau sa bagi un peste la lada in speranta ca respira linistit pina la urmatorul cintar...

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

al crapone scrie:Am si eu o nelamurire (majora, ca mici sint mai multe)...
Andrei Vladeanu spune ca Popescu l-a rugat sa-i dea o lista cu sportivi pentru a o valida la MTS...
OK, dar in ce calitate sa faca asta? Aceea de viitor antrenor federal?

Mi se pare un abuz, mai ales in conditiile in care nimeni nu stie exact care dintre "forurile" nationale este cel recunoscut de federatia internationala... Asta in conditiile in care exista un for recunoscut...

Cred ca singura cale fair-play (ca tot s-a invocat pe aici notiunea asta atit de straina in lumea pescuitului la crap de la noi) este ca MTS sa ceara de la federatia internationala o hirtie oficiala prin care sa se specifice organismul national care are dreptul de a organiza campionatul national si de a trimite sportivii la Mondiale. Apoi, pe baza regulamentului respectivului organism, sa se ia o decizie. Asta cu "fa-mi o lista" e o tiganie specifica acestei lumi, a carpfishingului de competitie, plin de pseudocampioni care fac orice e posibil ca sa cistige un concurs, chiar daca asta inseamna sa folosesti nada vie atunci cind asta e interzis de regulament sau sa bagi un peste la lada in speranta ca respira linistit pina la urmatorul cintar...
eu macar sunt baut,
tu esti .....!!!
CINE ..... ESTI TU MAI ZGARCI??????????????

Post Editat -> Gor965
Genes, atentie la limbaj !
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

AL CAPONE CAPPO DI TUTTI CAPI!!!!
INDURAREEEEEEE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

OVIDIUS MERGE LA MONDIALE.
PESCUITUL SE FACE PE BALTA NU PE FORUM.
SI DACA FEDERATIA DA BONIFICATIE LOTULUI CARE VA REPREZENTA ROMANIA, E BINE :mrgreen:
SA FACETI CONTRACTE LA PESCATI DOMNU VLADEANU.
BADARCEA NU TE CERE LA PENSIE CA MAI AI DOI TREI ANI :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

1) Bun, si daca FIPS- CIPS zice: noi primim la CM doar pe cei trimisi de AGVPS, indiferent de ce zice MTS? Ce se intampla?

2) Sunt curios ce se va intampla daca piguliciul de serviciu va actiona in judecata doar clubul Ovidius si nu si pe restul celor participante la concursul de la Corbu (pentru asocierea in vederea comiterii de infractiuni)?

3) Iarasi sunt curios cat va mai rezista piguliciul in fruntea federatiei, odata ce acesta va deveni reprezentativa in randul pescarilor? :D Daca intelegeti ce vreau sa spun ...
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Genes Florin scrie:OVIDIUS MERGE LA MONDIALE.
SI DACA FEDERATIA DA BONIFICATIE LOTULUI CARE VA REPREZENTA ROMANIA, E BINE :mrgreen:
GENES,STAI PARCAT CA TE ARD DE NU TE VEZI
ITI TRAG BATAIE CA LA MAGAR IN PANTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

shimanobig scrie:
Genes Florin scrie:OVIDIUS MERGE LA MONDIALE.
GENES,STAI PARCAT CA TE ARD DE NU TE VEZI
ITI TRAG BATAIE CA LA MAGAR IN PANTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SI EU O SA RAGAI NUMAI BERE :lol: :lol: :lol: :lol:
VINNNN SI EUUUUU :mrgreen: :mrgreen:
Balta Puiesti

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”