Astept cererea de afiliere a clubului Senior crap. Sunt convins ca nu si-a spus ultimul cuvant in pescuitul sportiv la crap. Sa ne vedem sanatosi. Personal nu-ti port pica, cum nu port pica nimanui care a facut aprecieri nepotrivite la adresa mea, fara macar sa ma cunoasca.
Domnu Popescu eu nu inteleg de ce nu sunteti de acord sa se desfasare C.N asa cum este planificat de APCR si daca Federatia va avea dreptul de inscriere sa inscrie Lotul castigator si cu bugetul necesar asigurat ?
Garantati dumneavoastra ca aveti timp sa va puneti la punct documentatia si sa fiti agreat de CIPS-FIPS ?
Garantati dumneavoastra ca mai ramane timp pentru desfasurarea SELECTIEI organizate de Federatie ?
Garantati dumneavoastra ca Federatia va asigura BUGETE pentru toate disciplinele de pescuit ?
In 2011 va fi cel mai mare eveniment de pescuit organizat in Italia si ar fi pacat ca Romania sa nu castige nu mai zic sa nu participe !
Eu zic sa luati legatura cu presedintii de la APCR si Liga si sa gasiti solutia de mijloc .
Nu cred ca cineva doreste raul pescuitului sportiv decat ca sunt pareri diferite si mari ORGOLII .
Sunteti mai in varsta si trebuie sa dati dovada de mai multa intelepciune si deschidere la negociere . Si Vladut este mai agresiv pe net ca in rest este baiat bun si are mare experienta !
Cred ca faceti o echipa buna dumneavoastra cu actele el cu organizarea si treaba merge ceas .
Domnul Popescu daca doriti sa ajutati pescarii puteti interveni la domnul Raduta pentru a pune la dispozitie Sarulestiul pentru prima etapa ?
Domnul Raduta anul trecut cand am vorbit eu cu dumnealui era de acord chiar cu trei etape dar a intervenit CINEVA de APCR si dupa aceea nu a mai fost interesat .
Iar pentru Finala un coleg din Clubul Acvila poate pune la dispozitie balta de la Vidra de 28 Ha si face si o sponsorizare serioasa !
Am inteles ca unde sunt pescarii la concurs acum este slaba treaba si sa discutat de la inceput ca daca nu se prinde peste le da banii inapoi cea ce nu sa mai intamplat pana acum !
Pana la urma se va agata vreun " sinucigas " ori se va rezolva prin transfer .
Domnul Popescu la ce ora incepe sedinta si care este ordinea de zi ?
Vor putea participa si cativa pescari colegi de servici cu mine care au domiciliu in ALBA fara sa aiba drept de vot ?
Cazarea este asigurata ?
iarasi gresesti .... nu sti ce informatii ai tu , eu am ceva ... dar gresesti cind te pui in pozitia asta antagonica ( adica adversa ) fata de AGVPS , care include AVPS Acvila ! Ai si tu odata in viata ceva rabdare si lasa-l pe Popescu sa dovedeasca ca poate sa rupa lantul si nu fugi dupa functii pe hartie ......!!! Lantul e tare si nu il vad pe Poescu ca poate , decit daca cea mai slaba veriga cedeaza .... si cred ca tu stii care este cea mai slaba veriga in clipa de fata .
Zau asa - un pic de reticenta e mai buna ...
Val deocamdata am fost numit de Domnul Presedinte Popescu si nu am semnat decat un contract de colaborare in care trebuie sa organizez SELECTIA Pescarilor de Crap in vederea constituiri Lotului Romaniei care va participa la Campionatul Mondial din Italia .
Daca voi reusi Adunarea Generala a Federatiei de Pescuit Sportiv din Romania poate sa ma valideze in functia de Presedinte al subcomisiei de Crap a FRPS cuM ai fost ori esti dumneata la AGVPS Romania .
Eu ca pescar am cateva rezultate frumusele si de acum consider ca voi putea face ceva pentru tineri pescari !