Moderator: gor965
Dumnezeu stie, cert este ca croatii nu sunt fiecine, au si ei 4-5 titluri de campioni mondiali cred...bogdanpesc scrie:Cum se pescuieste...sau mai bine zis cum pescuiesc Croatii ?...tot zig-rigul e la putere?...sau papa si bile dupa fundul apei?
Cred ca daca era doar Romania si cu Romania pe toata garla...castigam!!!gabi1 scrie:Daca BUBOIUL MALIGN de Alba nu isi varsa veninul peste tot, CM se desfasura la Corbu si ROMANIA era cu siguranta pe podium.
Din 2008 pana in 2011, africanii au castigat de fiecare data(4 titluri-Africa de sud, Franta, Anglia si Italia-pe aceeasi balta). Acum sunt pe locul 8. Ce s-a intamplat? Or fi uitat sa pescuiasca?William Joyce scrie:Bai oameni buni, ca sa fim Campioni Mondiali trebuie sa fim buni peste tot nu numai pe Corbu.
Trebuie sa demonstram ca avem valoare si pe Corbu si pe oricare lac s-ar pescui in lumea asta; trebuie sa stim sa pescuim in toate conditiile, numai asa vom fi cei mai buni; nu doar sa fim buni acasa pe Corbu.
Buna intrebare, din pacate strici orzul pe gaste.barbumarius scrie: Din 2008 pana in 2011, africanii au castigat de fiecare data(4 titluri-Africa de sud, Franta, Anglia si Italia-pe aceeasi balta). Acum sunt pe locul 8. Ce s-a intamplat? Or fi uitat sa pescuiasca?
In tineretile mele , in diferite anturaje amicale, am propus multor sportivi ( box , lupte , ... ) sau batausi de cartier, sa ne incercam puterile, sa vedem care este mai tare . O singura dorinta aveam, sa ne batem in apa .William Joyce scrie:Bai oameni buni, ca sa fim Campioni Mondiali trebuie sa fim buni peste tot nu numai pe Corbu.
Trebuie sa demonstram ca avem valoare si pe Corbu si pe oricare lac s-ar pescui in lumea asta; trebuie sa stim sa pescuim in toate conditiile, numai asa vom fi cei mai buni; nu doar sa fim buni acasa pe Corbu.