Moderator: gor965
Sunt perfect de acord, de aceea trebuie sa se tina CN-ul asa cum a fost stabilit, adica anul acesta pt a avea timp de antrenamente daca se doreste performanta. Carp United au demonstrat ca au valoare insa se pare ca nu e destul sa fii talentat ca sa gasesti "chichița" imediat, de cele mai multe ori iti trebuie si timp si multe ore de antrenament. Instructia este cea mai buna solutie pt a avea o armata buna iar dupa aceea repetitia este desavarsirea. Ganditi-va cand ati invatat sa aruncati prima data o lanseta cum arata aruncarea si cum arata acum dupa mii de aruncari.claudiupascu scrie:Dane,Dan Mitranescu scrie:Si unde ne putem antrena in tara pe acest stil ? Ca asta spunea William . Ca trebuie sa fim buni pe toate stilurile, nu numai pe Corbu.
Nu cred ca putem gasi in Romania o balta comparabila cu cea din Italia si nici alta cu cea din Spania unde va fi CM la anul cum nici in lume nu gasim o balta gen Corbu unde suntem tatici.De aceea eu zic ca nu conteaza unde se desfasoara campionatul national in tara, conteaza ce se intampla dupa .Daca echipa castigatoare oricare ar fi se duce la antrenament trei zile si pescuieste fara nici o presiune pe orice balta va prinde peste si ne vom pacali singuri ca i-am dat de capat.Vezi ce s-a intamplat in Franta, Anglia si acum in Italia.Daca in schimb participa cu o echipa la trei concursuri organizate pe acea balta inainte de CM eu zic ca avem mult mai mult de castigat.Si eu cred ca lotul de anul acesta a fost cel mai bun cum de altfel Ovidius a fost anul trecut , de aceea tin sa-i felicit pe baieti ptr.efortul facut de la inceput pana la sfarsit.Si inca ceva, oare a fost o intamplare cand la CM de pe Corbu bulgarii ne-au suflat in ceafa tot concursul iar in final au fost surpriza campionatului?Nuuuu, din cauza ca sunt aproape de Corbu au venit la cateva concursuri si in final i-au dat de capat, iar alte echipe cu nume nu au inteles ce se intampla.Prin aceasta postare nu vreau sa judec pe nimeni ci mi-am spus doar o parere iar fiecare din cei ce ne vor reprezenta vor decide singuri pe timpul si mai ales pe banii lor.Fir intins Romania si drum bun la intoarcere.